Zeby som odpalil zdroj (???)
Zeby som odpalil zdroj (???)
Dnes som si chchel 'zazimovat' PC. Cele leto bola otvorena case tak samozrejme uz bola cela zaprasena.....ja, som ako obvykle zobral vysavac a ten prach povysaval.....mal som vysavac zapnuty na najmensiu silu...respektive tahal slabucko a pomaly.....obzvlast vela prachu bolo na mriezke mojho 'no name' zdroja. Tak som to pocistil, povysaval, vsetko ponapajal, zavrel, zapojil do elektriky a zapol....normalne zacalo bootovat...ukazalo sa na monitore logo dosky a zrazu sa vyplo...z case vyslo kopec dymu a smradu......ked som skusal zapnut znova.....nezatocil sa ani jeden ventilator.....nic....len ticho a smrad........
Moja otazka na vas je: Odjebabral som si zdroj? Ked ano co som v nom pohol tak posrat, ze az vyhorel?
Moja otazka na vas je: Odjebabral som si zdroj? Ked ano co som v nom pohol tak posrat, ze az vyhorel?
Re: Zeby som odpalil zdroj (???)
Modli sa aby to bol len zdroj!
Ak to bol noname ako vravíš, "oh shit"...
Mne sa raz stala podobná prasáren, a vzal so sebou aj HDD
Ak to bol noname ako vravíš, "oh shit"...
Mne sa raz stala podobná prasáren, a vzal so sebou aj HDD
Nestane si nic....ziaden zvuk, ziadna diodka, ziaden fan.....este ked som ho druhykrat, hned po zadymeni zapol tak asi na 2 sekundy sa roztocil fan ale hned sa vypol a odvtedy nic.....zajtra postnem mozno aj fotku toho HDD konektora, ktory je doslova roztopeny.....najviac sa bojim o ten HDD
Obnova je pomerne draha a ci sa to vobec bude dat spravit .....Boh vie
A myslite si, ze kvalitny zdroj...nejaky 'znackovy' je zabezpeceny proti podobnym situaciam? Ze neodpali so sebou nic ale iba sam zdroj?
Inac ako to mohla sposobit staticka energia???
A myslite si, ze kvalitny zdroj...nejaky 'znackovy' je zabezpeceny proti podobnym situaciam? Ze neodpali so sebou nic ale iba sam zdroj?
Inac ako to mohla sposobit staticka energia???
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mohla to sposobit staticka elektrika.. co je teraz ale najzaujimavejsie je, ze konektor na HDD je uplne v <> ... takze dufaj, ze to bol iba HDD.. a jednoznacne je zdroj uz prec.. pre toto nikdy nekupujte shit zdroje chlapci a dievcata...
podla mna sa to ted tyka iba zdroja.. kedze hdd sa toci veselo.. mozno ti odpalil par dat.. ale ne***ol do hdd tak, ze by ho znicil.. inak by si na nom predsa nic nenasiel, keby nesiel
podla mna sa to ted tyka iba zdroja.. kedze hdd sa toci veselo.. mozno ti odpalil par dat.. ale ne***ol do hdd tak, ze by ho znicil.. inak by si na nom predsa nic nenasiel, keby nesiel
OK...takze najnovsie spravy....skusal som sa v tom znova posprtat trosku a skusal som ho znova zaplnut s tym, ze som odpojil HDD od zdroja.....a na moje prekvapenie sa normalne zapol....CPU fan sa tocil....PSU tiez
Tak som teraz zmeteny.....nemalo by sa nic stat ked sa mi podari zapojit znova ten HDD a ked to zapnem znova?
Sam netusim....ale neskusajte to doma. lebo vas to bude srat tak isto ako mna....mal som tam uplne vsetko...a nemam prachy na novy
No stalo sa to ked som PC zapol hned po vysavani.....chlapci este rozmyslam..ci ten dym len nebol sposobeny tym, ze ja som vysavanim porusal ten prach a nejak mohol zhoriet (?)
netusim....ci moze aj prach horiet 
No stalo sa to ked som PC zapol hned po vysavani.....chlapci este rozmyslam..ci ten dym len nebol sposobeny tym, ze ja som vysavanim porusal ten prach a nejak mohol zhoriet (?)