Zastrihávač vlasov do 40€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Citigo
Amateur
Amateur

Zastrihávač vlasov do 40€

Príspevok od používateľa Citigo »

Zdar,

chcem si kúpiť zastrihávač vlasov. Ide o to, že jeden doma mám a podľa mňa je nanič, je to taký z trhu. Okrem toho, že ak ide čisto na batériu je slabý a taktiež sa mi nezdá, žeby nadstavec na 3mm skutočne strihal na 3mm. V kaderníctve som sa dal ostrihať na 3mm vypadalo to presne tak ako som chcel, potom po týždni to trocha podrástlo a vypadá tak ako nechcem :D. Tak som sa chcel doma ostrihať, že nebudem chodiť každý týždeň (hej celkom sa mi zdá, že rýchlo mi rastú vlasy aj fúzy aj tam dole) ako oslík ku kaderníčke (ešte ma napadlo striedať kaderníctva :roll:), ale rozdiel žiadny. Preto sa chcem spýtať, ak je tu niekto kto tiež nosí 3mm vlasy a strihá sa doma, aby mi poradil, ktorý zastrihávač si mám kúpiť. Taký ktorý by strihal na 3mm. Ma napadlo ešte bez nadstavca, ale to by zas nebolo tak ako chcem - leskol by som sa :D. Ďakujem vopred za rady.

http://www.mall.sk/zastrihavace/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Zastrihávač vlasov do 40€

Príspevok od používateľa begbeee »

No v prvom rade hľadaj taký, ktorý ide aj na kábel, pretože ja mám napríklad značkový remington a ten nešiel na baterku dobre ani keď som ho kúpil.
Citigo
Amateur
Amateur

Mám vyhladnutý Philips, kludne aj starší model C5100. Idem pozrieť do predajne, lebo ohľadom neho kolujú rozličné informácie, čo sa týka nadstavcov. Niekde je uvedený že od 1mm po 21mm tuším a niekde že až od 3mm. Vôbec začína nadstavec od 1 alebo 2mm? Jeden som videl, ale koštuje okolo 80€ :O a bohvie, čo je na tom pravdy.

Preto by som sa chcel spýtať odkiaľ "začína" ten tvoj?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja sa sekám 9mm, ale teraz je u priateľky, pretože striháva ma ona. Ale myslím, že od 3 mm.
Nástavce sú 3-6-9-12-15 mm, right + left taper
Strihám sa každé 3 týždne a investícia sa mi vrátila pomerne rýchlo, nehovoriac o ušetrenom čase.
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAPA_CHUBBY »

Osobne mam tento zastrihavac ETA
http://www.mall.sk/zastrihavace/eta-0339-90000
Kupoval som ho asi pred 2 rokmi len tak na skusku a za tu cenu funguje bez problemov. Na akumulator povodne vydrzal dost dlho len casom to mierne upadlo takze ho teraz pouzivam iba zo siete. 2 vymenitelne nadstavce a z osobnej skusenosti viem ze na jednom, kde je prva poloha akoze "1mm" ta zastrihava vpohode na 3mm (moj bezny zostrih). Na 1mm to zobere akurat bez nadstavca.
Citigo
Amateur
Amateur

Díky chalani za rady.
Napísať odpoveď