Zavora (otvorenie)
Zavora (otvorenie)
Zdravim chcel by som vediet ako sa da otvorit rampa ktora sa otvara pri stiku z automobilom, bez toho aby tam nejaky bol daju sa oklamat senzory nejakym spôsobom ? ak mate nejaky napad alebo skusenosti tak ich tu napiste.
Dakujem.
Dakujem.
Re: Zavora (otvorenie)
Funguje poväčšinou na princípe optickej závory. Prelepiť prijímač páskou - v ZA to tak robili.
jimmy_xp napísal:Funguje poväčšinou na princípe optickej závory. Prelepiť prijímač páskou - v ZA to tak robili.
skusal som oba snimace jednoducho zakrit ale zavora sa neotvorila ...
No ona sa ani nemá otvoriť, ale keď je otvorená a zakryješ to, tak by sa nemala zavrieť.
jimmy_xp napísal:No ona sa ani nemá otvoriť, ale keď je otvorená a zakryješ to, tak by sa nemala zavrieť.
Ano to viem ale mne ide oto aby som ju otvoril bez toho aby tam nebolo auto ale nejakim svojpomocnim sposobom ...
na to potrebujes dialkove ovladanie sparovane s rampou.. potom je tu dalsia mozost, ze pred rampou spravit paradny odpich a uz ani ostatni su ju nebudu musiet otvarat 
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2012, 15:57)
a napadol ma este jeden sposob.. kazda jedna rampa musi mat odistovaci zamok v pripade nudzoveho otvorenia pri vypadku elektriny (to su zhruba take kluce ako na elektrickych skrinkach polmesiac, trojuholnik alebo klasicky stvorec atd) ale tym klucom ju len odomknes resp. odistis a musis si ju ram otvorit rucne...
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2012, 15:57)
a napadol ma este jeden sposob.. kazda jedna rampa musi mat odistovaci zamok v pripade nudzoveho otvorenia pri vypadku elektriny (to su zhruba take kluce ako na elektrickych skrinkach polmesiac, trojuholnik alebo klasicky stvorec atd) ale tym klucom ju len odomknes resp. odistis a musis si ju ram otvorit rucne...
Hm zaujimave nieco ako klucka na dverach ale nie v stvorci ale v trojuholniku hej ? no dobre ta dik za radu ale pripomeniem ze ta rampa nieje na dialkovy ovladac ale na cip a z opacnej strany je na senzor ked sa tam dostane prekazka (auto) tak sa rampa otvory ale zaujimave ze to reaguje iba na auto moze mi este niekto povedat ze ako to je mozne ? dokonca ani na motorku to nereaguje ....
no dobre a chces mi povedat, ze ked chces ist cez tu rampu dnu povedzme na parkovisko, tak sa ti rampa otvori sama od seba a ked chces ist von, tak sa da otvorit len cipom? havadina. ak sa brana otvara aj cipom, tak prilozis cip ku skeneru rampa sa otvori, prilozis druhy krat a rampa by mala ostat otvorena kym znovu neprilozis cip, teda ako keby si ju odstavil. ale asi aj to zalezi od vyrobcu rampy... ked je raz rampa na chip, tak sa chipom musi otvarat aj pri vstupe aj pri vyjazde z parkoviska...
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Keď som v robote tak chodím do jedneho hotela kde to majú tak spravene ked si pred rampou tak sa ti otvori sama ale keď chceš vyjsť von tak mám buď žeton alebo kartičku ktorú tam vložim a otvori sa samano dobre a chces mi povedat, ze ked chces ist cez tu rampu dnu povedzme na parkovisko, tak sa ti rampa otvori sama od seba a ked chces ist von, tak sa da otvorit len cipom?
zaujimave... co keby si zbehol na recepsiu hotela a dohodol sa s recepcnym/-nou, ze dostanes zeton (cip alebo obdobnu hovadinu) a za nejaky poplatok mesacne. zadarmo ti to asi neda nikto a na poplatku sa urcite dohodnes... podla mna by to islo do vrecka recepcneho, takze by to malo byt v pohodke... ale ci ti to povolia, to netusim...
vy tu zacinate miesat jablka z hruskamy
pri vstupe je potrebny cip a pry vystupe je to riadene na senzor cize pri vystupe sa to uz otvara samo a mne ide oto ako to otvorim na ten senzor bez toho aby tam bolo auto