Dakujem
Zisk z webstranky
Zisk z webstranky
Ahojte . Mam v plane zalozit webstranku na styl refresher kde budu novinky z nejakeho odvetvia . Zatial to este nie je na Slovensku tak snad sa to uchyti ale neveim ci sa mi do toho oplati investovat . Podla mna uspech to bude mat ale chcel by som vediet ci zisky z takej webstranky + z reklam su dobre a ci sa tym da uzivit. Budem rad za kazde info alebo radu 
Dakujem
Dakujem
-
yoggy
Re: Zisk z webstranky
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Za skusku nic nedas
Ak to ma fakt buducnost, tak zaplatit hosting + domenu je najmenej ako testovacku. Jedine ten web musi nejak vypadat aby sa to chytilo a pravdepodobne mat aj FB stranku, ktorou si budes zvysovat viditelnost atd
-
yoggy
ked sa pyta kolko to bude zarabat, tak pochybujem, ze naklady budu len o domene a hostingu... alebo, ze by sa autor pytal, ze ci sa mu oplati investovat do ho domeny a hostingu? 
Davnejsie som kdesi na nete cital clanok o strankach, na ktorych sa robi ryza. V nom bola jedna zaujimava myslienka: Najviac zarabaju stranky, ktore su o tom ako zarobit. A veru, podla mna je to cista pravda!
Ked si vezmem do uvahy, ze je to jedna z najcastejsich veci, ktore ludi zaujimaju, tak mas obrovsku prilezitost zarobit, kedze navstevnost takej stranky mas zarucenu. Recept je vzdy rovnaky a primitivny: Napisat nejaky svoj zivotny pribeh, ako chces ludom nezistne pomoct najst ich cestu za stastim a samozrejme viac ponukas v platenej sekcii, online kurzoch a ebookoch. Slape to, ryzuju sa na tom love... stranky tipu akozbalit.sk, stranky ludi typu David Kirš a podobne. Dalej pridas nejake reklamy od google a mince sa uz sypu. Kvoli ryzi sa dnes dost veci robi aj na YT, youtuberi su toho zivym prikladom, snad na par vynimiek, ktore ponukaju naozaj zaujimavy a cenny obsah
. Cize v principe take zarabanie sa v pohode da realizovat, ak dokazes zbuchat poriadnu stranku s dobrym obsahom. Vlastne nemusis mat ani dobry obsah, staci ti len riesit to, co ludi zaujima a najs sposob, ako z toho vytazit peniaze. Co je na internete vdaka platenym reklamam pomerne jednoduche.
Ked si vezmem do uvahy, ze je to jedna z najcastejsich veci, ktore ludi zaujimaju, tak mas obrovsku prilezitost zarobit, kedze navstevnost takej stranky mas zarucenu. Recept je vzdy rovnaky a primitivny: Napisat nejaky svoj zivotny pribeh, ako chces ludom nezistne pomoct najst ich cestu za stastim a samozrejme viac ponukas v platenej sekcii, online kurzoch a ebookoch. Slape to, ryzuju sa na tom love... stranky tipu akozbalit.sk, stranky ludi typu David Kirš a podobne. Dalej pridas nejake reklamy od google a mince sa uz sypu. Kvoli ryzi sa dnes dost veci robi aj na YT, youtuberi su toho zivym prikladom, snad na par vynimiek, ktore ponukaju naozaj zaujimavy a cenny obsah
Podla mna to ma buducnost lenze napriklad reklama na FB tiez nie je lacna . Hosting a domenu je najlahsie kupit ale bude treba urobit nejaku cielenu reklamu aby som niekoho prilakal a to neviem ci sa oplati do toho ist ak zisky budu male .
Ja by som potreboval niekoho kto nieco take vlastni a napisal mi priblizne kolko ti ponukaju firmy za ich propagaciu atd
Ja by som potreboval niekoho kto nieco take vlastni a napisal mi priblizne kolko ti ponukaju firmy za ich propagaciu atd
-
yoggy
1euro az milion euro... si myslis, ze hned ako ju zalozis, budes mat na stole 10 ponuk od prestiznych znaciek?
vybudovat taku stranku, trva aj roky (whitehat)
Ty chceš zarábať na reklame na svojej stránke, alebo chceš robiť reklamu firmám?
Chcem zarabat reklamou na mojej stranke .
Reklama na FB patrí k tým lacnejším alternatívam, oveľa väčšie peniaze sa točia inde. Ale samotná reklama na FB ťa ani pri správnom zacielení z biedy nevytrhne.luki25801 napísal:Podla mna to ma buducnost lenze napriklad reklama na FB tiez nie je lacna . Hosting a domenu je najlahsie kupit ale bude treba urobit nejaku cielenu reklamu aby som niekoho prilakal a to neviem ci sa oplati do toho ist ak zisky budu male .
