zatazenie CPU na 100%
zatazenie CPU na 100%
mam taky problem ze ked pozeram film (z DVD, z HDD) a je jedno ci je to fomát Divx, Xvid, DVD mam stale zatazenie 100% a filmi sa mi zasekávajú alebo zvuk ide pozadu a obraz popredu, skusal som preinstalovat kodeky (Codecs6030_allin1, K-lite codec pack)ale furt to robi to iste
mam zostavu:
EuroCase®Partis s.r.o , Switching mode power supply, ATX – 350 JSR, 350W, supports: Pentium 4, 12cm pomalootáčkový ventilátor
Mtherboard: ASUS® P4V800D – X,Čipová sada: VIA PT880
Procesor: Intel Celeron® 2GHz BOX 128KB cache, Socket 478
Pamäť: 2x GOOD RAM® DDR 512MB PC 3200 DIMM 400MHz Dual Channel
Grafika: ASUS® EN 7300GT SILENT/HTD/256MB/DDR2/PCX
HDD: Western® Digital Caviar 80GB 7200rpm 8MB WD800, S-ATA
mam zostavu:
EuroCase®Partis s.r.o , Switching mode power supply, ATX – 350 JSR, 350W, supports: Pentium 4, 12cm pomalootáčkový ventilátor
Mtherboard: ASUS® P4V800D – X,Čipová sada: VIA PT880
Procesor: Intel Celeron® 2GHz BOX 128KB cache, Socket 478
Pamäť: 2x GOOD RAM® DDR 512MB PC 3200 DIMM 400MHz Dual Channel
Grafika: ASUS® EN 7300GT SILENT/HTD/256MB/DDR2/PCX
HDD: Western® Digital Caviar 80GB 7200rpm 8MB WD800, S-ATA
Ja mam podobny problem ani nie tak pri filmoch ale obcas len sedim na nete alebo tak a zrazu mi zacne vsetko sekat pise mi ze PC je zatazeny na 100% a aj som sa pozeral ze ktory program to tak zatazuje ked vlastne nic nerobim a vzdy je to niejaky systemovy ,, a raz dokonca mi pri necinych procesoch pisali ze vyuzitie 100 %
ta to som uz mal vazne dost heh ... a potom to samo prestane len to chvilu trva ...
Ked ti pisalo pri necinnych procesoch 100%, znamena to, ze procesor bol vytazení temer na nula percent. Necinne procesy prezentuju nevyuzity procesorový cas. To ze ti sem tam sekne, vysvihne sa na 100% daky systemový proces, moze byt cimkolvek, takze preskenovat viacerými programmy.slavo120 napísal:Ja mam podobny problem ani nie tak pri filmoch ale obcas len sedim na nete alebo tak a zrazu mi zacne vsetko sekat pise mi ze PC je zatazeny na 100% a aj som sa pozeral ze ktory program to tak zatazuje ked vlastne nic nerobim a vzdy je to niejaky systemovy ,, a raz dokonca mi pri necinych procesoch pisali ze vyuzitie 100 %ta to som uz mal vazne dost heh ... a potom to samo prestane len to chvilu trva ...
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj zostava je to dost dobra na to, aby na tom šli v pohode filmy aj všetko okolo toho.. takže to bude najskôr spy-ware, mal-ware a čo ja viem čo ešte, prípadne vírus..
mne toto robil vírus - bol v systéme takže to ukazovalo vyťaženie 100% zo systémových procesov atď.. pomohol len format a reinštal, nakoľko liečiť sa to už nedalo
mne toto robil vírus - bol v systéme takže to ukazovalo vyťaženie 100% zo systémových procesov atď.. pomohol len format a reinštal, nakoľko liečiť sa to už nedalo
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mne sa niekedy stava ze explorer.exe mi zacne vytazovat comp skoro na 100%. Vedy dam Ctr+Alt+Del (pockam asi 1min)slavo120 napísal:Ja mam podobny problem ani nie tak pri filmoch ale obcas len sedim na nete alebo tak a zrazu mi zacne vsetko sekat pise mi ze PC je zatazeny na 100% a aj som sa pozeral ze ktory program to tak zatazuje ked vlastne nic nerobim a vzdy je to niejaky systemovy ,, a raz dokonca mi pri necinych procesoch pisali ze vyuzitie 100 %ta to som uz mal vazne dost heh ... a potom to samo prestane len to chvilu trva ...
INDIGOcorp. napísal:preformatuj disk na ktorom mas system a mas pokoj pretoze kym to najdes mozes mat davno nahodene vsetko od znova