Zlyhanie pripojenia
Zlyhanie pripojenia
prosím vás mám taký problém a už mi došli všetky nápady taksa obraciam na vás..Ide o to že kamarátke som išiel nahodiť opravený PC ale ked som zapojil sieťový kábel do sieťovej karty tak nevedel nájsť sieťovú adresu hoci an notebooku mojom kde mám windows 7 to krásne pripojilo..ona tam má nahodený windows xp pro..skúsil som vypnúť firewall nepomohlo,skusil som cez cmd ipconfig /release a potom /renew vysledok bol stále rovnaký,slúšal som to s windowsackym driverom pre sieťovú kartu to isté nepripojilo..skusil som to s driverom ktorý som stiahol cez microsoft update nakolko kamaratka má v kompe sieťovku VIA Rhine II Ethernet 10/100 ten istý výsledok.Dávam do pozornosti fakt že sieť je nakonfirgurovaná tak aby sa nastavenia automaticky načítali z DHCP servera.Router kamarátka doma nemá ani switch,celé pripojenie je realizované priamo káblom ťahaným do domu z hlavného sieťového rozvádzača v bytovke kam maju pristup iba technici internetovej spoločnosti ktorá jej dodáva internet.Myslel som si že v ich bloku provider ešte neprestavil sytém prihlasovania sa do siete lebo pôvodne bolo tak že to išlo cez PPPoE na meno a heslo lenže to tak isto nešlo a bola to hluposť pretože ja som mal an notebooku nastavený automatický config z DHCP a tam nemal problémy..takže neviem čo by to mohlo blokovať..ak máte nejaké nápady rposím napíšte mi ich sem čím skôr lebo je to súrne..dakujem
Re: Zlyhanie pripojenia
Podobny problem som zazil ale na jednom HP notebooku. Problem bol vo verzii BIOSu. V jednom release to nefungovalo korektne. Update BIOSu problem vyriesil.
Netusim ci to je tvoj problem taktiez, ale za pokus to mozno stoji.
Netusim ci to je tvoj problem taktiez, ale za pokus to mozno stoji.
Re: Zlyhanie pripojenia
Problém je už vyriešený dakujem za rady,problém bol len v zanesenom female konektore LAN od prachu.vyčistil som ho a internet nabehol.