zimne pneu akcia?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
cocobella
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: zimne pneu akcia?

Príspevok od používateľa cocobella »

Vďaka za odpoveď , že to takto funguje bi ma nenapadlo :-)) Ten google kde býva? Ja len tvrdím že typy ktoré som objednával som nikde lacnejšie nenašiel igen.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

A ake pneu (znacka, model a rozmer) si objednaval a kolko stali?
cocobella
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cocobella »

sebe pirelli snowsport W190 195/65 r15 zimne, letné pirelli P6 rovnaký rozmer ako zimné a do rodiny goodyear Ultragrip 6+ jedny r16 a druhé r14 185/60. Cenu si pamätám iba pri letných P6 8480sk ešte v starej mene. Ak teraz porovnávam tieto rozmery stále to vychádza lacnejšie aj keď sa tieto modely sa už väčšinou nepredávaju.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Clean_Up napísal:Continental Winter Contact TS830 :wink:
Tak uz na nich jazdi a vraj sa mu zdaju pomerne hlucne. Ale na aute spravil zatial len 600km, tak sa neda objektivne hodnotit. Ako je to u teba?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

mam tie vredestein snowtrac 3, a napriek atypickemu dezenu, kvoli ktoremu som zo zvedavosti volil prave tieto gumy, su pri vsetkych rychlostiach prekvapivo tiche, coho som sa bal najviac... na snehu dokonale drzia v zakrutach a na brzdach... pri akceleracii by som povedal, ze su mierne horsie, ale zatial asi najlepsie, ake som na predokolke jazdil, kazdopadne moja predstava idealu je lepsia... na mokrom a na suchom tazko povedat, zatial som s nimi nemal problem v ziadnej situacii, ale pravdou je, ze som to zatial ani moc neskusal... ak sa nieco zmeni, doplnim...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Holubar » Mne sa práve zdajú dosť tiché, nakolko som sa rozhodoval medzi TS830 a Dunlop WS 3D, tak čo som skúšal tie Dunlopy, tak boli hlučnejšie, ako Conti, preto som aj Conti vzal. Ja som spokojný zatial. :wink: Možno je to len tým, že mal pre tým letné a v tom prípade, akékolvek zimné sú hlučnejšie, ako letné. Aj ja keď som prezul na zimné, tak sú hlučnejšie, ako keď som jazdil na letných, ale ako vravím, keď som ich porovnal s iným zimnými, tak boli tichšie.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

pani tento rok ma caka moj prvy nakup zimnych pneu.som laik tak potrebujem poradit.co kde ako.neviete nejaky dobry net obchod,odporuccanie kedy kupovat a ake? rozmery 205/55/r16. brat aj plechace alebo to len prezut?max 100e za pneu
budem vdacny za rady
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

akurat vcera som pozeral zaujimave video
http://tv.sme.sk/v/17868/ake-disky-su-v ... ejsie.html
inak ak budes chodit prezuvat, za prezutie sa plati do 30€ aj s vyvazenim, mne sa aspon zatial nestalo ze by som platil viac, aj ked maju napisane ze PREZUTIE DO 20€, vzdy si najdu nieco, ze mi tam museli davat viac zavazia a pod... :D uz setrim na plechace
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tie 16tky kupis v pohode za 70 eur za kus. Vhodne by boli plechace alebo stare elektrony, ale mas vysoku pneu a tak bysracilo len prezut, avsak nase cesty su v zime zle a tak aby si nelutoval. Ak nechas elektrony, tak hlavne chod na wapku oplachnut a umyt sol.
Napísať odpoveď