Zavislost na stahovani

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Zavislost na stahovani

Príspevok od používateľa asontragy »

samozrejme ze nie predkozky, ale udajov z netu.. je mozne aby bol clovek na tom zavisly? mam DSL take ze neobedzena vikendovka.. no aked pride sobota, tak taham jak keby to boli posledne dni mojho zivota, a to sa opakuje cez dobreho polroka.. mate niekto podobne pocity? je to zavislost?
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

nie, nie je, aspon teda u mna...ale moj pc vacsinou slape 24/7 takze chcem aby bol aj patricne vyuzity, mozno to je prave ten dovod preco stale nieco taham...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mam brata a ten by ti o tom vedel urcite povedat svoje :wink:. PC ma zapnuty 24 hodin sedem dni v tyzdni a kedze mame cez vikendy tiez neobmedzene stahovanie, tak akonahle je piatok na hodinkach 00:00 tak zacina stahovat a konci v nedelu o 00:00. Net mame od septembra a stale ho to drzi. Ale zavislost...tazko povedat...ved ty pri tom v podstate nic nerobis, len das stahovat a venujes sa inym cinnostiam :)
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

vpodstate hej... aleneviem ci by som sedel za kompom, keby som nestahoval...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja by som tiez straaasne tahal cez vikendy, keby som mohol len vtedy. urcite by som toho nevedel dozrat. pravda je ale taka, ze ked mam neobmedzeny net (chello light) tak vobec netaham. nemam co. a to mam celkom peknu rychlost (4096/384). ked som mal prve mesiace net, tak som sosal toho dost. teraz uz mam potrebny soft, zasobu filmov a sosam, tak 2GB mesacne (aj to polku preskypujem). takze podla mna stahuju extremne takto cez vikendy len ti, co maju obmedzeny net. niekde v podvedomi je to asi nejako zakorenene, ze "prisiel vikend, rychlo idem tahat, lebo potom nemozem" :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Zavislost sa na tom vybudovat da... To je uplne nepochybne. Ale nemyslim si, ze je to Tvoj pripad. Proste chces maximalne vyuzit to, za co platis... A na tom nieje podla mna nic zle. Keby si mal poriadnu linku (osobne za poriadnu povazujem aspon 10mbit), tak by si tolko netahal, lebo by si nemal zachvilu co. Viem to podla seba... Odkedy sedim na 100mbite, nejaku dobu ma tie tahacky drzali. Po chvilke plne disky, zaplava DVDciek... Casom som proste zacal tahat len to, co chcem a nie vsetko co vidim.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ja som to kedysi mal, ale zbavil som sa toho, tahal som co som videl, potom, pri pisani cisla 220 na dvdcko :D som si povedal ze ma to uz s dvdckami nebavi, kupil som velky pevny disk, a kedze na dalsi nemam, tak taham len to co naozaj chcem (napr. halo 2 nechcem lebo nemam vistu, tak netaham) a co sa mi nepaci, bez milosti vymazem, nebudem ako blazon skladovat hromadu dat, ktore ma nezaujimaju
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

jj samozrejme je....................clovek moze byt na vselicom zavisly....(cital som o tom)....aj z telefonovania atd...

Aj ja som to mal a ked som si z bodov premenil account na RS...........och shit ani do skoly som nechodil :lol:

Ale uz som sa zbavil toho.....................uz len tak nejaky dobry filmik ked najdem na nete....inak nie :wink:
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Ja mam neobmedzeny net uz dva tyzdne, pc som nerestaroval aspon tyzden lebo stale nieco taham. 250GB HDD sa zaplnil za 4 dni zacal som proste stahovat vsetko hudbu, filmy a hry a teraz po dvoch tyzdnoch mam stiahnute skoro vsetky nove hry a uz nemam co si stiahnut z hier. Tak stahujem len nejaku hudbu ktoru objavim alebo film s CZ dabingom hlavne z torentov ale keby som mal rapidshare konto tak zase dostanem maniu aspon na tyzden :lol: . A ako tak rozmyslam tak nemam ani poriadne cas hrat tie vsetky nove hry vecsinu som este ani nenaistaloval.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja mam neobmedzene DSL a fenomen "zalohovat" net ma drzala cele minule leto. Teraz uz stahujem len to co fakt chcem: hubdu, filmy, serialy, sem-tam osft,alebo daco na vymenu nie vsetko zaradom... cloveka to po case prejde. :wink:
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

