hehe dost neskoro si sa zobudil uz pomaly zacinaju vychadzat z mody : P hlavne je to aby si bol v teple preto nosim lyziarske bundyIZZi-BA napísal:pacia sa vam tie zimne bundy s tou kozusinkou na kapuci????
nosia ich v poslednej dobe skoro vsetci mne sa to dost paci zajtra si idem taku kupit vyzera to v pohode
Zimne oblecenie
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
IMHO tie kožušinky vyzerajú strašne... na kapucniach, na topánkach, kdekoľvek
Ja si pekne na seba dám svoju zimnú bundu (čiernu), na hlavu čiapku (čiernu) cez krk elegantný šál (čierny) a na ruky kožené rukavice (čierne). A takýto (čierny) idem a nieje mi zima.
len tie bundy mi vadí, že sú také objemné, mám radšej svoju (čiernu
) rifľovú prechodnú budničku.... 
//p3bo ono je to vlastne náhoda, že som komplet čierny. Iba keď som si vyberal bundu, nechcel som žiadnu farebnú a už vôbec nie dáku s kožušinkou... no neviem, mne sa zdá, že kam sa pozriem, tam dáky pózer snažiaci sa čo najvýraznejšie dať najavo, aký je on veľký HipHoper. Preto sa cítim extravagantne už len preto, že ja tak extravagantne nevyzerám.
a neviem no, dáku khaki, tmavomodrú by som si na seba dal, ale v takých farbách ako žltá, zelená si sám seba absolútne nedokážem predstaviť, červenú mám rád ale tiež si ju nedokážem predstaviť na sebe. Čierna je prosto moja farba, mám ju rád a cítim sa v nej fajn.
Ja si pekne na seba dám svoju zimnú bundu (čiernu), na hlavu čiapku (čiernu) cez krk elegantný šál (čierny) a na ruky kožené rukavice (čierne). A takýto (čierny) idem a nieje mi zima.
//p3bo ono je to vlastne náhoda, že som komplet čierny. Iba keď som si vyberal bundu, nechcel som žiadnu farebnú a už vôbec nie dáku s kožušinkou... no neviem, mne sa zdá, že kam sa pozriem, tam dáky pózer snažiaci sa čo najvýraznejšie dať najavo, aký je on veľký HipHoper. Preto sa cítim extravagantne už len preto, že ja tak extravagantne nevyzerám.
-
P3Bo
Guru wannabe
ludia chodia poobliekany jak dake holuby bud cierne abo sive ... az to na mna posobi deprimujuco si zober nejaku vyraznu cervenu alebo nejaku farebnu radsej by som si v poslednej dobe zobral aj kaky len nie cierne ...uz ma to jaksi preslo vyzerat ako keby som bol hrobar, nic v zlom ...Sepiroth napísal:...
//tak sorry teda ale aj tak sa mi cierna nelubi idem po meste a vsetci v ciernom proste hnus
Sepiroth
kabat(po kolena - cierny), ciapku nenosim, rukavice (kozenne - cierne), sal (ked je fakt uz kosa tak bud pleteny zemitych farieb alebo cierny
)
that's me
P3Bo nemam pocit, ze by som pobehoval ako hrobar, ale takato sportovo-elegantna moda sa mi paci ovela viac ako kozusinky alebo cisto sportove veci (aj ked na druhej strane ocenujem ich schopnost zohriat
, ved na lyzovacku tiez nejdem v kabate
)
kabat(po kolena - cierny), ciapku nenosim, rukavice (kozenne - cierne), sal (ked je fakt uz kosa tak bud pleteny zemitych farieb alebo cierny
that's me
P3Bo nemam pocit, ze by som pobehoval ako hrobar, ale takato sportovo-elegantna moda sa mi paci ovela viac ako kozusinky alebo cisto sportove veci (aj ked na druhej strane ocenujem ich schopnost zohriat
-
bolek
Guru
No ja mám napr. tiež čierny kabát, to je proste klasika. Ale ten vyťahujem, až keď začnú poriadne mrazyP3Bo napísal:ludia chodia poobliekany jak dake holuby bud cierne abo sive ... az to na mna posobi deprimujuco si zober nejaku vyraznu cervenu alebo nejaku farebnu radsej by som si v poslednej dobe zobral aj kaky len nie cierne ...uz ma to jaksi preslo vyzerat ako keby som bol hrobar, nic v zlom ...
-
papillonbubu
Expert
-
kukiak
Addict
neznasam zimne oblecenie, obuv a tak.. Clovek nabere +3kg na vahe, vyzera jak medved a proste.. vobec sa v tom necitim prijemne.. ked nesnezi alebo neprsi nosim termo bundu, pod nu az tak vela vrtstiev davat nemusim.. ale ak to vonku "kvápe" musim zobrat aj klasicku pogumovanu vetrovku.. a tie nosim nerad..
proste, najradsej behat po vonku v trenkach
-
Stoporko
VIP
zimne oblecenie vobec nemusi znamet "medved styl" - je to len o tom, co si oblecies. Osobne uprednostnujem outdoorove veci - su lahke, odolne , nie su hrube a maju kopec vychytavok. Len dost stojakukiak napísal:neznasam zimne oblecenie, obuv a tak.. Clovek nabere +3kg na vahe, vyzera jak medved a proste.. vobec sa v tom necitim prijemne.. ked nesnezi alebo neprsi nosim termo bundu, pod nu az tak vela vrtstiev davat nemusim.. ale ak to vonku "kvápe" musim zobrat aj klasicku pogumovanu vetrovku.. a tie nosim nerad..
-
kukiak
Addict
Mam termo bundu, je fakt tepla a staci podtym jedna vrstva a je to v pohode:).. lenze ma nevyhodu, ze nie je pogumovana.. ale vseobecne mas urcite v zime na sebe viac latky ako po ine obdobiaStoporko napísal:zimne oblecenie vobec nemusi znamet "medved styl" - je to len o tom, co si oblecies. Osobne uprednostnujem outdoorove veci - su lahke, odolne , nie su hrube a maju kopec vychytavok. Len dost stoja
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
takzvana thermobunda, cim asi myslis materialy typu polartec, tecnopile a rozne ine polyesterove tkaniny s roznou dlzkou vlasu a roznou hustotou tkania pogumovane v pravom slovazmysle ani nemozu byt .. lebo by potom stracali svoj zmysel .. caro je ze odvadzaju cast vlhkosti tym znizuju pocit zimy ... ked zabranis tomu aby ventilovali tak budes ako v sklenniku, tzn. ze raz zafuka a ides jak sa vravi s prvym snehomkukiak napísal:Mam termo bundu, je fakt tepla a staci podtym jedna vrstva a je to v pohode:).. lenze ma nevyhodu, ze nie je pogumovana..
.. ked si nacrtol ze ked "kvape" tak davas nejaku gumu ... su rozne softshellove bundy ktore maju parametre polartecovych bund a pritom maju aj ciastocnu odolnost voci vode ktora moze byt zvysena roznymi zatermi