ZEITGEIST TV Deň! Sobota 13.6.2009 od 19:00 nášho času!

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
r4wMUnt34q
Star
Star

ZEITGEIST TV Deň! Sobota 13.6.2009 od 19:00 nášho času!

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

VTV napísal:Rozhodol som sa spraviť maratón dokumentárnych filmov na preskúšanie a nakopnutie kanálu JustinTV Zeitgeist. Všetko, čo potrebujem od Vás v hnutí je prísť a pridať sa k nám, dokonca ak nemôžte dávať pozor, iba nastavenie prehliadača v miestnosti pridáva do nášho celkového hodnotenia a zaobstará pozornosť našej miestnosti. JustinTV bol skvelý nástroj pre nás v hnutí Rona Paula. Vysielali sme celý deň, ľudia videli náš aktívny kanál a pridali sa, aby mohli vstúpiť a porozprávať sa s nami o čom hovoríme. (Vlastne, takto som sa dostal do politického aktivizmu. Zatúlal som sa do miestnosti Rona Paula sám).

Pretože viem, že ludia zapojení do nášho hnutia pochádzajú z mnohých odlišných miest, mám v pláne vysielať dokumentárne filmy celý deň. (A možno aj v noci, ak ludia zostanú prihlásení). Tu sú nejaké tipy ako si užiť vašu JustinTV:

1. Ak zvuk alebo obraz zamrzne, najprv sa snažte obnoviť stránku. Ak to aj tak nebude fungovať, tak mi dajte vedieť, budem stále monitorovať chatovú miestnosť.

2. Ak chcete, môžte si dať video do širokouhlého formátu.

Podarilo sa nám dať RonPaulTV kanál na druhé miesto najvyššieho hodnotenia na celej JustinTV. Viem, že môžme dosiahnnuť prvé miesto s Zeitgeist TV, ak sa všetci zapojíte. Cieľom je dostať ľudí na náš kanál a hovoriť o Zeitgeiste.

Pravidlá pre moju chatovú miestnosť:

Prosím buďte veľmi slušní. Reprezentujeme hnutie v tejto chatovacej miestnosti.

Ak chcete diskutovať, nepoužívajte Ad Hominem alebo osobné útoky.

Prosím použite minimum nadávok. Nemáme poňatie kto bude v miestnosti a kto môže byť ukryvdený.

Dúfam, že sa všetci pridáte! Teraz môžete ísť na tento link a spraviť si účet na JustinTV. (Je do zadarmo) a vy sa potom môžte zúčastniť v chatovacej miestnosti. Takisto vám to umožní dať si kanál do Obľúbených, čo spôsobí, že budete dostávať upozornenia e-mailom, keď začnem vysielať alebo pošlem budúce udalosti.

http://www.justin.tv/zeitgeisttv

TAKTIEŽ! Pracujem na prijatí špeciálnych hostí, dúfam, že Jaquesa Fresca, Roxanne Meadows, a Jazda do Venus cyklistov (Chris Lemick and Brian Watkins)! (Potvrdenie očakávané) Prosím, pomôžte nám spraviť z toho veľkú udalosť, ktorá nám umožní podať našu správu ďalej. Budem aktualizovať túto tému, ako budem zisťovať, ktorých hostí potvrdzujem.
Neskôr v téme: Jaques a Roxanne sú potvrdení. Mal byť aj Peter Joseph, ale niečo dôležité mu do toho vošlo.
Napísať odpoveď