Sranda. Nemas ani stranku a chces vediet kolko na tom zarobis. Najskor si zaloz stranku, zozen si tam svoje publikum, dajme tomu tak 100 000 citatelov mesacne. V jednej casti mozes mat reklamu Google AdSense alebo eTarget, v inej casti mozes mat zase daky plateny banner. Alebo mozes vsadit vsetko na plateny banner jednej, dvoch alebo troch firiem. A kolko to to da pri takejto navstevnosti? To je tazko povedat, moze to byt 100, 200, ale mozno az 400 eur. Ale tam uz je potom predpoklad, ze navstevovany web bude potrebovat svoj vlastny server, budes si musiet platit serverovnu, niekoho kto ti to bude spravovat, mozno casom dalsich autorov co ti tam budu prispievat.
Podla mna nemas ani paru, ani tusenia, ani viziu, ze co to vsetko obnasa. Myslim, ze tvoja predstava je taka, ze si zajtra kupis hosting, spravis tam web, zacnez kopirovat clanky zo zahranicnych weboch, obrazky a videa, zrazu tam budes mat o mesiac velku navstevnost a ze po zime budes zarabat 300 eur mesacne z toho. Vyvediem ta z omylu a odkazujem, aby si sa zobudil zo dna.
A toto co tu prezentujes a co za web chces spravit, tak takych webov je viac, Refresher nie je jedinym. Pamatam si ako som s jednym kamaratom pred rokom ci dvomi isiel autom, rozpravali sme sa o moznostiach vytvorenia webu kvoli zisku a vravel to co ty, ze spravit nieco ako Refresher, davat tam clanky, obrazky, videa. Mali sme k dispozicii server, aj technicke znalosti, aj peniaze na pripadnu reklamu a neurobili sme ten web. A preco? Pretoze som nad tym rozmyslal pred spanim, nie len raz, zvazil si klady a zapory, rozmyslal som nad publikom na slovenskom internete a zhodnotil som, ze to nema moc buducnost z dovodu maleho trhu na internete v tejto kategorizacii, ze by to stalo prilis vela casu a ze ten zisk by neprisiel ani za rok, mozno ani o dva. Ale kto vie, mozno som sa mylil a bola chyba to nespravit.
Podla mna nemas ani paru, ani tusenia, ani viziu, ze co to vsetko obnasa. Myslim, ze tvoja predstava je taka, ze si zajtra kupis hosting, spravis tam web, zacnez kopirovat clanky zo zahranicnych weboch, obrazky a videa, zrazu tam budes mat o mesiac velku navstevnost a ze po zime budes zarabat 300 eur mesacne z toho. Vyvediem ta z omylu a odkazujem, aby si sa zobudil zo dna.
A toto co tu prezentujes a co za web chces spravit, tak takych webov je viac, Refresher nie je jedinym. Pamatam si ako som s jednym kamaratom pred rokom ci dvomi isiel autom, rozpravali sme sa o moznostiach vytvorenia webu kvoli zisku a vravel to co ty, ze spravit nieco ako Refresher, davat tam clanky, obrazky, videa. Mali sme k dispozicii server, aj technicke znalosti, aj peniaze na pripadnu reklamu a neurobili sme ten web. A preco? Pretoze som nad tym rozmyslal pred spanim, nie len raz, zvazil si klady a zapory, rozmyslal som nad publikom na slovenskom internete a zhodnotil som, ze to nema moc buducnost z dovodu maleho trhu na internete v tejto kategorizacii, ze by to stalo prilis vela casu a ze ten zisk by neprisiel ani za rok, mozno ani o dva. Ale kto vie, mozno som sa mylil a bola chyba to nespravit.
pre cisto SK+CZ navstevnikov sa to neoplati robit, ked uz tak vsetko v AJ
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
lenze stranok v AJ s roznymi tematikami je tolko, ze ak by nasiel dieru na trhu a mal by taku navstevnost, aby sa mu to oplatilo tak by mal vacsie stastie ako vyhrat v lotte
-
yoggy
Ja som zaciatkom roka rozbiehal stranku cez Facebook(18+ tematika
), takze som tam nemohol pouzit Google Adsense a zarobky boli tiez smiesne, kedze som musel sam "vytvarat" obsah... zarabal som 2-10euro za den, tusim raz sa mi podarilo aj 12, a to som som sa ani nesnazil, kedze to bolo strasne casovo narocne, ale veci som tam nedaval kazdy den + som to nezdielal kazdy den, (tie zarobky su len za dni ked tam nieco daval)
Momentalne premyslam, ci do toho znova ist, spravit to lepsie a venovat sa tomu naplno a hlavne kazdy den, kedze momentalne mam volne peniaze, ktore by som do toho mohol investovat
Momentalne premyslam, ci do toho znova ist, spravit to lepsie a venovat sa tomu naplno a hlavne kazdy den, kedze momentalne mam volne peniaze, ktore by som do toho mohol investovat