Zlozitejsi objednavaci formular

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
snaque
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zlozitejsi objednavaci formular

Príspevok od používateľa snaque »

Zdravim,
dostal som ponuku na tvorbu webu pre online tlaciarensku sluzbu. Budu ponukat 3 zakladne sluzby - tlac, kopirovanie a skenovanie. V podstate ide o to, ze si uzivatel moze vytlacit nejake dokumenty z domova. Chcem sa s Vami poradit, resp sa opytat ako by ste za co najmensie casove naklady spravili tento system. Rozmyslal som ze by som to spravil nejak pod wordpressom, pod nejakym spoplatnenym pluginom ale netusim ze ci vobec take nieco existuje... Kodovat to cele od zakladu by zabralo neskutocne moznostvo casu... Vdaka za akukolvek reakciu.

Priklad, zvolim si ze chcem cosi vytlacit..
1. Zaregistujem sa alebo sa prihlasim
2. Zvolim co chcem tlacit - dokument/oznamenia/vizitky/nalepky
3. Podklady - uploadnem ich/odovzdam osobne/zaslem postou/
4. Format tlace - Dokumenty - A3/A4/A5+A5/A5
- Oznamenia - A5/A6
- atd...
5. Sposob tlace (okrem nalepiek) - jednostranne/obojstranne
6. Pocet?
7. Typ vazby
8. Ty papiera
9. Doprava
10. Poznamka
11. Vysledna cena
12. OBJEDNAT
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Zlozitejsi objednavaci formular

Príspevok od používateľa audiotrack »

a čo v tom formulári je to "zložitejšie"? Obyčajný formulár ktorý máš v html spravený za 10 minút, ďalších 15 minút na css aby vyzeral k svetu, pol hodku javascript (overovanie povinných vstupov, kombinácii, efekty cez jquery) a 10 minút v php (poslať mailovú objednávku, alebo jednoduchá tabuľka + query). Tak hodina roboty

z názvu a prvých viet som myslel že to chceš napojiť priamo na tlačiareň, že zadám a fakt si to sám vytlačím. Ale nakoniec z toho vyšla obyčajná objednávka, a tlačiť mi to bude personál. Tak nechápem čím je ten formulár výnimočný
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:a čo v tom formulári je to "zložitejšie"? Obyčajný formulár ktorý máš v html spravený za 10 minút, ďalších 15 minút na css aby vyzeral k svetu, pol hodku javascript (overovanie povinných vstupov, kombinácii, efekty cez jquery) a 10 minút v php (poslať mailovú objednávku, alebo jednoduchá tabuľka + query). Tak hodina roboty

z názvu a prvých viet som myslel že to chceš napojiť priamo na tlačiareň, že zadám a fakt si to sám vytlačím. Ale nakoniec z toho vyšla obyčajná objednávka, a tlačiť mi to bude personál. Tak nechápem čím je ten formulár výnimočný
To, ze uzivatel sa bude registrovat, je tam celkom dost podmienok ak je nieco zvolene, tak potom v dalsom kroku neponukni taku a taku moznost ale ponukni inu... moznost vratit sa v kroku spat, pocitanie cien atd... Ale ak to vies spravit za hodinu tak velmi rad ti za to zaplatim. Csska a html si spravim aj sam.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Registracia a defakto vsetko, co potrebujes je obsiahnute v akomkolvek trochu schopnom frameworku, je to tak hodina prace aj s prestavkou na kavu.
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Numline1 napísal:Registracia a defakto vsetko, co potrebujes je obsiahnute v akomkolvek trochu schopnom frameworku, je to tak hodina prace aj s prestavkou na kavu.
Mozes mi uviest konkretny priklad pod ktorym mas nieco podobne vyskusane?
Vdaka
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Yii alebo akykolvek iny. Ak nemas zaklady PHP/OOP a MVC, tak by som to nechal na skusenejsieho programatora alebo radsej riesil nejaky eCommerce plugin do CMSiek alebo rovno nejaky opensource eshop.
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Numline1 napísal:Yii alebo akykolvek iny. Ak nemas zaklady PHP/OOP a MVC, tak by som to nechal na skusenejsieho programatora alebo radsej riesil nejaky eCommerce plugin do CMSiek alebo rovno nejaky opensource eshop.
No, viem akurat zakladne zaklady PHP cize skusim niekoho najst kto by mi to spravil.
Vdaka
Napísať odpoveď