[req] zhanam ludi do teamu

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
tokk250
Novice
Novice

[req] zhanam ludi do teamu

Príspevok od používateľa tokk250 »

zdar hosi,
zhanam PHP kodera/ov (partaka/ov do teamu), ktory ovlada/ju PHP & MySQL popripade este aj AJAX, jedna sa o to ze pracujem na jednom rozsiahlom projekte a nemam cas robit nato kazdy den XY hodin, ale tak hodinku 2 denne. Jedna sa o projekt "Control Panelu" nieco podobne ako

Kód: Vybrať všetko

www.cpanel.com
ibaze nie take obsiahle (ovladanie XENu, Hernych serverov, Stream serverov, ...) a hlavne omnoho jednoduchsie naskriptovane :), pricom web bude v PHP a XAJAXe, nieco uz mam rozrobene ale prerabam to, bolo to robene dost nebezpecne, PHP skript sa napojil SSHckom na server a riesil (cize plaintextove hesla boli ulozene v DB, samozrejme nie na roota), teraz tuto cast prerabam do pythonu. Urcite sa dohodneme :)

P.S.: Referencie velkym plusom :) (nie podmienkou)

D.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: [req] zhanam ludi do teamu

Príspevok od používateľa harrison314 »

Urcite potrebujes aj niekoho, kto ma znalosti zo SW inzinierstva. Bolo by aj dobre keby vetcina PHP koderov ovladala OOP, inak s celeho projektu bude gulas ( uz som take videl ).
tokk250
Novice
Novice

hej moze byt, sice osobne moc objektove programko nemusi, ale aj to co mam teraz som sa snazil robit objektovo a je to tiez riadny mega gulas ;) (cca 2000 riadkov na 20 suboroch, z sem tam nejaky ten komentar)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

2000 riadkov a 20 súborov je malilinkatý projektík. Teraz som pozrel svoju diplomku (cms systém v php a ajaxe) a má:
cms.jpg
cms.jpg (15.2 KiB) 597 zobrazení
Tam som nerátal zložky s grafikou, toto sú čisto iba zdrojáky. Počet riadkov si neodhadnem tipnúť, ale bude to určite na státisíce (nerátam cudzie zdrojáky, ako frameworky, jquery a pod.)

2000 riadkov je fakt nič. Bežná seminárka do školy z programka má viac, ešte na bakalárovi som robil imagehosting ako seminárku, tá mala cez 10000 riadkov a približne rovnaký počet súborov ako ty (tých cca 20)
tokk250
Novice
Novice

tak hej, zatial mam spravene to co dokaze nainstalovat herny server (fyi: hru na server), zmazat ho, spustit, vypnut, restartovat, + "server checker" a grafovanie ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a prečo vlastne niekoho hľadáš? Keď to zvládaš spraviť sám, tak pracuj sám. Že nemáš čas je zlé, ale práca v tíme má zase iné nevýhody
tokk250
Novice
Novice

tak je rozdiel ked sa niecomu venuje 1 clovek 2 hodiny tyzdenne, a 2-x ludi 2 hodiny tyzdenne ;)
pheo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pheo »

audiotrack napísal:2000 riadkov a 20 súborov je malilinkatý projektík. Teraz som pozrel svoju diplomku (cms systém v php a ajaxe) a má:
cms.jpg
Tam som nerátal zložky s grafikou, toto sú čisto iba zdrojáky. Počet riadkov si neodhadnem tipnúť, ale bude to určite na státisíce (nerátam cudzie zdrojáky, ako frameworky, jquery a pod.)

2000 riadkov je fakt nič. Bežná seminárka do školy z programka má viac, ešte na bakalárovi som robil imagehosting ako seminárku, tá mala cez 10000 riadkov a približne rovnaký počet súborov ako ty (tých cca 20)
no mňa by celkom zaujímalo koľko rokov si to písal :) a koľký ste to písali 12 Mb textu je docela výkon :D (len pre ilustráciu čistá inštalačka phpbb 1015 items, totalling 8.2 MB)
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

no ak jedna hodina (z tych dvoch hodin do tyzdna) predstavuje dohadovanie sa - co ma kto robit + chapanie kodu toho druheho, tak potom rozdiel medzi jednym pracujucim a dvoma pracujucimi velmi nie je :-)
tokk250
Novice
Novice

myslim ze ked sa predtym poriadne dohodneme a preberieme co a ako, tak to dodatocne dohadovanie sa bude minimalne ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pheo napísal:
no mňa by celkom zaujímalo koľko rokov si to písal :) a koľký ste to písali 12 Mb textu je docela výkon :D (len pre ilustráciu čistá inštalačka phpbb 1015 items, totalling 8.2 MB)
sám, momentálne takmer dva roky aktívneho programovania. A niektoré veci sú bordel, dali by sa lepšie prepísať ale ja nie som profík ako ľudia čo robili phpbb
Napísať odpoveď