Chcem sa spýtať, najlepšie držitela ZP ako to celé prebieha / čo treba všetko absolvovať - koľko to trvá, čo je potrebné atď. čo by som mal vedieť. Dopredu hovorím že môj podnet na toto je opodstatnený, takže nieje to o tom že chcem len tak teraz zbraň, + dodám pre tých čo náhodou by mali potrebu písať hlúposti, tak nie nejde mi o to teraz strielať, normálny človek by bol rád keby nemusí nikdy strielať, ale ide o zver ktorá ma ohrozuje a potrebujem prechádzať ku majetku cez takúto oblasť.
Nikdy som neriešil nič ohľadom zbraní, čo som si len teraz pozeral nejaké veci ako lekarske potvrdenie, psychologicke atď neviem napríklad ani aký je rozdiel medzi : A : nosenie zbrane a streliva na ochranu osoby a majetku,
B : držanie zbrane a streliva na ochranu osoby a majetku,
Teda aký je tu rozdiel medzi slovom (nosenie a držanie) - ide mi samozrejme o krátku zbraň ... Ak je celý ten proces nejaký dlhý s problemami tak budem musieť pozerať iné varianty preto budem rád keď sa dozviem "po lopate" niečo o tomto ...
Topic zakladám preto lebo človek zistí že sa menia veci, to čo bolo pred rokom nemusí byť dnes, cez google som našiel rôzne rady kde písali raz tak raz tak. Tak dúfam že niekto ochotný by si našiel 5 min
Ďakujem, pekný deň