aacid
Ale to je normalne, ze ludia nie vzdy maju čas na svojich kamaratov/ky. Ona sama to drzi v medziach iba kamaratstva a kamaratstvo ma svoje limity. A o to prave ide, aby sa ona sama rozhodla, či to chce nadalej drzat na tejto urovni, alebo chce viacej, tj partnersky vztah.
Karci12 napisal ze pomer telefonatov od nej je 70-30. To znamena ze ona ho tak trochu vyuziva na svoje vykecavanie. Z toho vsetkeho co Karci12 opísal to vyzera, že ona do vztahu dava menej a viacej berie, zatial co prenho je to naopak. A to predsa nie je uplne fér.
On chce vztah posunut, ale ona nie. Prečo by mal privela casu míňať na vztah ktory na zaklade jej doterajsieho postoja nevykazuje ziadnu perspektivu dalsieho prehlbenia? Polovicu casu ktoru mina na nu, mohol vyuzit pri komunikacii s inou ženou, ktorá by napr s hlbším vztahom suhlasila.
Zenske signaly
Re: Zenske signaly
Pri témach za tento rok, mi je jasná klesajúca demografická krivka
Takéto doťahovačky sú možno sranda na začiatku, ale ak je to pretrvávajúca charakteristika vašich interakcii, tak by som to skipol. Vzťahy by mali od začiatku fungovať relatívne hladko. Odkomunikovať si očakávania a keď sa nestretnú, tak žiaľ je taký život. A zároveň platí, že nie každá žena je vhodná na vzťah (s tebou). A tak to treba brať.

toto je inak dobrý point aj na vzťahy vo všeobecnosti, obzvlášť teraz keď vieš nonstop chatovať. Ja s manželkou trebárs cez pracovnú dobu komunikujem minimálne, väčšinou len nejaké urgentné veci a potom sa po robote oveľa kvalitnejšie a lepšie porozprávamegogo956 napísal: 11 sep 2023, 18:55 Karci12
Asi sme sa celkom nepochopili. Myslene to bolo tak, ze to rozpravanie "ako robota, ako skola" si nechaj prave na tie stretnutia a nemíňaj si to pri telefonovani-písaní. Je to uz trochu jasnejsie?
Chapes ze ked si budete prilis casto volat a písať, tak uz jej nebudes taky vzácny a komunikacia sa zakonite skor stane nudnou, pretože zaujimavych tém nie je nekonečne vela?
To nie je o tom "utlmiť komunikaciu" ale setrit si ju prioritne na stretnutia a tie by mali byt tiez regulovane co sa častosti týka.
Ty si do nej zamilovaný, preto máš pocit že by si s nou chcel si stale volat, pisat, stretavat sa.
Ale to nie je pre teba vyhodna strategia lebo z toho jej bude jasne ze si totalne namotany a to ženy velmi rady využivaju, resp lahko takyto vztah sa dostane do nezelaneho friendzone.
Proste vzdy je najlepsia zlata stredna cesta, aby bolo jasne ze o nu mas zaujem, ale zaroven aby vedela že nie si na špagáte a ze v tvojom zivote su aj ine dolezite veci.
Ak je zena na zaciatku aktivnejsia a iniciuje schodzky, tak nepomoze, ak bude aktivny aj chlap, lebo pojdete proti sebe. Nechaj ju, nech sa "snazi", ale nestracaj s nou vsetok cas. Vyskusaj, kam je schopna zajst, netlac na pilu. Ak aj pride nejaka chvila, zeby mohla padnut pusa, nechaj ju, nech zacne ona. Vyzera, ze ju to takto bavi, zatial. Neboj sa obcas tvarit, ze ta nudi, nech sa snazi zaujat a posuvat latku.
Kazdy vztah ma nejaku danu konfiguraciu podla povahy zeny a je na chlapovi, aby spravne odhadol situaciu. V tomto pripade ona dominuje svojou aktivitou a v takom pripade ty ju musis pasivne motivovat. Ak prevezmes teraz iniciativu, mozes ju odplasit. Chlap moze byt vo vztahu dominantny, aj ked bude vlastne pasivny.
