Zarastajuce nechty na nohach
Zarastajuce nechty na nohach
Ahojte, bože k tejto stránke som sa dostala, že h+adám niečo čo mi pomôže, totižto pred troma rokmi mi urobila tento zákrok jedna úžasná kožná, ktorá to už teraz nerobí, vystrihla mi bočnú stranu až z nechtového lôžka a nikdy potom sa mi to už nevrátilo...je pravda že injekcia bola hnusná..toto leto som nosila stále šlapky, takže z botasiek som to dostať nemohla, horšie je to, že sa mi zapálila tá strana ktorú mi robila a už aj ohnisáva a navyše aj strana na druhej nohe , dotoho som mala na jednej akcii celú noc obuté tenisky a ráno som zistila že mám v prdeli už obidva palce dokopy všetky 4 strany, som zmorená a neviem čo mám robiť čítala som že jeden si to natieral medom asi týžden a v pohode tak skúšam to ale keď si spomeniem 3 roky dozadu ako som to všetkými možnými mastičkami bylinkami a neviem čím na noc obalovala tak pochybujem že mi niečo pomôže, keby som mala jednu stranu idem na zákrok...ale ja mám 4!!!To by som nezniesla..Poraďte mi prosím, u nás v okolí(Trenčiansky kraj) nepoznám chirurga čo by to dobre spravil, mne to robila kožná ktorá má aj kozmetiku a je odborníčka len s tým skončila lebo mala toho veľa a ja si neviem rady..najradšej by som to skúsila ešte niako preliečiť len neviem ako naozaj čakám radu....ďakujem...PEŤA