Zlozita situacia, rozchod/laska/priatelstvo
Zlozita situacia, rozchod/laska/priatelstvo
Zdravim Vas,
hned na uvod - neberte ma ako uzivatela s jednym prispevkom, forum poznam niekolko rokov, casto sem brusim, ale dnes prisla chvila kedy by som, mozno, potreboval poradit.
Vek budete chiet vediet urcite - mam 22, dotycne dievca 20. Zoznamili sme sa este za cias strednej, nejako sme sa dali do kopy, boli sme celkom idealny par - lavicky v parku, spolocne vylety, vikendy, vsetok volny cas, spolocny kamosi, kamosky...Od zoznamenia ubehlo presnejsie okolo 20 mesiacov, spolu ako par sme vyse roka aj pol, 17 mesiacov. Dokopy sme sa dali na jar 08, takze sme travili cele pradzniny, pri vode, skratka vsetko....takisto jessenu skolu, vianoce, az do maturit, ja som si nasiel po skole ihned pracu, ona zatial nie. Byvam teda v BA, ona je odomna asi 60km, hodinku busom, tristvrte autom.
Pocas vztahu ma velmi velakrat sklamala, ci uz pri blbostiach, ale aj pri veciach pre mna dolezitych - laske. Ako najvacsi problem by som videl dalsie individum, o ktorom som zistil, ze sa zaujima o moju "byvalu" velmi dlho, mozno dva roky. Hovorila mi, ze ju len otravuje, a nic s nim nema, a ani nechce mat spolocne. Zazili sme pocas vztahu dost kvazi rozchodov a znovunajdenia, asi z polovice to bolo "zmierenie sexom", neviem ci to ma nejaku vahu. Nasiel som v BA byt pre nas dvoch, kde sme planovali byvat spolu, ked si ona najde pracu. Uz v nom dva mesiace byvam sam. Naposledy sme sa k sebe "vratili" asi 2 tyzdne dozadu - 10 dni pred jej 20 narodeninami. Dvadsat mala v piatok, kedy za mnou prisla do BA. Hovorila ze ostane az do soboty (preco by nie), ale vecer sa zobrala domov, s dovodom, ze musi ist domov aby jej otec nenadaval. Takze v piatok vecer odisla domov. A teraz to hlavne - v pondelok som sa od jej kamaratok dozvedel, ze TEN den, v piatok bola vo vedlajsej dedine na diskoteke, s vyssie spominanym individuom. Hned po tom bola v sobotu na dalsej disco s jej, podla mna "lahkou" kamoskou. Hned po tom ako som sa o tom piatku dozvedel, som jej dal zbohom. To bolo v utorok. Po tom, ako sa dozvedela ze som zistil kde bola, samozrejme padlo velmi vela nadavok atd. na moju adresu. Nechal som to tak, vsetko mi bolo jedno, zbohom som jej uz dal, aj chcel vratit kluce od bytu.
Dnes sme sa zase hadali, nakolko som chcel nepodmienecne vratit kluce od bytu, a po par hodinach hadky zacala mat spravanie typu "prepac, ja sa polepsim, spravim ta stastnym, skus to so mnou atd.". Moj postoj je taky, ze to skusat dalej nechcem, ale ani neviem, ci by som mal. Musim povedat, ze takychto slubov som uz zazil vela, ale NIKDY ich nedodrzala. Vzdy ma sklamala, uz niekolkokrat. O tom ci ma podviedla, neviem, myslim si aj ano aj nie. Ja som ju nepodviedol nikdy, ani som ju vo velkych veciach nesklamal. Cu ju lubim, to vobec momentalne neviem.....
Otazka/y znie:
-Aky na to mate nazor VY (ludia po skusenostiach vo vztahoch, ci starsi?) - pokial by vam nevadilo, nahodte aj kolko mate rokov...
- Mam sa nechat "uprosikat"? Mam totizto aj viac "buduchich mizno" vztahov, kedze poznam mile baby a nieco by medzi nami byt mohlo - ale ktovie, ako by sa to zmenilo keby sme boli spolu rok aj pol.
- Ako si ju "preklepnut"?
- A ako sa popripade pomstit?
Snad sa do toho niekto obuje, precita....
hned na uvod - neberte ma ako uzivatela s jednym prispevkom, forum poznam niekolko rokov, casto sem brusim, ale dnes prisla chvila kedy by som, mozno, potreboval poradit.
