Zapojenie viacej reproduktorov
Zapojenie viacej reproduktorov
Ahoj, mam repraky Technika ultra 2,1 speakers a chcem sa spyat ze ci mozem este + pridat dalsie dva repraky (na subwoofer). Otazka znie, mozem to tam zapojit aj napriek tomu ze vzadu zo subwooferu idu iba dva vyvody na dva repraky cize teraz by na jednom slote boli zapojene dva repraky...A nemoze nic zhoriet?
-
marilynman
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
http://direct.tesco.com/q/R.202-8284.aspx - tu je nieco o nich...ak chces mzem ti ich potom odfotit aj odzadu (stitok a pripojenie reproduktorov)marilynman napísal:posli fotku a daj niake technicke info
-
marilynman
Medium Star
-
marilynman
Medium Star
Ak zapojis ku povodnemu repraku, paralelne dalsi,tak sa znizi odpor(impedancia) a to moze mat za nasledok odpalenie koncoveho zosilnovaca..
Ak ho uz chces zapajat-zapoj ho seriovo.Ale mozno to bude mat vplyv na kvalitu zvuku..Ja na tvojom mieste by som sa na to vykaslal..
Nie je vsak pravda,co tu niekto pisal,ze je to stavane presne.Ak je odpor reprodutora vyssi,ako vystupny odpor koncoveho zosilnovaca-urcite nic neodpalis.Dokonca aj pri paralelnom spojeni som velakrat videl,ze sa nestalo nic a fungovalo to.Samozrejme netreba zbytocne riskovat.
Ak ho uz chces zapajat-zapoj ho seriovo.Ale mozno to bude mat vplyv na kvalitu zvuku..Ja na tvojom mieste by som sa na to vykaslal..
Nie je vsak pravda,co tu niekto pisal,ze je to stavane presne.Ak je odpor reprodutora vyssi,ako vystupny odpor koncoveho zosilnovaca-urcite nic neodpalis.Dokonca aj pri paralelnom spojeni som velakrat videl,ze sa nestalo nic a fungovalo to.Samozrejme netreba zbytocne riskovat.
Cawte
Cawt ja mam lepsie povedane mal som repro GENIUS 2+1a zapojil som ich na jednej chate cez jack rozdvojku priamo z PC a do rozdvojky som dal druhe repro vykonnejsie Creative 2+1 a moje geniusi mi zhoreli takze newem co s tym bol poradt co som sspravil zle