Ak odmietla rande, no zaroven s tebou chce travit svoj cas, moze to znamenat, ze nema rada strojenu romantiku, ale chce, aby si na to prisiel sam. Preto ziadne rande a romanticke vecere, aspon na zaciatok nie. Najprv treba prelomit jej predsudky, zavolat ju napr. na vylet, turistiku a pod. Mozno aj nieco vacsie, letenky po Europe sa dnes daju zohnat za facku. Ak to bude s nakladmi 50:50, tak to predsa nie je rande. Este taky tip, ak je zena moc sebavedoma, pokusaj sa ju dostat do situacie, kedy sa musi spolahnut len na teba.
Kazdy vztah ma nejaku danu konfiguraciu podla povahy zeny a je na chlapovi, aby spravne odhadol situaciu. V tomto pripade ona dominuje svojou aktivitou a v takom pripade ty ju musis pasivne motivovat. Ak prevezmes teraz iniciativu, mozes ju odplasit. Chlap moze byt vo vztahu dominantny, aj ked bude vlastne pasivny.
Ak odmietla rande, no zaroven s tebou chce travit svoj cas, moze to znamenat, ze nema rada strojenu romantiku, ale chce, aby si na to prisiel sam. Preto ziadne rande a romanticke vecere, aspon na zaciatok nie. Najprv treba prelomit jej predsudky, zavolat ju napr. na vylet, turistiku a pod. Mozno aj nieco vacsie, letenky po Europe sa dnes daju zohnat za facku. Ak to bude s nakladmi 50:50, tak to predsa nie je rande. Este taky tip, ak je zena moc sebavedoma, pokusaj sa ju dostat do situacie, kedy sa musi spolahnut len na teba.
Bože, ľudia. Keď človek číta tieto diskusie, rozum sa mu zastavuje. To fakt máte niektorí pocit, že vzťah má byť hra? Ako tak čítam, niektorí majú potrebu sa s druhým človekom len pohrávať ako s bábkou. A tí druhý sú zas tak zúfalí, že žadonia o pozornosť. Ľudia, kde ste nechali úprimnosť a férovosť?
Nemám rada ľudí, ktorí schválne privádzajú druhého človeka do takej situácie, že nevie, čo má vlastne čakať. Takým ľuďom ide len o pozornosť. Nepotrebujú vzťah ani priateľov, oni potrebujú byť obletovaní, aby druhí k nim vzhliadali... Toto nie je zdravé. Rovnako nie je zdravé, ak človek nevidí svoju hodnotu a necháva sebou mávať ako druhí píska. Tak ako Marinak napr.
V zdravom vzťahu má byť úprimnosť, komunikácie a rešpekt. Toto platí rovnako pre ženu aj muža: chceš od toho druhého viac ako kamarátstvo? Tak mu to navrhni. Pokiaľ ty chceš viac ako ten druhý a ničí ťa to, tak to povedz, povedz, že proste nevieš takto fungovať a koniec. Páči sa ti niekto a nevieš ako on/ona vníma teba? No tak mu to povedz a uvidíš reakciu. Ale nezahravaj sa s človekom, nevynucuj si jeho pozornosť. Nespravaj sa tak, akoby si nechcel aby sa druhí správali k tebe.
A pokiaľ chceš s niekým vzťah a snažíš sa o to, nestretávaj sa s inými za rovnakým účelom. Chlapi, ak si myslíte, že súbežné randenie s viacerými ženami, alebo stretávanie sa s úmyslom, že možno z toho bude niečo viac, zvyšuje vašu atraktivitu, tak ste na omyle. Len tym zbytočne domotáte nejakej hlavu a prídete k zbytočným nedorozumeniam. Pre mňa toto bol vždy signál, že chlap nevie čo chce, alebo si potrebuje zvýšiť ego, alebo potrebuje mať fanklub, ale rozhodne nie je vhodný na vzťah. A toto platí aj o ženách...
