nazdar, tak zas raz dovolenka priniesla nejaku stratu - vliezol som do mora s mobilom vo vacku a uvedomil som si to tak po 10 minutach.
potom som vytiahol baterku a dal telefon za okno do auta a po prichode na izbu som ho asi pol hodinu fenoval, no uz je asi vo vecnych lovistiach - ziadne znamky zivota. co s takym mobilom? dava sa to opravovat? meni sa cela mb? je sanca vytiahnut udaje z vnutornej pamate?
pripadne ak je kaputo, predat ho na ND? co sa bude dat pravdepodobne zuzitkovat? display, kapacitor, baterka? diky
zatopena S3
Re: zatopena S3
to zistis jedine tak, ze displej prehodis do druheho s3 a vyskusas. inac ja si myslim, ze tam budu pouzitelne iba kryty. baterka urcite ko, taktiez doska a displej + digitizer tiez
S normalnou vodou ako taka mala sanca este je, ale slana...bez sance.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
skus ho umyt s obycajnou vodou a vysusit
ja by som to skusil uz len zo zvedavosti...
-
lowmanek
Light Professional
To uz radsej (mozno) vykupat este v nejakej vodke, proste v alkohole. Niekde som to cital, ked som potopil svoj, ale neskusil som.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No po 10 minutach v mori uz je to len tehla. Uz ani neskusaj ho ozivovat =) Ak predat tak max zadny kryt a stredovy kryt (ramcek okolo LCD ak je v dobrom stave) inak je to bezcenny kusok.