Mam doma mince. Cisto zlate mince. Chcel by som sa ich zbavit, kedze ich nezbieram, teda predat ich nejakym zberatelom, pripadne ponuknut na nejakych burzach, aukciach atd.. Hladal som nejake webove stranky, a vsetko na co som narazil vyzera dost pochybne. Neviem, ci im nezalezi na designe alebo co, ale vyzera to tak nedoveryhodne. Chcem sa preto spytat, ci su tu nejaki zberatelia, ktori chodia po vystavach, pripadne weboch, kde ludia vymienaju, kupuju a predavaju taketo veci. Aby sme si rozumeli, nie je to mala suma, o kt. tu pisem, preto potrebujem fakt seriozny zdroj, kde sa s tymto da ist.
Mincu som chcel predat v starozitnictve, chlapik mi povedal, ze sam presne urcit hodnotu nevie, ale on by ju odkupil za 600-700 EUR hned. Predpokladam, ze ked on daval tolko, tak musi mat vyssiu hodnotu.
Tak, ak by niekto vedel nahodou pomoct, bol by som vdacny.
Zberatelia - Potrebujem Vasu pomoc.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zberatelia - Potrebujem Vasu pomoc.
...skúsil by som kontaktovať nejakého numizmatika...a pre istotu viacerých, aby sa ti nestalo, že nejaký mincochtivý ti povie menšiu cenu, akú to má...skúsil by som tohto: http://www.numizmatik.sk/o_nas.htm