Vek budete chiet vediet urcite - mam 22, dotycne dievca 20. Zoznamili sme sa este za cias strednej, nejako sme sa dali do kopy, boli sme celkom idealny par - lavicky v parku, spolocne vylety, vikendy, vsetok volny cas, spolocny kamosi, kamosky...Od zoznamenia ubehlo presnejsie okolo 20 mesiacov, spolu ako par sme vyse roka aj pol, 17 mesiacov. Dokopy sme sa dali na jar 08, takze sme travili cele pradzniny, pri vode, skratka vsetko....takisto jessenu skolu, vianoce, az do maturit, ja som si nasiel po skole ihned pracu, ona zatial nie. Byvam teda v BA, ona je odomna asi 60km, hodinku busom, tristvrte autom.
Pocas vztahu ma velmi velakrat sklamala, ci uz pri blbostiach, ale aj pri veciach pre mna dolezitych - laske. Ako najvacsi problem by som videl dalsie individum, o ktorom som zistil, ze sa zaujima o moju "byvalu" velmi dlho, mozno dva roky. Hovorila mi, ze ju len otravuje, a nic s nim nema, a ani nechce mat spolocne. Zazili sme pocas vztahu dost kvazi rozchodov a znovunajdenia, asi z polovice to bolo "zmierenie sexom", neviem ci to ma nejaku vahu. Nasiel som v BA byt pre nas dvoch, kde sme planovali byvat spolu, ked si ona najde pracu. Uz v nom dva mesiace byvam sam. Naposledy sme sa k sebe "vratili" asi 2 tyzdne dozadu - 10 dni pred jej 20 narodeninami. Dvadsat mala v piatok, kedy za mnou prisla do BA. Hovorila ze ostane az do soboty (preco by nie), ale vecer sa zobrala domov, s dovodom, ze musi ist domov aby jej otec nenadaval. Takze v piatok vecer odisla domov. A teraz to hlavne - v pondelok som sa od jej kamaratok dozvedel, ze TEN den, v piatok bola vo vedlajsej dedine na diskoteke, s vyssie spominanym individuom. Hned po tom bola v sobotu na dalsej disco s jej, podla mna "lahkou" kamoskou. Hned po tom ako som sa o tom piatku dozvedel, som jej dal zbohom. To bolo v utorok. Po tom, ako sa dozvedela ze som zistil kde bola, samozrejme padlo velmi vela nadavok atd. na moju adresu. Nechal som to tak, vsetko mi bolo jedno, zbohom som jej uz dal, aj chcel vratit kluce od bytu.
Dnes sme sa zase hadali, nakolko som chcel nepodmienecne vratit kluce od bytu, a po par hodinach hadky zacala mat spravanie typu "prepac, ja sa polepsim, spravim ta stastnym, skus to so mnou atd.". Moj postoj je taky, ze to skusat dalej nechcem, ale ani neviem, ci by som mal. Musim povedat, ze takychto slubov som uz zazil vela, ale NIKDY ich nedodrzala. Vzdy ma sklamala, uz niekolkokrat. O tom ci ma podviedla, neviem, myslim si aj ano aj nie. Ja som ju nepodviedol nikdy, ani som ju vo velkych veciach nesklamal. Cu ju lubim, to vobec momentalne neviem.....
Otazka/y znie:
-Aky na to mate nazor VY (ludia po skusenostiach vo vztahoch, ci starsi?) - pokial by vam nevadilo, nahodte aj kolko mate rokov...
- Mam sa nechat "uprosikat"? Mam totizto aj viac "buduchich mizno" vztahov, kedze poznam mile baby a nieco by medzi nami byt mohlo - ale ktovie, ako by sa to zmenilo keby sme boli spolu rok aj pol.
- Ako si ju "preklepnut"?
- A ako sa popripade pomstit?
Snad sa do toho niekto obuje, precita....
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Moj nazor (26): mala vela prilezitostí polepsit sa. Tym "zbohom" si spravil dobre. Das jej dalsiu sancu, je pravdepodobne, ze ta zase sklame. Dalsia vec- dokazal by si jej este doverovat? Alebo by si sa trapil zakazdym, ked s tebou nebude? Pomsta ti na srdci neulaví. Ak sa ti jedna o to, aby sa snad citila zle a ty si mal z toho osoh, definitivne ju opust a najdi si normalne dievca, s ktorym budes stastny. Alebo ked jej chces riadne uskodit, tak sa "velmi zblíz" s jej kamoskami...
