zivot prostitutky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: zivot prostitutky

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

aacid napísal:pokial by sa to nepacilo tebe a preto to nespravis ty, to je predsa totalne v poriadku. ale nebudem kvoli tomu predpokladat ze tak rozmysla kazdy na svete, nie?

a ano, podozrive to mozno je, ale co ja s tym mam? ze to pride podozrive priatelke je jej problem. nepojdem nikdy na sluzobku, lebo ved by to mohlo byt podozrive. neostanem vecer dlhsie v praci? ved by to bolo podozrive. co ked pojdem na pivo s kamaratom ktoreho som nevidel 10 rokov? nebude to podozrive?

co vlastne je uz podozrive a co este nie?
Ja o sebe viem že moje EQ nie je noc vysoké, ale vďaka ti za túto tému, resp tvoje príspevky v nej, hneď sa cítim lepšie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Zdravím, zaujimalo by ma ci je tu niekto kto ma vacsie skusenosti s platenym sexom, Zafo a pod. ci by mohol zhrnut svoju skusenost ako bol spokojny povedzme od 01 do 10. Lebo com poznam znamych co sa priznali, tak z mojho pohladu tie zazitky su castokrat nic moc./ja s tym skusenost nemam ziadnu/
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

platiť si za sex? to si ani neviem predstaviť. človek musí byť fakt zúfalý.
gogo956
Redeemer
Redeemer

K-u-b-i-a-k napísal: 25 sep 2021, 21:46 platiť si za sex? to si ani neviem predstaviť. človek musí byť fakt zúfalý.
vobec to nemusi byt o zufalosti/nezufalosti daneho cloveka, ale o tom, ze moze mat tuzby ktore mu napr priatelka nechce naplnit, pripadne su to chlapi ktore maju silnu potrebu striedat sexualne partnerky a toto je pre nich najjednoduchsi sposob. Alebo z casovych ci cestovnych dovodov si nemozu udrziavat stalu partnerku.
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

K-u-b-i-a-k napísal: 25 sep 2021, 21:46 platiť si za sex? to si ani neviem predstaviť. človek musí byť fakt zúfalý.
To preto, že si myslíš, že je sex dačo výnimočné, no nie každý to tak vníma. Pre niekoho je to obyčajný pud. Pred xy rokmi by ti lovec povedal, že správny muž si jedlo uloví. A dnes sú ľudia, čo majú názor, že správny muž si má dom postaviť sám. Ty máš názor, že správne je mať sex len so ženou, ktorú zvedieš, čo je názor z podobnej kategórie, ako tie napísané vyššie.
Príkladov na podobné pohľady na svet je veľa a niektoré sú rozšírené viac a iné menej. Viem si živo predstaviť situáciu, kedy niekto chce sex, ale nemá záujem o tie veci okolo toho. Pre takého človeka je platba za sex ideálnym spôsobom ako dostať to, čo chce, keďže iný spôsob by bol pravdepodobne extrémne náročný a nespĺňal by napríklad iné vymienené kritériá (frekvencia, výzor osoby...) a teda, je to podľa mňa platba za službu, ako každú inú.
Ale tak žijeme v dobe, kedy ľudia považujú za lepší spôsob obživy to, ak niekto kradne, alebo je celý život na sociálnych dávkach, než aby niekto robil prostitútku, čiže ani takýto názor ma neprekvapuje.

BTW. nie, nikdy som za sex neplatil, čiže neviem poradiť k pôvodnej otázke.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kamarat je normalny chlap, relativne sympatak. Ale nebavi ho chodit do baru, rozpravat zenam sladke reci a nic z toho. Tak si najde babu na privatez zaplati 80 ci 100 eur a je spokojny. Na amaterky.sk mas forum, tam su aj recenzie k babam. U nas v meste pobehal vsetky, je ich tu len par, ale ze nic moc. V takej Prahe si pochvaloval, polovicne ceny ako u nas a hlavne tam boli baby, ktore videl aj v Rychlych prachoch. Cize zazitkov z Prahy mal na rozdavanie.

