zbavenie sa "zlatokopky"
Re: zbavenie sa "zlatokopky"
ked ju ma len na sex, tak moze byt akokolvek jebnuta, hlavne ze je pekna a da mu
-
mirak2
Hardcore addict
toto nie je zlatokopka, toto je zazobana rozmaznana pizda
Slovne ju zničiť, odpálkovať, urobiť si z nej srandu. A bratrancovi tiež nadať do debilov. 
-
qwerty-xyz
Beardie a mirak2 mate obaja pravdu.
nepusti si ju hlavne kvoli vyzoru a trtkacke, aj ked vie aka je, ja ani enchcem aby si ju pustil nech robi co chce, len nech sa ta holka nenavaza do mna, lebo okamzite ako zacnem ja do nej, on to potom bude musiet ukludnovat a cela situacia vecer je napata.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
audio...odporúčam to keždému...s qwertym sa treba osobne stretnúť...keby si ho poznal tak ako ho ja poznám, nenapísal by si to...audiotrack napísal:tebou opovrhuje veľa ľudí, asi to nebude chyba v nej, ale v tebe. A čo ty ju chceš učiť sa k tebe správať? Veď je ti to cudzí človek. Tam nech si chodí s frajerom a ty sa do nich nemusíš starať. Ak sa ti nepáči ako s tebou jedná, tak sa s ňou nestretávaj. A je po probléme
...teraz k veci...prikláňam sa za seba k tým narážkam na ňu...nemá ona rešpekt k tebe? Nemaj ani ty k nej...ale osobne si myslím, že si ju mal pustiť sadnúť dopredu...mňa osobne tiež serie, keď moja frajerka sedí vzadu, lebo nejaký kamoš si sadol dopredu...na druhej strane, ona mala držať hubu a poslušne si sadnúť dozadu...komentáre na auto si tiež mohla odpustiť...ja by som z toho auta vystúpil, bratrancovi podal ruku s tým, že nechcem robiť problémy a radšej sa prejdem...myslím, že by ho kur*a mrzelo, že vlastného bratranca takto vlastne tá jeho pizda nechala ísť pešo...v podstate by si išiel dobrovoľne sám, ale keby nemala komentáre, tak by si sa viezol...samozrejme, treba to takto spraviť viac krát a potom bratrancovi pri nejakej situácii len tak medzi rečou podotknúť, že tá jeho pipka kazí vaše kamarátstvo, či mu to nevadí...na odpoveď čakať nemusíš, ide len o to, aby sa nad tým zamyslel...
-
typek61
Darca
grim je nieco ked mu tam nadava ze co tam robi a je nieco ine keby ho poprosila nech si sadne do zadu 
-
Grim
Darca
...ale to som napísal aj ja...qwerty si tam mal sadnúť automaticky, ak sa tak nestalo, mohla buď bez rečí usadiť svoj kostnatý zadok dozadu, alebo ho poprosiť, aby si presadol, alebo požiadať bratranca, aby ho požiadal...
-
typek61
Darca
sam si mal sadnut dozadu?wtf?
-
TommyHot
Addict
Kto uz si len sada dozadu, ked je vpredu volne?
-
Soviet
Darca
Je to truba. O to, kde ma sediet podla mna davno nejde. Ked chodime na akcie, ci berieme v meste do auta bezne kamaratove frajerky, tak nikdy nemali problem s tym sadnut si do zadu, aj ked tam uz boli dvaja ludia a ich frajer soferoval a museli sa teda "potlacit". Jediny rozdiel teda medzi nimi a touto prachanou je v tom, ze oni maju v hlave.
Sa cudujem, ze ta takato kravina dokaze vytacat. Ja by som ju ignoroval cely cas. Aj keby sa nieco pytala.
Viem, ze je tazko pocuvat to co rozprava, ale rozculovat sa nad tym nieje riesenie.
Sa cudujem, ze ta takato kravina dokaze vytacat. Ja by som ju ignoroval cely cas. Aj keby sa nieco pytala.
Viem, ze je tazko pocuvat to co rozprava, ale rozculovat sa nad tym nieje riesenie.
sú to obyčajne kurv****. Vam budu vykládať akí ste úžasny, najlepší, a pred kamaratmi vas budu haniť...
qwerty- ved jej povedz ze aj prezident sa vyvaza vzadu

-
typek61
Darca
tak to si zabil

-
Hotwire
Addict
podla toho co mi teraz o nom napisal je to tiez riadny ch*j takze sa k sebe hodia
ja by som s takymi ludmi radsej uplne prerusil kontakt a basta...ale ked niekoho bavi byt ponizovany len preto lebo "niekto ma tam odviezt musi".. pche
-
qwerty-xyz
-
pryja
Darca
nejako ti vynechavaju pismenkaqwerty-xyz napísal:len v ramci mna nech sa dieva drzi na ude, som zvedavy ako to bude pokracovat.
-
qwerty-xyz
na mojej starej klavesnici CHICONY ktoru montovali este niekde v 80 tych rokoch sa niet comu cudovat, nova, hracska sice caka hore na policke, ale tuto nie a nie normalne znicit, aj ked sem tam sa tlacitko uz nestlaci .... tak preto sem tam preklep alebo nieco vynechane
alebo som ja nesikovny a neviem pisat.
-
Shark NX
Addict
Qwerty na tvojom mieste by som sa usmieval a sledoval ju v spatnom zrkadle ... Ono takychto ludi neskutocne vytaca skutocnost, ze s tebou ich scena nic nerobi, ale zaroven ju s radostou provokujes pozeranim/usmievanim sa na nu cez zrkadlo (Casto je to brane ako najvacsi druh opovrhnutia).
Ak zas vyskoci zo sedadlom spolujazdca, nahadzal by som dozadu nejaky bordel a pri dalsom stretnuti ju odkazal, nech si ide sadnut do svojho prostredia.
Mozes taktiez polozit takticku otazku, jak je mozne, ze este nema vodicak a vlastne auto, ked sere peniaze.
Takychto pseudobohatych ludi to zvykne echt nasrat.
Zaklad je nenadavat a neznizit sa na jej uroven, lebo na tej je denno denne a zo svojimi skusenostami by ta "dala dole".
Proste ber si z tejto situacie maximum a bav sa
Ak zas vyskoci zo sedadlom spolujazdca, nahadzal by som dozadu nejaky bordel a pri dalsom stretnuti ju odkazal, nech si ide sadnut do svojho prostredia.
Mozes taktiez polozit takticku otazku, jak je mozne, ze este nema vodicak a vlastne auto, ked sere peniaze.
Takychto pseudobohatych ludi to zvykne echt nasrat.
Zaklad je nenadavat a neznizit sa na jej uroven, lebo na tej je denno denne a zo svojimi skusenostami by ta "dala dole".
Proste ber si z tejto situacie maximum a bav sa