Zlyhanie pripojenia

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zlyhanie pripojenia

Príspevok od používateľa dekarbon »

prosím vás mám taký problém a už mi došli všetky nápady taksa obraciam na vás..Ide o to že kamarátke som išiel nahodiť opravený PC ale ked som zapojil sieťový kábel do sieťovej karty tak nevedel nájsť sieťovú adresu hoci an notebooku mojom kde mám windows 7 to krásne pripojilo..ona tam má nahodený windows xp pro..skúsil som vypnúť firewall nepomohlo,skusil som cez cmd ipconfig /release a potom /renew vysledok bol stále rovnaký,slúšal som to s windowsackym driverom pre sieťovú kartu to isté nepripojilo..skusil som to s driverom ktorý som stiahol cez microsoft update nakolko kamaratka má v kompe sieťovku VIA Rhine II Ethernet 10/100 ten istý výsledok.Dávam do pozornosti fakt že sieť je nakonfirgurovaná tak aby sa nastavenia automaticky načítali z DHCP servera.Router kamarátka doma nemá ani switch,celé pripojenie je realizované priamo káblom ťahaným do domu z hlavného sieťového rozvádzača v bytovke kam maju pristup iba technici internetovej spoločnosti ktorá jej dodáva internet.Myslel som si že v ich bloku provider ešte neprestavil sytém prihlasovania sa do siete lebo pôvodne bolo tak že to išlo cez PPPoE na meno a heslo lenže to tak isto nešlo a bola to hluposť pretože ja som mal an notebooku nastavený automatický config z DHCP a tam nemal problémy..takže neviem čo by to mohlo blokovať..ak máte nejaké nápady rposím napíšte mi ich sem čím skôr lebo je to súrne..dakujem
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Zlyhanie pripojenia

Príspevok od používateľa STomko »

Podobny problem som zazil ale na jednom HP notebooku. Problem bol vo verzii BIOSu. V jednom release to nefungovalo korektne. Update BIOSu problem vyriesil.
Netusim ci to je tvoj problem taktiez, ale za pokus to mozno stoji.
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zlyhanie pripojenia

Príspevok od používateľa dekarbon »

Problém je už vyriešený dakujem za rady,problém bol len v zanesenom female konektore LAN od prachu.vyčistil som ho a internet nabehol.
Napísať odpoveď