K teme sa zo svojej skusenosti na Slovensku vyjadrit neviem, ale skusenosti z Azie mam, len tie su asi irelevantne pre teba.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Najlepšie si nájsť nejakú čo je sama a nemyslí si, že je prostitutka ale peniaze neodmietne.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Rozvedenú, ktorá bola zvyknutá na milovanie a chýba jej? Lenže máloktorá bude zrejme ochotná k niektorým praktikám a pravdepodobne bude dúfať v trvalý vzťah.
Blbo sa potom z toho vycúvava :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Sú baby, čo ta vyfajcia za 20€ ale prostitútky by sa nenazvali. A nechcú ani vzťah.
gogo956
Redeemer
Redeemer

su zeny a je ich podla mna velmi vela,ktore beru ako hranicu za ktoru nemoze hocikto az "kocúr v trúbe", a ostatne praktiky ako napr fajka,honka su pre ne nie prilis vyznamne./za predpokladu ze su prave singel/ ja osobne v tom u zeny nevidim zasadny problem, proste existuju zeny ktore su naruzivejsie..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 25 sep 2021, 11:47 Zdravím, zaujimalo by ma ci je tu niekto kto ma vacsie skusenosti s platenym sexom, Zafo a pod. ci by mohol zhrnut svoju skusenost ako bol spokojny povedzme od 01 do 10. Lebo com poznam znamych co sa priznali, tak z mojho pohladu tie zazitky su castokrat nic moc./ja s tym skusenost nemam ziadnu/
Aby sme nechodili okolo horúcej kaše, zhodnotím ti.koje dávnejšie zážitky:
A) v aute fajka 5/10
B) privat 6/10
C) privat 3/10
D) privat 7/10
E) privat 7/10
F) privat 4/10
To tak z hlavy čo si pamätám.

Ako vidíš nie je to žiadne terno a vstupuje do toho veľa faktorov.

Jednak tie baby majú niekedy prístup urob sa a zmizni a dávajú to najavo, jednak nemusí sedieť vek, jednak nevieš ako vyzerajú do tváre a to je často zásadná vec u mňa. Niekedy je byt povedzme staršieho dáta a niekedy služba je o ničom a tak podobne.

Tým nechcem povedať že nemám sa to neoplatí Len nie je to ako frajerkou s lásky 😂
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tiež som dávnejšie mal obdobie, kedy som tieto zážitky vyhľadával. U mňa bola spokojnosť rôzna... záviselo, na aké dievča som natrafil a ako sme si sadli. Pri niektorých sa mi nakoniec ani nepostavil (0/10), ale našli sa aj hotové modelky, ktoré naživo vyzerali omnoho krajšie ako na fotkách a navštívil som ich aj viackrát (15/10). Niektoré to chceli mať rýchlo za sebou a čau-pa, s niektorými sa dalo aj príjemne posedieť a hodinu-dve prekecať a dozvedieť sa ich príbehy.

Najbizarnejší zážitok, keď som bol u jednej zrelšej pani a v obývačke mala fotku svojej dcéry stredoškoláčky, ktorá mi párkrát spravila fajku v aute. S pani to bolo nakoniec 1/10, ale jej dcéra v aute bola za 9/10.. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

brm napísal: 26 sep 2021, 21:54 Najbizarnejší zážitok, keď som bol u jednej zrelšej pani a v obývačke mala fotku svojej dcéry stredoškoláčky, ktorá mi párkrát spravila fajku v aute. S pani to bolo nakoniec 1/10, ale jej dcéra v aute bola za 9/10.. :)
no čo. brigaduje cela rodina. :D Može byt celkom sranda ze podla fotiek čakaš že to ona aj bude, a nakoniec ti otvori dvereo uplne ina zenska alebo sice ona, ale fotka je spred 15kíl :D
brm
Darca
Darca