Ou, a pokial sa obavas toho, ako by to mohlo dopadnut v dalsom vztahu- to nikdy nevies. Pokial budes mat stastie, vydrzi to. Pokial nie, tak pojdes dalej. Clovek nikdy nevie do coho ide. Iba tuší.
Ou, a pokial sa obavas toho, ako by to mohlo dopadnut v dalsom vztahu- to nikdy nevies. Pokial budes mat stastie, vydrzi to. Pokial nie, tak pojdes dalej. Clovek nikdy nevie do coho ide. Iba tuší.
-
reznick
Medium Star
Dievca ma 20 a potrebuje sa vyblaznit... to ma vobec neprekvapuje. Skor ma zaujima ako to ze si to s nou tak dlho vydrzal. Laska by mala byt (okrem inych veci) aj o dovere a myslim ze tvoja partnerka ti vela prilezitosti na to aby si jej doveroval nedava. Radsej to okamzite ukoncit pretoze kazdy nas buduci vztah byva ovplyvneny predchadzajucimi vztahmi tak aby si to tvoja dalsia potencionalna partnerka neodskakala...
(20): odpovedz si sam, co chces - velmi dobre nad tym porozmyslaj...moze prist situacia ze ju posles vazne dokelu a potom sa budes zozierat lebo zistis ze ju stale velmi lubis, rovnako moze nastat opacna => budete spolu, ona ta zas pod*ebe... osobne na tvojom mieste by som jej dal zbohom a nafurt - blbe to mas jedine v om, ze mate tolko spolocnych kamaratov atd => nebude az take jednoduche spretrhat vztahy tak, aby ti ju kazdu chvilu niekto nepripominal... ide ale hlavne o to, ze aky si typ cloveka... ja napr. by som dokazal zensku poslat dokelu a zaroven zabudnut na XYZ kamosov, ale ci aj ty? to uz neviem... prave preto ti vravim - urovnaj si to v hlave, zvaz ku kazdemu moznemu scenaru pre a proti a uvidis co sa ti bude najviac pozdavat - a potom podla toho konaj
-
bolek
Guru
Na čo by si sa jej pomstil? To by nikam neviedlo. Preklepnúť v akom slova zmysle? Myslím, že za rok a pol, čo sa poznáte by si mal o nej vedieť dosť. Mám taký pocit, že dievča sa chce ešte blázniť, užívať si, robí chyby a trošku zneužíva to, že vždy sa k tebe môže vrátiť. Ak by som bola na tvojom mieste, zvážila by som si, či ti to stojí za to, aký silný je váš vzťah a či ju ešte ľúbiš. Píšeš, že sú v tvojom okolí aj iné potencionálne partnerky- z tohto usudzujem, že si vieš predstaviť aj s niekým iným ako s ňou.
(20)
(20)
-
luculiiik
Light Star
Nooo, takže... Podľa mňa nemá význam s ňou strácať čas. Ako si sám písal, sľubuje, no svoje sľuby nikdy nedodrží. O čom je to potom? Takýmto spôsobom by ťa mohla naťahovať dokedy chce. Nie je jediným dievčaťom na zemi. Ja by som na tvojom mieste začala hľadať šťastie inde.
Ja som mala priateľa cca 9 mesiacov. Zo začiatku to bolo fajn, no prišli komplikácie, sľuboval, že sa to napraví, ja som mu verila, no nič z toho nebolo. Až ma to nakoniec prestalo baviť a skončila som to. A teraz mi je fajn.
Ja som mala priateľa cca 9 mesiacov. Zo začiatku to bolo fajn, no prišli komplikácie, sľuboval, že sa to napraví, ja som mu verila, no nič z toho nebolo. Až ma to nakoniec prestalo baviť a skončila som to. A teraz mi je fajn.
-
qwerty-xyz
Re: Zlozita situacia, rozchod/laska/priatelstvo
(ja,21 rokov) Nedavaj sa s nou dokopy. Holka ma 20 ale ocividne sa nevyblaznila kedy mala, a teba ma ako rezervu. Vie ze sa nechas uprosikat popripade ked ta pofaja, alebo ta vezme do postielky na pekne chvilky tak sa nechas obmakcit a mimo toho sa ti niekde curvi ako sa na "spravne dievca" patri. Mozno o tom ani sam nevies kolkokrat ti zahla a s kym kazdym. Za ZIADNU cenu sa nenechaj uprosikat, SKONCI TO. jednoducho finish s tym ze jej kludne povedz ze ty potrebujes inu holku, s trosku inym spravanim. Ako kamo, fest ti fandim, byt, praca, a zalubeny po usi . . .
