Pekne pozdravujem všetkých, ktorý sem nahliadnu.
Mňa zaujímajú plošne spoje so súčiastkami, funkčnosť ma nezaujíma - základne dosky, pamäte a rôzne karty do PC, ale môžu to byť aj iné plošne spoje, stara riadiaca elektronika, staré telefónne a riadiace skrine, tie aj ako celok by som zobral, ale musím vedieť o čo ide. Ak máte možnosť pozháňať hocičo staré a nefunkčné, alebo funkčne, ale nepoužiteľné už v dnešnej dobe, dajte vedieť - napíšte sem, alebo pošlite súkromnú správu.
Ďakujem.
ZAUJEM o stare PC
Re: ZAUJEM o stare PC
Hmmm, u letitého hardwaristu je už od 8 biťákov dosti, ako si to predstavuješ?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skús to dať do bazáru 
Je toho veľa a času na spísanie málo. A v podstate všetko funkčné. Tuším PMD 85, Atari, Commodore, MPC MSX, PC XT - AT, 386 SX, DX, 486, P I, P II, scannery, tlačiarne, kopírka, FDD, HDD... občas niečo vykuchám pre opravu iným a.i.
Poslal som Ti správu, nechcem to zadarmo, nevyhadzuj to, Ďakujem.
A prečo by som to vyhadzoval, keď sa tým desáťročia živím? Iba nechápem, čo vlastne chceš. Mňa odsávačka Weller vyšla na cca 1600 Eur, a to k nej nemám ani adaptéry na SMD... a profi na SMD - to je na cca 30 000 spodok. Nič iného nerobím. A sponzorujem iba školy, namiesto šmirglovania a natierania školských lavíc som dal takú ponuku, za deti...