Zimne oblecenie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

IZZi-BA napísal:pacia sa vam tie zimne bundy s tou kozusinkou na kapuci????

nosia ich v poslednej dobe skoro vsetci mne sa to dost paci zajtra si idem taku kupit vyzera to v pohode
hehe dost neskoro si sa zobudil uz pomaly zacinaju vychadzat z mody : P hlavne je to aby si bol v teple preto nosim lyziarske bundy :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

P3Bo napísal:hehe dost neskoro si sa zobudil uz pomaly zacinaju vychadzat z mody : P hlavne je to aby si bol v teple preto nosim lyziarske bundy :D
tak tak...neni nad kvalitnu lyziarsku bundu....ta je tepla ako hocktore ine :wink:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

IMHO tie kožušinky vyzerajú strašne... na kapucniach, na topánkach, kdekoľvek :D
Ja si pekne na seba dám svoju zimnú bundu (čiernu), na hlavu čiapku (čiernu) cez krk elegantný šál (čierny) a na ruky kožené rukavice (čierne). A takýto (čierny) idem a nieje mi zima. :D len tie bundy mi vadí, že sú také objemné, mám radšej svoju (čiernu :D ) rifľovú prechodnú budničku.... :)

//p3bo ono je to vlastne náhoda, že som komplet čierny. Iba keď som si vyberal bundu, nechcel som žiadnu farebnú a už vôbec nie dáku s kožušinkou... no neviem, mne sa zdá, že kam sa pozriem, tam dáky pózer snažiaci sa čo najvýraznejšie dať najavo, aký je on veľký HipHoper. Preto sa cítim extravagantne už len preto, že ja tak extravagantne nevyzerám. :) a neviem no, dáku khaki, tmavomodrú by som si na seba dal, ale v takých farbách ako žltá, zelená si sám seba absolútne nedokážem predstaviť, červenú mám rád ale tiež si ju nedokážem predstaviť na sebe. Čierna je prosto moja farba, mám ju rád a cítim sa v nej fajn.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Sepiroth napísal:...
ludia chodia poobliekany jak dake holuby bud cierne abo sive ... az to na mna posobi deprimujuco si zober nejaku vyraznu cervenu alebo nejaku farebnu radsej by som si v poslednej dobe zobral aj kaky len nie cierne ...uz ma to jaksi preslo vyzerat ako keby som bol hrobar, nic v zlom ...

//tak sorry teda ale aj tak sa mi cierna nelubi idem po meste a vsetci v ciernom proste hnus :smt096
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Sepiroth :smt003

kabat(po kolena - cierny), ciapku nenosim, rukavice (kozenne - cierne), sal (ked je fakt uz kosa tak bud pleteny zemitych farieb alebo cierny :D)
that's me :)

P3Bo nemam pocit, ze by som pobehoval ako hrobar, ale takato sportovo-elegantna moda sa mi paci ovela viac ako kozusinky alebo cisto sportove veci (aj ked na druhej strane ocenujem ich schopnost zohriat :), ved na lyzovacku tiez nejdem v kabate :))
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ja chodim v zimnych topankach, ak nie je sneh obcas aj botasky, rifle a pod nimi nic, tricko, nejaku teplu mikinu, bundu s kzusinkou :D , obcas ciapku a rukavice, zzima mi nebyva nikdy nastastie
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

P3Bo napísal:ludia chodia poobliekany jak dake holuby bud cierne abo sive ... az to na mna posobi deprimujuco si zober nejaku vyraznu cervenu alebo nejaku farebnu radsej by som si v poslednej dobe zobral aj kaky len nie cierne ...uz ma to jaksi preslo vyzerat ako keby som bol hrobar, nic v zlom ...
No ja mám napr. tiež čierny kabát, to je proste klasika. Ale ten vyťahujem, až keď začnú poriadne mrazy :) Inak mám červenú zimnú bundu, ktorá nie je ani hrubá a je v nej fajne, len moja mamka má stále niečo proti nej...že je krátka, tenká, je mi určite v nej zima atď a stále ma núti kúpiť si novú a ja tvrdohlavo odmietam :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

no ja behám teda v lkyžiarskej bunde, ale kabát by som zvažoval. Vyzerá to fakt dobre...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

lyziarska bunda to isti :) teplucko, komfort, ale taky slusny kabatik by sa mi tiez pacil :) kozusinky nemusim
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

fizz napísal:zas ani taka bunda v style nelly furtado nie je zla :wink:
Hej halo ... teraz ma tu nemusis spominat na kazdom mieste :D
Ale tak ja som sa stal zastancom takych Bund z "chpatou" kapucnou ... Bombovo sa v tom citim
king
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa king »