Ale hold furt to dakto poserie. - v tvojom priade tvoja holka.
A aby si nebol v depke, lebo urcite nejaku chytis. To je presne ten debilny stav, ked chytis nervy (na nu) rozidete sa, a potom mas take abstaky to dat znova dokopy. NIE NIE NIE A NIE. Vydrz, si v blave, mas tam popripade v okoli kamaratov, a davaj ho, sport, a diskoteky, a hladat inu holku. V bratislave mas vela moznosti aj na zabite casu aj na najdenie lepsej holky. . . .
A aby si nebol v depke, lebo urcite nejaku chytis. To je presne ten debilny stav, ked chytis nervy (na nu) rozidete sa, a potom mas take abstaky to dat znova dokopy. NIE NIE NIE A NIE. Vydrz, si v blave, mas tam popripade v okoli kamaratov, a davaj ho, sport, a diskoteky, a hladat inu holku. V bratislave mas vela moznosti aj na zabite casu aj na najdenie lepsej holky. . . .
chlap je v tychto veciach podla mna v pred,nech uz si vravi kto chce,čo chce..celkovo chlap to berie važnejšie a racionalnejsie...samozrejme ze je velmi vela vynimiek..myslim ze viac chlapov je vernych,ako zien....
a vies co ti poviem? odpust jej,,tak či tak najdeš druhu, ktora bude robit to iste,a zistis ze ta prva bola v dačom ešte lepšia...
nikdy nenajdes dokonalu ženu,a tak isto pre zenu nikdy nebude ziadny chlap dokonaly,a tie reci ze si nasiel lasku zivota, su odvôvodnene tym,ze si slepo zalubeny...
uz som sklamanie zazil vela krat,viem o com vravim,a este aj viem ,ze ho vela krat zazijem..
takze moja rada,odpust jej ,ale nepripust si ju nikdy tak,ze ked ta neha ,ze sa ti rozsype cely život,a budeš musieť ist na psychiatriu..
a vies co ti poviem? odpust jej,,tak či tak najdeš druhu, ktora bude robit to iste,a zistis ze ta prva bola v dačom ešte lepšia...
nikdy nenajdes dokonalu ženu,a tak isto pre zenu nikdy nebude ziadny chlap dokonaly,a tie reci ze si nasiel lasku zivota, su odvôvodnene tym,ze si slepo zalubeny...
uz som sklamanie zazil vela krat,viem o com vravim,a este aj viem ,ze ho vela krat zazijem..
takze moja rada,odpust jej ,ale nepripust si ju nikdy tak,ze ked ta neha ,ze sa ti rozsype cely život,a budeš musieť ist na psychiatriu..
To či to ešte skúsiť, alebo nie, záleží len na tebe: ako veľmi sa cítiš sklamaný a či si ešte ochotný rizknúť jedno ďalšie sklamanie. Ak si ochotný a schopný vziať na seba toto riziko, tak nech sa páči. Ak ťa strasie len pri pomyslení na ďašie sklamanie a uvedomíš si, že ti zas za to až tak nestojí, nechaj to tak, bolo by to len vzájomné týranie. Je to smutné, ale nie každý nájde lásku svojho života hneď na prvýkrát
A ešte niečo: ak rozmýšľaš nad nejakou pomstou, tak (podľa môjho subjektívneho názoru) sám nie si pripravený žiť vo vzťahu...
A ešte niečo: ak rozmýšľaš nad nejakou pomstou, tak (podľa môjho subjektívneho názoru) sám nie si pripravený žiť vo vzťahu...
-
cORP.
Addict
presne sa s stotoznujem s gangy-ho nazorom, kasli na nu a hladaj nieco lepsie pre teba ako to individum co ti dlhu dobu prevazne nicilo zivot ,z tvojho prispevku sudzujem ze tie zle chvile predbehli tie krajsie
prajem vela stastia ,mne sa to tiez na prvy krat nepodarilo ..... druhy krat to vyzera ze je to ovela lepsie
dufam ze aj naposledy
(20)