co si o tom myslite? Mate na to neaku (ne)logicku teoriu?
Zjavil sa nam Boh (vraj)
-
Msoul
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Zjavil sa nam Boh (vraj)
http://adam.cas.sk/clanky/8353/lovci-za ... -boha.html
Re: Zjavil sa nam Boh (vraj)
vidim ten link, isto je to zarucena informacia 
-
Janio
Zablokovaný
Myslím si že si tomal napísať tam: http://www.hojko.com/boh-nabozenstva-re ... 19486.html
A inak dobrý photoshop
A inak dobrý photoshop
Toto ani nehádžte do Boh, náboženstvá.....ale rovno do Vtipov. 
-
Msoul
Amateur
ako mne to je tak sumak fuk aj zdroj, ale tak volna diskusia vualaa 
dost ma pobavila teoria letiaceho vtacieho hovna
dost ma pobavila teoria letiaceho vtacieho hovna
-
hrban
Addict
Objasňovači záhad sú celí bez seba. Fotoexperti sa chytajú za hlavy!

jj aj ja sa chytám za hlavu, ozaj to mohli lepši spraviť, aj na touchpade vo vlaku by som spravil lepšiu montáž
jj aj ja sa chytám za hlavu, ozaj to mohli lepši spraviť, aj na touchpade vo vlaku by som spravil lepšiu montáž
-
hrban
Addict
toto už vyzerá lepšie
pekne uplink
//EDIT: nepodpísaná k+ odomňa
//EDIT: nepodpísaná k+ odomňa
Uplink , krásne ... K
jednoznačne .
Myslim, ze keby sa nam Boh zjavil urcite neheiluje, to by len ludi zbytocne miatol..
kto je to boh,to je ten co ta najviac ignoruje ked nieco potrebujes.bol by som rad keby existoval a keby sa aj zjavyl bolo by to super nech zacne na luniku 9
-
Grim
Darca
...v Biblii je napísané že Boha nikto nikdy nevidel a neuvidí...navyše, podľa čoho vieme, že je to Boh?...je to ko*ot, lebo Boh je nehmotný...ak existuje...
Tak , GRIM
Podľa mňa existuje , ale ako vravíš ... Kvôli čomu to SFOTOŠOPOVALI vlastne ? Čo tým dosiahli ?
pozornost, zviditelnenie ?
Mňa by zaujímalo, z kej onej je táto informácia? Bolo to napríklad v TV, alebo v nejakých zmyselnejších médiách? (pýtam sa, lebo neviem, nesledujem to)
-
Grim
Darca
...inými slovami "Boh na seba vzal vzhľad vtáčieho hovna aby sa nám zjavil."...a teraz sa celý svet klania vtáčiemu hovienku...
boh je hmotný že ho možno fotiť bežným foťákom? boh je predsa LÁSKA a tú nemožno odfotiť.
(tvrdia kresťanskí spoluobčania ktorí odmietajú brať na svoju diagnózu predpísané tabletky)
mimochodom, keď už sa teda xe niekomu zjavovať a nechať sa fotiť, čo takto sa zjaviť nad hlavnými mestami ako veľký kríž s nápisom "nevraždite sa - milujte sa" alebo aspoň "som tu hore a zapisujem si každú sprostosť čo spravíte, tak bacha". prípadne čo takto zastaviť zemetrasenie čo bolo v haiti s nápisom na oblohe "milujem vás a nenechám vás trpieť"?
prečo sú zjavenia nejaké abstraktné alebo rozohmlené úkazy, ktoré nemožno jednoznačne rozoznať od vtáčieho hovna? na viac ten frajer nemá?
(tvrdia kresťanskí spoluobčania ktorí odmietajú brať na svoju diagnózu predpísané tabletky)
mimochodom, keď už sa teda xe niekomu zjavovať a nechať sa fotiť, čo takto sa zjaviť nad hlavnými mestami ako veľký kríž s nápisom "nevraždite sa - milujte sa" alebo aspoň "som tu hore a zapisujem si každú sprostosť čo spravíte, tak bacha". prípadne čo takto zastaviť zemetrasenie čo bolo v haiti s nápisom na oblohe "milujem vás a nenechám vás trpieť"?
prečo sú zjavenia nejaké abstraktné alebo rozohmlené úkazy, ktoré nemožno jednoznačne rozoznať od vtáčieho hovna? na viac ten frajer nemá?
google najde aj boha