bolek napísal:V podstate mám tieto veci na saláme
chcel by som vidieť tu tvoju salamu :hehe:

aby som nebol OT:
no tak ja sa cez zimu poobliekam do nejakých handier na umyvanie dlážok a tiež samozrejme ked idem von si obujem šlapky no ale pred tým si nohodim tesco sáčky aby mi neprepustilo vodu. :smt024
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Najlepšie sú kabáty... Ja to nosím a keď aj vidím chlapíka v kabáte tak mi tečú sliny...
No a čo sa týka tej témy. Preboha myslím, že každý normálny človek dáva prednosť teplému oblečeniu v zime... Dá sa predsa obliecť aj teplo a štýlovo...
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

v podstate cely rok mam povacsine oblecene outdoorove oblecenie
k veci: klasicke outdoorove topanky v style vibram, lyziarska bunda, flisova bunda a nejake triko a ked idem lyzovat dam si soft shell bundu
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

neznasam zimne oblecenie, obuv a tak.. Clovek nabere +3kg na vahe, vyzera jak medved a proste.. vobec sa v tom necitim prijemne.. ked nesnezi alebo neprsi nosim termo bundu, pod nu az tak vela vrtstiev davat nemusim.. ale ak to vonku "kvápe" musim zobrat aj klasicku pogumovanu vetrovku.. a tie nosim nerad..

proste, najradsej behat po vonku v trenkach :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

kukiak napísal:neznasam zimne oblecenie, obuv a tak.. Clovek nabere +3kg na vahe, vyzera jak medved a proste.. vobec sa v tom necitim prijemne.. ked nesnezi alebo neprsi nosim termo bundu, pod nu az tak vela vrtstiev davat nemusim.. ale ak to vonku "kvápe" musim zobrat aj klasicku pogumovanu vetrovku.. a tie nosim nerad..

proste, najradsej behat po vonku v trenkach :)
zimne oblecenie vobec nemusi znamet "medved styl" - je to len o tom, co si oblecies. Osobne uprednostnujem outdoorove veci - su lahke, odolne , nie su hrube a maju kopec vychytavok. Len dost stoja :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Stoporko napísal:zimne oblecenie vobec nemusi znamet "medved styl" - je to len o tom, co si oblecies. Osobne uprednostnujem outdoorove veci - su lahke, odolne , nie su hrube a maju kopec vychytavok. Len dost stoja :D
Mam termo bundu, je fakt tepla a staci podtym jedna vrstva a je to v pohode:).. lenze ma nevyhodu, ze nie je pogumovana.. ale vseobecne mas urcite v zime na sebe viac latky ako po ine obdobia :D a ja ten pocit rad nemam! :) Najradsej by som behal cely rok nahy.. :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kukiak napísal:Mam termo bundu, je fakt tepla a staci podtym jedna vrstva a je to v pohode:).. lenze ma nevyhodu, ze nie je pogumovana..
takzvana thermobunda, cim asi myslis materialy typu polartec, tecnopile a rozne ine polyesterove tkaniny s roznou dlzkou vlasu a roznou hustotou tkania pogumovane v pravom slovazmysle ani nemozu byt .. lebo by potom stracali svoj zmysel .. caro je ze odvadzaju cast vlhkosti tym znizuju pocit zimy ... ked zabranis tomu aby ventilovali tak budes ako v sklenniku, tzn. ze raz zafuka a ides jak sa vravi s prvym snehom :-) ... samozrejmä maju vela dalsich vychytavok ako su vetruodolne membrany (nowind,crosswind a asi milion dalsich) atd ...

.. ked si nacrtol ze ked "kvape" tak davas nejaku gumu ... su rozne softshellove bundy ktore maju parametre polartecovych bund a pritom maju aj ciastocnu odolnost voci vode ktora moze byt zvysena roznymi zatermi :-) ... ja mam napr. doma softshellku zn. Kilimanjaro s Teflonovym zaterom a vydrzi fakt dost vody .. samozrejmä treba aplikovat aj rozne impregnacie :-)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

viete mi poradit nejake fajn gate, s ktorymi mozem ist na zjazdovku, na turu v zime i do mesta? Davnejsie som mal pozicane jedny hannahy a boli skvele...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

V zime zvyknem nosiť ritierky,aby mi slivky v trenkách nenachladli.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja v zime nosím normálne rifle väčšinou plus to chce nejaké kvalitné topánky keď je mokro, ale zase musí to vyzerať kultivovane takže žiadne športové :) A na vrch čierna bunda alebo kabát ako kedy... Kožené rukavice a šál a hor sa von :) A čiapka až v extrémnych pripadoch keď by mi mali odmrznúť uši :)
Napísať odpoveď