Historia ti nic nezarucuje a existuju predsa stranky, ktore maju komplet historiu. Napriklad trefik.cz, aj ked ten je platenyjackb napísal:moj ucitel matematiky zo ZS si vedie dlho rocnu statistiku zapasov aby na dochodku mohol zacat stavkovat s co najvacsou istotou...
Zarobok
Re: Zarobok
Chod hra poker stav stale na ciernu a ked prehras stale zdvojnasobuj stavku... zarujucem na 100% zisk pokial mas velky kapital 
v pokri stavit na ciernu ? Nemyslel si ruletu ?
O 1 veci by som vedel, ale musel by si byt na Pohode. Nechám si to na budúci rok 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Stanový bodyguard?
Tých je tu plno. Ale identifikoval som 1 vec, ktorá tu nie je a na iných miestach s veľa ľuďmi býva. Uvidíme nabudúce 
X master jasne sekol som sa 
-skus prezradit panovi ucitelovi ze velka cast zapasov je dopredu dohodnuta, takze jeho statistika ked ju dokonci mu bude dost nanicjackb napísal:moj ucitel matematiky zo ZS si vedie dlho rocnu statistiku zapasov aby na dochodku mohol zacat stavkovat s co najvacsou istotou...
pred 13 rokmi riesil ako importovat teletext do excelu... vtedy vela webov este nebolo. od vtedy som sa nim o tom nerozpravallucas03 napísal: Historia ti nic nezarucuje a existuju predsa stranky, ktore maju komplet historiu. Napriklad trefik.cz, aj ked ten je plateny
gogo956, onoho casu sa to zdalo ferove
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2014, 7:22)
na Pohode? na Topfeste som take nieco hladal, ale Pohoda bola pre mna vzdy bezpecne miesto. klop-klopGrim napísal:Stanový bodyguard?
(az na tu skazenu vodu pred dvoma rokmi)
Ono na to tipovanie treba mat aj poriadne nervy.. Investovat do toho vela casu, vybrat dobre zapasy a potom vidiet ako vam posledny zapas nevychadza nie je pre kazdeho 
Hlavne netipovat 20 zapasov ale stale iba napriklad 3 a za velku sumu. Inak to nema zmysel. Tiez treba mat nejaky prehlad ako hral tim predchadzajuce zapasy ako hraje vonku/doma atd.