Zdroj - nefunguje ventilator

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Heh tak dnes som rozobral Fortrona no nestacim sa divit :shock: :shock: :shock: :? :( :o
Prílohy
Modra burka.JPEG
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Dj-XxX napísal:Heh tak dnes som rozobral Fortrona no nestacim sa divit :shock: :shock: :shock: :? :( :o
aj ja ti sem mozem pacnut obrazok nejakej nanic popajkovanej dosky a napisat AHA CORSAIR!!! :roll:

a takisto nechapem ako mozete porovnavat najnizsiu radu fortronov s ostatnymi znackami ako corsair enermax ktore pomaly ani nizsie triedy nevyrabaju :roll:
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Porovnavat FORTRON a EUROCASE je troska mimo...
ja ich neporovnavam, je jasne ze fotron je lepsi, ale je len o triedu lepsi, Neni to ziadny ultra high end ako si poniektory myslia.
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

Dj-XxX: ty si kus chu*a
Jamicon sú kvalitné kondenzátory, je to vyšší mainstream, sám ich mám a a používam, ak ti vybuchli, tak preto, lebo si DEBIL, čo ty bezpochýb SI.

A v tej tvojej tabuľke si vynechal napríklad Rubycon, chceš povedať že sú horšie?

Nitchigon je preboha čo za značku? Kondenzátory robí Nichicon. Chceš baviť múdreho ale si len blbé decko.
Fortron má v lacných zdrojoch kondy Teapo, teda aspoň keď si dobre spomínam.

Mám doma v kompe jeden z najlacnejších fotronov, a mal som v rukách kopec zdrojov eurocase. Viem že tam JE rozdiel, rozhodne v prospech fortronu.

A to že sa robí FSP s Eurocase na jednej linke je blbosť, nepomôže tomu ani to že to napísal niekto na audiowebe, tým že mu poslali eurocase ho oje*** a tým, že im uveril dokázal že je tupec :)
Mirenko
Light Expert
Light Expert

Zdroj

Príspevok od používateľa Mirenko »

Ahojte, ďakujem že ste mi poradili s tím zdrojom nakoniec som sa rozhodol kúpiť tento zdroj http://www.alza.sk/pocitacovy-zdroj-cor ... d83911.htm
Ale naskytol sa nový problém ako náhle som zapojil tento zdroj do pc sa divne spomalil procesor preto hovorím divne pretože hry idú bez seknutia ako normálne ale načítavanie dlho trvá, dlho trvá aj inštalácia hry, extrahovanie cez Winrar.Podla mňa inštalácia 7,5 GB hry nemá trvať 120 min. a tak isto aj extrahovanie. Pri inštalácii ukazuje procesor, že pracuje na 45%. Prvotnú zostavu mi robil známi ešte so 400W zdrojom teraz neviem či v biose kvôli slabému zdroju obmedzil výkon procesoru... neviem či sa to dá... teplotu procesora pri 2h zátaži ukazuje 57C... či výkon obmedzuje teplota...
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Nemyslim si ze problem bude v zrodji, mozno ze si ho zle pozapajal alebo poriadne nedotlacil, to by ale asi nesiel vobec
Dj-XxX napísal:Heh tak dnes som rozobral Fortrona no nestacim sa divit :shock: :shock: :shock: :? :( :o
To mi chces povedat ze hento je Fortron Blue Storm? (modra burka)
vyzera to dost zaujimavo, ako keby som to doma ja pajkoval :smt043
Napísať odpoveď