zmena farby pisma v prezentacii

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

zmena farby pisma v prezentacii

Príspevok od používateľa ades »

zdravim. mam taku otazku. mam prezentaciu, ktora ma cca 170 slidov, vsetky s tmavym pozadim a bielym pismom. ako odstranim zo vsetkeho tmave pozadie viem, ale ako zmenim pismo na inverzne (cierne) na vsetkych slidoch? robit to rucne je dost zdlhave. neexistuje nejaka fcia powerpointu, ktora to vie urobit?
dik
TaggerxXx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TaggerxXx »

no tam na pravom boku mas panel a tam mas ako maju ist obrazky a take veci tak na jendom nastav tu farbu aku chces a tam dole v tom paneli je pouzit pre vsetky tak to oznac. ale neviem naisto ked sa seknem tak si zase nerob prcu :!: :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

to plati iba pre pozadie, skusal som. len ja ked nastavim biele pozadie ako ho chcem mat, tak biele pismo samozrejme nie je vidiet. ale dik
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

Si to tu mohol dat, by som ti to upravil, tak iba tipujem: daj CRTL+A , tym oznaci vseotk text a tak zmen farbu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pacho666 napísal:Si to tu mohol dat, by som ti to upravil, tak iba tipujem: daj CRTL+A , tym oznaci vseotk text a tak zmen farbu.
áno, ale ešte doplním, že to označí iba aktuálny snímok. Preto sa treba prepnúť na osnovu a nie snímky. Tam stlačiť CTRL+A a zmeniť font
Prílohy
ppt.gif
(42.08 KiB) 46 stiahnutí
Napísať odpoveď