Zlomil sa pin na CPU

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robeno
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zlomil sa pin na CPU

Príspevok od používateľa robeno »

ahojte, zlomil som jeden pin na cpu (AMD athlon64) je to moc velky problem? moc sa poskodilo cpu? bude to fungovat aj bez toho jedneho pinu?

dakujem
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

ak ti ide normalne komp tak je to v pohode ale su tam aj piny kere ked odtrhnes uz nebude fungovat cpu
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Duffiii napísal:ak ti ide normalne komp tak je to v pohode ale su tam aj piny kere ked odtrhnes uz nebude fungovat cpu
presne ako pisal duffiii, ak ti ide normalne kompik tak to vobec neries, islo asi o prazdny resp nezapojeny pin, to mas aj pri integrovanych obvodoch takto, mas tam trebars 17 pinov, z toho 2 su nezapojene :) mozno aj pri procakoch je to takto
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

jimmy_xp napísal:presne ako pisal duffiii, ak ti ide normalne kompik tak to vobec neries, islo asi o prazdny resp nezapojeny pin, to mas aj pri integrovanych obvodoch takto, mas tam trebars 17 pinov, z toho 2 su nezapojene :) mozno aj pri procakoch je to takto
ano je to tak máš pravdu :)
a to nefunguje...aký je rozsah poškodenia?iba PIN? nie je porušený CPU, ak nie naletovať....upozorňujem!: letuj mikro pájkou,pozor na prehriatie,lupou skontroluj či si nepremostil ten PIN s iným(skrat). daj vedieť ako to dopadlo.
good luck!
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Po spravnom mikro-naletovani to bude fungovat, mne sa to stalo tiez par rokov dozadu a kamos (servisak mobilov) mi to mikro pajkou prifajcil naspet a ficalo to.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

heh dost odvazne letovat pin na procaku a musis to urobit co najlepsie aby ti potom sadol do socketu daj to radsej nejakemu odbornikovi co ma na to vybavenie ani ja by som to sam doma nerobil a predsa lupu a mikropajku mam...

/hehehe 444 prispevok :)
Napísať odpoveď