No ten tvoj obrazok je pravdepodobne pc od Dell (rada OptiPlex), zvnutra to vyzera nejak takto (obr 1). A na oficialnej stranke je napisane ze do takych skriniek ide "Small Form Factor PSU" (obr 2). Ale kde sa da taky zdroj kupit to netusim
reno23 napísal:No ten tvoj obrazok je pravdepodobne pc od Dell (rada OptiPlex), zvnutra to vyzera nejak takto (obr 1). A na oficialnej stranke je napisane ze do takych skriniek ide "Small Form Factor PSU" (obr 2). Ale kde sa da taky zdroj kupit to netusim
ten pc je dell optiplex gx 270 verzia SFF takze to tam vyzera trocha inak ale je to podobne
alebo ak mi mozete aspon napisat ci mi bude ten zdroj co tam mam ( iba 160 w) zvladat tieto komponenty mam tam procesor:intel pentium 4 3GHZ
kupil som tam graf. kartu ATI Radeon hd 3450 256 mb a este mi ma prist 2x1gb ram
Dell vacsinou montuje zdroje do SFFPC presne na doraz komponentom. Cize Doterajsiu konfiguraciu urcite zvladne(Maju aj urcitu rezervu (Peak)). Ale do takeho PC by som Dedikovanu VGA nemontoval. S RAM problem nebude ale Grafiku uz zniest nemusi.
Shark NX napísal:Dell vacsinou montuje zdroje do SFFPC presne na doraz komponentom. Cize Doterajsiu konfiguraciu urcite zvladne(Maju aj urcitu rezervu (Peak)). Ale do takeho PC by som Dedikovanu VGA nemontoval. S RAM problem nebude ale Grafiku uz zniest nemusi.
tu grafiku tam mam uz mesiac sa zatial ide vsetko uplne super hram aj call of duty 4
Tak prave vyuzivas jeho Peak Power. Dell si nechava robit celkom dobre zdroje ktore mozu byt kratkodobo predimenzovane. (2-6h)
Ale v teplom prostredi to nemusia tepelne zniest.
Shark NX napísal:Tak prave vyuzivas jeho Peak Power. Dell si nechava robit celkom dobre zdroje ktore mozu byt kratkodobo predimenzovane. (2-6h)
Ale v teplom prostredi to nemusia tepelne zniest.