Juicy
Pisal som ze choval, ale uz nechova kedze pracuje a nema na to cas. Momentalne s nim niesom v uzsom kontakte ale ked sa s nim stretnem skusim sa ho na to spytat, ked tak poslem SS.

ok. budem cakat. dufam ze sa to nejak podari. diki zatial a ozvy sa
PsychoS
Podla informacii ktore sa mi dostali do usi viem ze kivi je chraneny a ohorozny druh. Zije ich tam len par tisicok. Vyvoz endemit je zakazany. Keby si chcel toto zvieratko tak potrebujes povolenie od ministerstva. A podla mna nie jedneho.

Ved vravim ak sa to bude dat to mi az taky problem nerobi. nevravim ze to musi byt takto su aj ine cesty. uvidi sa...co sa stym bude dat robit. Poznam par ludi co maju rozne druhy zvierat a to som uz videl vselico. No stymto mi zatial nevedeli pomoct.
Lub0$
Len tak sa chcem opytat, preco tak velmi chces to kiwi? Alebo ho nejak potrebujes?

potrebovat zas velmi silno moc nepotrebujem. No raz som mal moznost vidiet aj chytit asi 2 roky dozadu. Bol som v sydney a v zoo bol. A som nedavno pozeral na BBC program a davali o tomto zvieratku akurat dokument a zaujalo ma. Musim si zaklopat zatial sa mi podarilo odchovat bez vacsich problem par zvierat. No bol by som rad. skratka paci sa mi ako vyzera je to zlate take australske kura ako ho tam volaju
hadam sa to nejak podari a tak isto mi nerobi problem stravit dost casu o jeho potreby. casu mam dost