zapojenie DO na central -felicia

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Weblink
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zapojenie DO na central -felicia

Príspevok od používateľa Weblink »

Ma niekto skusenosti zo zapajanim dialkoveho ovladania na centralne zamykanie (original) felicia?

kupil som si RJ s dialkovym ovladanim, no mam problem ju zapojit v prilohe prihladam fotky...

napajanie, sirena a podobne veci mi je jasne ako na to, no hlavne sa mi jedna ako to zapojit, aby to bolo funkcne tj otvaranie a zatvaranie dveri...
Prílohy
Original RJ z feldy
Original RJ z feldy
Original RJ z feldy pohlad z dola
Original RJ z feldy pohlad z dola
schema zapojenia mojho dokupeneho DO modulu
schema zapojenia mojho dokupeneho DO modulu
Pohlad na DO modul
Pohlad na DO modul
jimmy_xp
King
King

Re: zapojenie DO na central -felicia

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Vo felicii som alarm nezapájal, ale v Saxe áno, tak možno ti to pomôže. V predných dverách máš motorčeky, ku ktorým ide 5 káblov. 2 káble sú šťava (modrý,zelený) a zvyšné 3 sú ovládacie (tuším čierny,biely a hnedý). Jeden z nich by mala byť zem a teraz ak tú zem spojíš s jedným z nich, tak sa ti auto zamkne/odomkne. Ja som to takto robil, metódou pokus/omyl. No a na tieto káble čo máš k tomu motorčeku dokážeš napojiť tú kablovačku z alarmu.
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jimmy_xp dik za ochotu, uz som to po dlhom googleni a studovani schem poriesil...

na felicii je ovladany central "-som" tj zlty a zlto-cierny treba uzemnit aj s ciernym (napajanie) a cerveny na +

a ovladanie je realizovane bielim a bielo-ciernym... tieto staci pripojit na piny 2 a 3 a uz to fici :)

hnede zapojit na smerovky alebo svetla (kazdy podla chuti) ja som zvolil klasiku smerovky...
ruzovy na daaky bzuciak ktory vyda ton pri zamknuti/odomknuti

akto by hladal RJ centrali na felicii tak moze byt pod budikami (treba ich vybrat) alebo ako som mal ja pod kastlikom spolujazca ... staci ho len vytiahnut von
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ludia mam otazku. mam problem s centralom na fiate stilo. uz asi rok mi nefunguje. z nicoho nic prestal ist. baterka je OK , skusal som vymenit a blika. poistky su ok. ziadne parovanie pre fiat nie je, iba kodovanie. mam vyskakovaci kluc original od fiatu taky modry s dialkovym. rozmyslam ze cely fiat srot central vyhodim a kupim univerzalny s vyskakovacim klucom . Otazka teda znie. su planzety univerzalne ? chcel by som z mojho original modreho prehodit iba planzetu do toho univerzalneho. ze ci musim aj nejako vyberat. alebo su zhodne. lebo napr. sirka urcite rozhoduje. no neviem, tento napad mi v hlave vznikol 5 sekund pred pisanim prispevku moc to este premyslene nemam. co vy na to
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

vyskusaj nakodit kluc, zatial vzdy, ked som riesil nefunkcny central to pomohlo... ako sa kodi kluc na fiata, tak to neviem, to si musis vygooglit... ale ja na to urcite daaky jednoduchy podobny ako u vw-group ... strcis kluc do zapalovania, drzis daake tlacitko, potocis, pustis tlacitko a tak...
skus prv toto a az potom ries dalej... verim, ze ti to pomoze :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

veris tomu ze to je tak, no nie je to tak. fiat je shit. potrebujes kodovu knizku ktoru nemam , stoji 50e. podla vin ti vyjde kod kluca musi to byt iba original vo fiate. koduje sa iba cez PC
Napísať odpoveď