Autor, keď sa ti páči a chceš byť viac ako kamarát, tak jej to povedz. Odmietne ťa, ty sa s ňou nevieš iba kamarátiť a stále budeš myslieť na to, či raz budete spolu? Tak jej to povedz a netráp seba ani ju a neudrzuj kamarátstvo, ktoré ťa deptá.
Ani ja som nemohla byť v priateľstve s chalanom, ktorý má odmietol. Ani s chalanom, ktorého som odmietla ja. Lebo som vedela, že by to nebolo fér.
Nemám rada ľudí, ktorí schválne privádzajú druhého človeka do takej situácie, že nevie, čo má vlastne čakať. Takým ľuďom ide len o pozornosť. Nepotrebujú vzťah ani priateľov, oni potrebujú byť obletovaní, aby druhí k nim vzhliadali... Toto nie je zdravé. Rovnako nie je zdravé, ak človek nevidí svoju hodnotu a necháva sebou mávať ako druhí píska. Tak ako Marinak napr.
V zdravom vzťahu má byť úprimnosť, komunikácie a rešpekt. Toto platí rovnako pre ženu aj muža: chceš od toho druhého viac ako kamarátstvo? Tak mu to navrhni. Pokiaľ ty chceš viac ako ten druhý a ničí ťa to, tak to povedz, povedz, že proste nevieš takto fungovať a koniec. Páči sa ti niekto a nevieš ako on/ona vníma teba? No tak mu to povedz a uvidíš reakciu. Ale nezahravaj sa s človekom, nevynucuj si jeho pozornosť. Nespravaj sa tak, akoby si nechcel aby sa druhí správali k tebe.
A pokiaľ chceš s niekým vzťah a snažíš sa o to, nestretávaj sa s inými za rovnakým účelom. Chlapi, ak si myslíte, že súbežné randenie s viacerými ženami, alebo stretávanie sa s úmyslom, že možno z toho bude niečo viac, zvyšuje vašu atraktivitu, tak ste na omyle. Len tym zbytočne domotáte nejakej hlavu a prídete k zbytočným nedorozumeniam. Pre mňa toto bol vždy signál, že chlap nevie čo chce, alebo si potrebuje zvýšiť ego, alebo potrebuje mať fanklub, ale rozhodne nie je vhodný na vzťah. A toto platí aj o ženách...
Autor, keď sa ti páči a chceš byť viac ako kamarát, tak jej to povedz. Odmietne ťa, ty sa s ňou nevieš iba kamarátiť a stále budeš myslieť na to, či raz budete spolu? Tak jej to povedz a netráp seba ani ju a neudrzuj kamarátstvo, ktoré ťa deptá.
Ani ja som nemohla byť v priateľstve s chalanom, ktorý má odmietol. Ani s chalanom, ktorého som odmietla ja. Lebo som vedela, že by to nebolo fér.
Podľa mňa si to už prepálil, berie ťa ako kamoša a úplnú samozrejmosť, respektíve ako niekoho, o kom vie že jej patrí, zbytočne veľa písania, úplná dostupnosť atď, pokiaľ ťa žena chce, akože reálne má o teba záujem, urobí všetko preto aby mohla byť s tebou, hocikde a hocikedy... Bodka, but no worries, prídu ďalšie, celý život pred tebou
Doplním, to že jej dávaš svoju plnú pozornosť, z pohľadu ženy môže značiť aj to, že nemáš iné možnosti (ženy) a nemáš moc čo na práci - to nieje z jej hľadiska moc atraktívne a hlavne v začiatkoch vzťahu...
Doplním, to že jej dávaš svoju plnú pozornosť, z pohľadu ženy môže značiť aj to, že nemáš iné možnosti (ženy) a nemáš moc čo na práci - to nieje z jej hľadiska moc atraktívne a hlavne v začiatkoch vzťahu...