zatekanie kupelne - silikon
zatekanie kupelne - silikon
caute ludia, mam jeden problem, ten biely obycajny silikon dlho nevydrzi a zacne sa od kachliciek odliepat, tak rozmyslam ze skusim ten priehladny.. je lepsi? urcite je aj o hodne drahsi.ma niekto skusenosti?
dakujem
dakujem
Re: zatekanie kupelne - silikon
ja som daval akvaristicky silikon - taky priehladny
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Nie je akvaristický silikón čierny ?
neviem ja som mal priehladny, nemyslis akvaristicke lepidlo?
-
evilbanana
Medium Star
Akvaristický silikón je aj Čierny aj Biely . Čierny je lepšie pretože na bielom sa po čase dopadom slnka začne vytvárať riasa ktorá ho narúša preto sa aj stáva že akvária s bielym silikónom boli tak oslabené riasou že sa ropadli
tak my sme davali priehladny (to je asi ten biely), uz su to nejake 4 roky a zatial je to fajn, nam sa do kupelne slnko nedostava, nema sa ako 
// cierny je drahsi?
// cierny je drahsi?
-
evilbanana
Medium Star
myslím že nie raz keď som ho chcel kupovať som sa pýtal ale nemali ho práve myslím že tá jedna trubka z ktorej sa to tlačí pištoľou stoji 5,90€
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a teraz myslis silikon pri akej aplikacii v kupelni ? ... utesnenie obvodu vane ku kachlickam ? - ustav si vanu, aby sa ti nehybala - nebude sa ti trhat silikon 
a ked mas problem so samotnym materialom, tak Fischer a nikdy inak - na firmu kupujem stavebnu chemiu (peny, chem. kotvy, silikony a pod.) uz iba od Fischera - cena vyssia, ale nemusis to za rok prerabat
silikon fischer
a ked mas problem so samotnym materialom, tak Fischer a nikdy inak - na firmu kupujem stavebnu chemiu (peny, chem. kotvy, silikony a pod.) uz iba od Fischera - cena vyssia, ale nemusis to za rok prerabat
-
redliner
King
Ja používam chémiu od MASTERsil a taktiež spokojnosť 
nordkapp_pb
ide o to, ze uz po necelom jednom roku zacal ten silikon v rohu sa odliepat a tym padom zatekat susede, dokonca sa zda ze na dvoch miestach. Vanu nemam, iba sprchovy kut.
ide o to, ze uz po necelom jednom roku zacal ten silikon v rohu sa odliepat a tym padom zatekat susede, dokonca sa zda ze na dvoch miestach. Vanu nemam, iba sprchovy kut.