Zavislost na stahovani
Zavislost na stahovani
samozrejme ze nie predkozky, ale udajov z netu.. je mozne aby bol clovek na tom zavisly? mam DSL take ze neobedzena vikendovka.. no aked pride sobota, tak taham jak keby to boli posledne dni mojho zivota, a to sa opakuje cez dobreho polroka.. mate niekto podobne pocity? je to zavislost?
-
uNreal_saTch^
Professional
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Mam brata a ten by ti o tom vedel urcite povedat svoje
. PC ma zapnuty 24 hodin sedem dni v tyzdni a kedze mame cez vikendy tiez neobmedzene stahovanie, tak akonahle je piatok na hodinkach 00:00 tak zacina stahovat a konci v nedelu o 00:00. Net mame od septembra a stale ho to drzi. Ale zavislost...tazko povedat...ved ty pri tom v podstate nic nerobis, len das stahovat a venujes sa inym cinnostiam 
ja by som tiez straaasne tahal cez vikendy, keby som mohol len vtedy. urcite by som toho nevedel dozrat. pravda je ale taka, ze ked mam neobmedzeny net (chello light) tak vobec netaham. nemam co. a to mam celkom peknu rychlost (4096/384). ked som mal prve mesiace net, tak som sosal toho dost. teraz uz mam potrebny soft, zasobu filmov a sosam, tak 2GB mesacne (aj to polku preskypujem). takze podla mna stahuju extremne takto cez vikendy len ti, co maju obmedzeny net. niekde v podvedomi je to asi nejako zakorenene, ze "prisiel vikend, rychlo idem tahat, lebo potom nemozem" 
Zavislost sa na tom vybudovat da... To je uplne nepochybne. Ale nemyslim si, ze je to Tvoj pripad. Proste chces maximalne vyuzit to, za co platis... A na tom nieje podla mna nic zle. Keby si mal poriadnu linku (osobne za poriadnu povazujem aspon 10mbit), tak by si tolko netahal, lebo by si nemal zachvilu co. Viem to podla seba... Odkedy sedim na 100mbite, nejaku dobu ma tie tahacky drzali. Po chvilke plne disky, zaplava DVDciek... Casom som proste zacal tahat len to, co chcem a nie vsetko co vidim.
-
Kosh
King
ja som to kedysi mal, ale zbavil som sa toho, tahal som co som videl, potom, pri pisani cisla 220 na dvdcko
som si povedal ze ma to uz s dvdckami nebavi, kupil som velky pevny disk, a kedze na dalsi nemam, tak taham len to co naozaj chcem (napr. halo 2 nechcem lebo nemam vistu, tak netaham) a co sa mi nepaci, bez milosti vymazem, nebudem ako blazon skladovat hromadu dat, ktore ma nezaujimaju
-
ledenaster
Medium Professional
jj samozrejme je....................clovek moze byt na vselicom zavisly....(cital som o tom)....aj z telefonovania atd...
Aj ja som to mal a ked som si z bodov premenil account na RS...........och shit ani do skoly som nechodil
Ale uz som sa zbavil toho.....................uz len tak nejaky dobry filmik ked najdem na nete....inak nie
Aj ja som to mal a ked som si z bodov premenil account na RS...........och shit ani do skoly som nechodil
Ale uz som sa zbavil toho.....................uz len tak nejaky dobry filmik ked najdem na nete....inak nie
-
daniel.daniel
Medium Star
Ja mam neobmedzeny net uz dva tyzdne, pc som nerestaroval aspon tyzden lebo stale nieco taham. 250GB HDD sa zaplnil za 4 dni zacal som proste stahovat vsetko hudbu, filmy a hry a teraz po dvoch tyzdnoch mam stiahnute skoro vsetky nove hry a uz nemam co si stiahnut z hier. Tak stahujem len nejaku hudbu ktoru objavim alebo film s CZ dabingom hlavne z torentov ale keby som mal rapidshare konto tak zase dostanem maniu aspon na tyzden
. A ako tak rozmyslam tak nemam ani poriadne cas hrat tie vsetky nove hry vecsinu som este ani nenaistaloval.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nevim tak cca. rok dozadu som sosal skoro stale ... sosal som aj to co som vyuzil mozno raz .. potom mi doslo ze je to riadna kktina ... ponevac nasosas si programy, ktopre nevyuzivas, zbytocne ti zeru komp, naosas si filmy ktore ta nebudu bavit a pod ... teraz sosam velmi malo, film som netahal ani nepamatam, hudbu sporadicky raz za tyden sosnem nieco nove a hry ma nebavia ... takze tak ..a mam neobmedzeny 1,5mbit ...
... ale zavislost sa na tom vybudovat asi da .. taka specificka
..
... ale zavislost sa na tom vybudovat asi da .. taka specificka
-
Mek
Addict
ja som mal "tahaciu maniu" ked som mal este net novy, lebo bolo plno hudby co som chcel stiahnut, no a ked som objavil DC, to bolo
odvtedy nesosam nic take, co by som vedel, ze nevyuzijem - vyberam si.
Ked sosnem napr. nejaky album VA, tak si vytriedim skladby, ktore sa mi pacia a ostatne deletnem - usetrim miesto na disku, nemusim tam skladovat vsetky sh1toviny z netu. Parkrat som aj zmazal film, ked som videl, ze to je riadna pixovina, tak som ho ani nepozeral. Ono cloveka stahovacia mania prejde, ked ma neobmedzeny net... odrazu niet co stahovat
a este som chcel dodat, ze prave kvoli tomuto by som nechcel platit premium acc na rapid... by som urcite len hladal nieco na sosnutie z rapidu, aby bolo vyuzite to, za co som zaplatil, lebo raz sa platnost accu skonci
odvtedy nesosam nic take, co by som vedel, ze nevyuzijem - vyberam si.
Ked sosnem napr. nejaky album VA, tak si vytriedim skladby, ktore sa mi pacia a ostatne deletnem - usetrim miesto na disku, nemusim tam skladovat vsetky sh1toviny z netu. Parkrat som aj zmazal film, ked som videl, ze to je riadna pixovina, tak som ho ani nepozeral. Ono cloveka stahovacia mania prejde, ked ma neobmedzeny net... odrazu niet co stahovat
a este som chcel dodat, ze prave kvoli tomuto by som nechcel platit premium acc na rapid... by som urcite len hladal nieco na sosnutie z rapidu, aby bolo vyuzite to, za co som zaplatil, lebo raz sa platnost accu skonci