Prečítal som si tu toho veľa, ale nenašiel som komplexnú odpoveď, resp. návod, ako na to.
Ide o 2 objekty vzdielene cca 50m s dokonalým vizuálnym kontaktom. Do jedného z nich bude privedený ADSL (10MBit/s). Súčasťou balíka T-Comu bude aj Magio TV so Set-Up boxom.
Chcem celé toto pripojenie zdieľať s druhým objektom. T.j. mať rovnaký prístup do internetu a prijímať TV signál.
Môže mi niekto v kocke vysvetliť, čo všetko na to potrebujem a ako to nastavím?
Vopred Ďakujem.
Zdieľaná WiFi + Magio Internet + Magio TV
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zdieľaná WiFi + Magio Internet + Magio TV
Ku kazdej tv musis mat zvlast set top box, ktory sa bezdrotovo pripojit neda, jedine keby si to nejak napojil na dalsie ap alebo router. tak je velka pravdepodobnost, ze ti to bude sekat a kockovat. Tiez si neviem predstavit akoby si to ponastavoval, kedze telekom to ma vymyslene nejak tak, ze tv ma zvlast vyhradene nejake pasmo.
T-com má v ponuke aj balik s 2 setupboxmi, ten som objednal a dostanem teda 2 setupboxy (jeden s HDD, jeden bez). Ale viac ako o TV mi ide o spoľahlivé prepojenie a zdieľanie internetu. Neviem, aké konkrétne zariadenia by som mal na to dokúpiť a ako presne to nastaviť. V T-come mi tvrdili, ze ak je vzdialenosť do 50m, mal by aj druhý setupbox chytať signál dosť kvalitne.
-
Chalesnik
Medium Professional
hod dajmetomu 2 nanostationy do bridge modu a nevidim dovod preco by to nemalo ist, akurat je tam problem myslim teda aspon ja to tak mam na starsom routri ze 2 zausvky su magio a 2 net ... to si skontroluj este
-
guess.whoo
Redeemer
lenze tie 2 setupboxy su ti na nic, ked to nemas v jednom objekte. ci chces tahat kabel na 50m? ti budu musiet spravit zvlast pripojenie na telku - tj. zvlast tanier, ci sa mylim?
Chlapik v T-Come mi tvrdil, ze druhy STbox je pre druhu telku a ze ak druhy router prijme dost silny signal, STboxu je jedno, ci je v jednom objekte alebo nie.