no podla mna to moze byt aj zavislost... ked si nevies bez toho predstavit tvoj bezny tyzden :-)
vypni PC usetri elektriku a radsej chod s kamosmi ulovit dake baby... :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

jj bol som dobre casy na torrent trackerov.. som stahoval jak kebyze som zato plateni 24 hodin v kusi zapnuty pc..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ZAP napísal:vpodstate hej... aleneviem ci by som sedel za kompom, keby som nestahoval...
skus si dat zavazok ze vsetko co stiahnes budes pocuvat/pozerat/hrat ale nie ze raz ale pekne pravidelne a potom zistis ze tahas kktiny a je to strata casu
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

zavislost na stahovani z netu je v poho, horsia by bola zavislost na stahovani nabytku :lol:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja tiez stahuje dost vela...tak 100-120 GB za mesiac ale nemyslim si ze je to zavislost...proste ked si za net platim 1500 sk tak ho nebudem pouzivta 2x do dna...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nevim tak cca. rok dozadu som sosal skoro stale ... sosal som aj to co som vyuzil mozno raz .. potom mi doslo ze je to riadna kktina ... ponevac nasosas si programy, ktopre nevyuzivas, zbytocne ti zeru komp, naosas si filmy ktore ta nebudu bavit a pod ... teraz sosam velmi malo, film som netahal ani nepamatam, hudbu sporadicky raz za tyden sosnem nieco nove a hry ma nebavia ... takze tak ..a mam neobmedzeny 1,5mbit ...

... ale zavislost sa na tom vybudovat asi da .. taka specificka :-) ..
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

akurat spolubyvajuci stiahol behom mozno ani nie hodiny z rapidu 28 GB.. cista zavislost :lol:
In the last 5 days you have downloaded 52647 MB.
predtym ako zacal tahat tam bolo 24700
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

makaveli napísal:akurat spolubyvajuci stiahol behom mozno ani nie hodiny z rapidu 28 GB.. cista zavislost :lol: predtym ako zacal tahat tam bolo 24700
Hehe, takze prave pekne presral limit... No, z tohto dovodu mam na rapide 3 konta :D
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

k6 napísal:Hehe, takze prave pekne presral limit... No, z tohto dovodu mam na rapide 3 konta :D
jj, a ja mam ten acc s nim, to je na tom to zle.. :twisted: teraz nemozme zo 4 dni tahat..
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja som mal "tahaciu maniu" ked som mal este net novy, lebo bolo plno hudby co som chcel stiahnut, no a ked som objavil DC, to bolo :D
odvtedy nesosam nic take, co by som vedel, ze nevyuzijem - vyberam si.
Ked sosnem napr. nejaky album VA, tak si vytriedim skladby, ktore sa mi pacia a ostatne deletnem - usetrim miesto na disku, nemusim tam skladovat vsetky sh1toviny z netu. Parkrat som aj zmazal film, ked som videl, ze to je riadna pixovina, tak som ho ani nepozeral. Ono cloveka stahovacia mania prejde, ked ma neobmedzeny net... odrazu niet co stahovat :)
a este som chcel dodat, ze prave kvoli tomuto by som nechcel platit premium acc na rapid... by som urcite len hladal nieco na sosnutie z rapidu, aby bolo vyuzite to, za co som zaplatil, lebo raz sa platnost accu skonci :?
Napísať odpoveď