Zarobky s Google adsense!!!
co to ma s touto temou podobne. Ale tak zacni tym ze si ju tu das do profilu, a dalej sa snaz zikat navstevnost kvalitou stranky, a hlavne si sprav nejake klucove slova na google. myslim ze to je SEOPatjo napísal:neviete kde si robit reklamu na stranky aby mi na ne ludia chodili ? nejake vyhladavace ?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nahral som to praveze na serverlucas03 napísal:ak si to skusal len tak z hardisku, tak to blbo zobrazuje tu reklamu neikedy, tak skus to uploadnut na server, mozno ti to zobrazi ok. Ale nedavaj tomu velku sancu
//edit: tak som im napisal, a skoro hned prisla nasledujuca odpoved:
imho automaticka odpovedDobrý deň,
Ďakujeme Vám za Váš email.
Pretože stránky výsledkov vyhľadávania AdSense zobrazujú reklamy vyberané z databázy inzerentov AdWords, stránky výsledkov vyhľadávania AFS nebudú zobrazovať žiadne reklamy v prípadoch, keď nie sú k dispozícii relevantné reklamy. Počet inzerentov v programe AdWords však neustále rastie, a je teda možné, že reklamy pre určitý vyhľadávací termín budú v budúcnosti k dispozícii.
Ďakujeme za Vaše porozumenie.
Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, navštívte prosím naše stránky Podpory AdSense na adrese http://www.google.com/adsense_help . Ak na týchto stránkach nenájdete odpoveď na svoju otázku, neváhajte nás prosím kontaktovať odpoveďou na tento email.
S pozdravom
Google AdSense Team
Registered in Dublin, Ireland
Registration Number: 368047
Original Message Follows:
------------------------
From: ***@gmail.com
Subject: Nevidím žiadne reklamy
Date: Fri, 14 Sep 2007 08:37:26 -0700 (PDT)
Na moju webstránku som vložil kód AdSense - zatiaľ len na úvodnú stránku, aby som zistil, či bude AdSense fungovať. Avšak žiadne reklamy sa nezobrazili, ako keby som do stránky žiadny kód nevložil. Ten kód je tam určite vložený správne (vidím to aj keď si dám zobraziť zdrojový kód v prehliadači). Skúšal som tento kód vložiť na tri rôzne miesta na stránke, ale nepomohlo to.
Používam rozšírenie Firebug pre Firefox, ktoré ohlasuje chyby v javascriptoch na stránke a našiel dve chyby v súbore show_ads.js, ktorý zabezpečuje načítanie reklám.
Reklamy sa však nezobrazili ani v iných prehliadačoch (IE, Opera), ani na úplne inom počitači. Už sú to dva dni, takže keby išlo o nejaké technické problémy, už by to fungovalo. Vo FAQ som odpoveď na svoju otázku nenašiel, preto píšem sem a zaujíma ma, kde je chyba?
Vopred ďakujem za odpoveď.
AdSenseLocale: sk
Customer_ID:
Language: sk
origin: helpcenter
topic: adTroubleshooting
adsense_email: ***@gmail.com
name: ***
ctx:
adsense_user: yes
topic_subject: Nevidím žiadne reklamy
Takze pisu, ze nemaju k dispozicii ziadne relevantne reklamy... zaujimave... dal som teda ten kod na viac stranok, kde je viacej textu, a teda by sa nejake reklamy na zobrazenie mohli najst. Uvidim casom, co z toho bude. Zatial sa na to asi vykaslem...
-
tomasso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
teraz ked je utz koniec mesiaca, mam viac ako 100 USD ale nemam este overeny ucet, neprisiel mi este overovaci vklad, tak kedy mi potom pridu peniaze? a za aky cas mi potom pride peniaze na ucet? a ked si dam dnes to rychle dorucenie za 21 USD tak mi to kedy pride? pride to skor aj ked to zadam uz v novom mesiaci?