zarabanie na web stranke
-
richard88888
Expert
zarabanie na web stranke
Dobry den mam dost navstenovany web a chcel by som poradit da sa na tom nieco zarobit. Viete mi poradit ako a pripadne uz par ludi pisalo ze banner reklamu ci sa da poriesit mozem aj ja to ak nesom podnikatel nemozem dat tam banner za nejake tie drobne ? Prosim ak by niekto mohol poradit.
DAKUJEM
DAKUJEM
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: zarabanie na web stranke
v podstate máš tri možnosti:
1) reklamy google ako máme aj my hore
2) zriadiť si paypal a dať si na stráku možnosť poslať dobrovolný príspevok ako podporu
3) platenú reklamu iných firiem a stránok.
tá tretia možnosť ale dosť závisí od tej návštevnosti. To čo ty pokladáš za vysokú vôbec vysoká možno nie je, a o reklamu by nikto nemusel mať záujem
1) reklamy google ako máme aj my hore
2) zriadiť si paypal a dať si na stráku možnosť poslať dobrovolný príspevok ako podporu
3) platenú reklamu iných firiem a stránok.
tá tretia možnosť ale dosť závisí od tej návštevnosti. To čo ty pokladáš za vysokú vôbec vysoká možno nie je, a o reklamu by nikto nemusel mať záujem
-
richard88888
Expert
dakujem ze si sa ozval ale tak ide o to ze ci mozem zobrat od firmy banner a za peniaze ked som student este ? a nemam firmu toto isto ci vies ze nebol by problem.
-
audiotrack
VIP
a prečo by si nemohol preboha? Alebo sa vari bavíme o desaťtisícoch eur?
-
richard88888
Expert
nie tak to nie ale ja len ze aby nebol problem ze sa zaraba a tak ze niekto na mna posle danovakoch chapes.
pri google adsense musíš byť platcom DPH a odvádzať dane
Nemusis byt platcom DPH, ale dan platit musis. Od firmy mozes vziat legalne akurat tak na zivnost alebo mensiu sumu sposobom brigadnickej zmluvy.
-
audiotrack
VIP
aká brigádnicka zmluva prosím ťa? Veď žiadnu brigádu nevykonáva. Firma ho požiada o reklamu na jeho stránke, povie jej že nie je živnostník ani nič. Tým pádom nemôže vystaviť faktúru, tak ju vystaví firma (resp. to už nebude faktúra ale zmluva) o poskytovaní reklamy na jeho stránke na také a také obdobie za takú a takú sumu. Hotovo. Pokiaľ nepresiahne ten ročný príjem čo je neviem koľko tak žiadne daňové priznanie ani nič podávať nemusí. A firma si to založí do účtovníctva medzi náklady práve na základe tej zmluvy čo podpíšu. Ak to nie je firma ale tiež len nejaký súkromník bez živnosti ako on, tak stačí ak sa dohodnú slovne ale potom nemajú žiadne záruky ak jeden druhého podvedie
dufam len ze ten web nemas na wz.cz
alebo to nie je problem?
alebo to nie je problem?
heker napísal:Nemusis byt platcom DPH, ale dan platit musis. Od firmy mozes vziat legalne akurat tak na zivnost alebo mensiu sumu sposobom brigadnickej zmluvy.
keď nevieš nerieš, díky za
Keďže Google donútil všetkých užívateľov potvrdiť novú verziu zmluvných podmienok, kde sa odberateľom služieb stal Google Ireland spolu s Európskymi daňovými zákonmi.
Píše sa tam ale, že ak moja spoločnosť zašle faktúru Google Ireland, automaticky sa stávam plátcom DPH.
Read more: http://www.janmichalicka.com/ak-mate-pr ... z1TlU9xnrT
A aky to mas web....chcem zvysit navstevnost