V čase môjho rozletu foťáky v mobiloch ešte len začínali a nie každá mala k dispozícii digitálny foťák. Zvyčajne mal človek k dispozícii fotku len s nejakým náznakom a detaily si už každý nadržanec doplnil sám podľa vlastnej predstavivosti. Po prvej návšteve som sa naučil dievčatá si vopred neidealizovať, potom som bol občas aj príjemne prekvapený. Pár kiliek navyše u mňa nebolo prekážkou, ak bolo dievča udržiavané a milé.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

moje, nie velke skusenosti:
tak ako so vsetkym, treba si davat pozor, vacsinou cim lepsie baba vypada na obrazkoch tym to bude vacsi oj*b.
mlade a pekne ti nedovolia ziadne divociny alebo budu rovno lezat na posteli ako poleno a dufat ze to skonci co najskor.
respektive asi sa najdu aj mlade a pekne a divoke ale tie si potom asi vypytaju viac (neskusal som).
najlepsiu skusenost som mal prave so starsimi (rozumej 30-40), ktore si ten sex vedia aj uzit. ale zase na co potom chodit ze slecnou a platit jej ked mas doma taku zenu :D

co som ale cital tak slovensko je na tom biedne, prave tu je strasne vela babeniek co chcu rychle peniaze, vedia ze ked uz prides tak jej tie peniaze das a tvoja spokojnost ich nijak nezaujima lebo o 2-3 mesiace to uz aj tak robit nebude. retencia zakaznikov ich moc netrapi :D
cesi aj madari su na tom vraj lepsie, takze ak to nemas daleko ci do brna alebo gyoru tak by som isiel vyskusat tam.
hlavne to madarsko je velmi lakave, ked som davnejsie pozeral madarsky portal ala zafo (rosszlanyok alebo take nieco) tak tam boli niektore velmi pekne a tiez maju pod profilmi recenzie (v madarcine, ale tak google translate vyriesi) a tie ceny by tiez nemali byt take hrozne. len ci sa bude vediet clovek dorozumiet.

pokial chces ostat na slovensku, tak treba citat forum na amaterkach, kam su niektori pani co skusaju snad vsetko a pisu skusenosti. ale pokial si das tu namahu precitat toho viac na fore tak zistis ze je to proste bieda, ze je par dobrych, ktore ale funguju iba niekedy, niektore uz nikdy, niektore su dobre ale len ked maju dobru naladu a podobne...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Chlapi, v Thajsku je taky vyber, ze amen tma. Tam sme isli s chalanmi po ulici a zrazu taky utok na nas, dve zlava, dve sprava, dalsie vybehli z vnutra, obklucili nas a vsetci sme boli pre ne "you are so sexy". A bolo z coho vyberat, pekne baby, prsnate, chude, pribrate, v tych vacsich salonoch ich bolo aj 10, pracovlai dako na smeny, pretoze sa menili. Cize aj 20 bab mali. Navyse ked mas na ulici 20 podnikov, tak si mas z coho vyberat, konkurencia je velka a na vedlajsej ulici aj nizsie ceny. Masaz 30 min a po5om sex 30min so vsetkym tak 40 eur, niekde 3, niekde 50, niekde clovek vypustil masaz.
brm
Darca
Darca

heker.. a koľko % tých sexi báb malo chvostík medzi nohami? :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

heker
v Thajsku som bol, ale miestne dievcata som neskusal, pravdupovediac 99percent z nich sa mi moc nepacilo, ale to je vec vkusu.

aacid+to som pocul, ze fotky castokrat s realitou moc nesedia, pripadne sa ti snazia podstrcit uplne inu s tym ze ta tvoja teraz nie je tam /aj ked uz si tam prisiel a mal si dohodnute/
brm
Darca
Darca

Preto sa treba vyhýbať organizovaným privátom s viacerými babami...... u nás v meste väčšinou také priváty fungujú v podnikateľských centrách alebo majú priestor v centre mesta. Ja som dával prednosť súkromníčkam fungujúcim na vlastnú päsť v prenajatých bytoch na sídliskách. Podľa mňa pri týchto dievčatách býva uvoľnenejšia atmosféra...
gogo956
Redeemer
Redeemer

top dievcata su na Ukrajine, aj za dobru cenu, ale zahraniciara vraj lahko okradnu a vela profilov je fejkovych, takze som neriskoval
Napísať odpoveď