Zavist - Skusenosti, Zazitky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Zavist - Skusenosti, Zazitky

Príspevok od používateľa Merco_ »

Tí čo píšu tým čo nikomu v živote nič nezávideli, že určite závideli im závidia to ,že nikdy nič nikomu nezávideli ..complicated :D Ja som závidel, ale nekydal na nikoho špinu :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Niekedy ludom zavidim, ze sa narodili na inej startovacej ciare ako ja, ale na druhej strane je to pre mna vyzva. Nikomu neprajem nic zle. Stve ma, ked mne niekto zavidi odmakane veci, pricom sa chce bud prizivit alebo sa proste len lutuje.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Závidím sestre, že bola v piatok doma a ja som musel ísť do školy... Okrem takýchto maličkostí som nikdy nič nikomu nezávidel... Nerátam to, že keď napr. uvidím niekoho s dobrým farom tak si pomyslím "Hmm dobré aj ja by som také chcel" a akonáhle zíde z očí, tak zíde z mysle. Takže tak

BTW
o ale rozhodne nezavidim je ak sa niekto ku peniazom, pozicii, priatelke atd dostal vlastnymi silami, vlastnou sikovnostou, inteligenciou, pracovitostou.. pretoze vtedy si to ten clovek asi musel vydriet a teda si to podla mna zasluzi.. a taki ludia maju u mna aj respekt...
Maki, a ako zistíš, že daný človek si to ziskal vlastnými skúsenosťami, alebo má len bohatých fotrovcov ? Na prvý pohľad to nezistíš, takže budeš závidieť aj keď si nato vydrel sám
Napísať odpoveď