Zmena hudobneho stylu

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Aky styl vas drzi teraz ?

Rap...
59
22%
Techno...
32
12%
Metal...
56
21%
Rock...
48
18%
Pop...
8
3%
Punk...
24
9%
Je mi jedno...
42
16%

Celkom hlasov: 269

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

detstvo: Dalibor Janda, Dusan Hlavacek, Zlata brana...
zakladna skola: chaozz, ine kafe, bloodhound gang...
stredna skola: oasis, papa roach...
teraz: cokolvek=Frank Sinatra, divokej bill, tri sestry, para...

za nic z toho co som pocuval sa nehanbim-a v podstate je mi jedno ako sa vola styl hudby, ktoru prave pocuvam(okrem hip-hop: tam to rozlisujem na dobry hip hop a slovensky hip hop :P )
take zvasty o tom, ze hip hop, metal...(dopln co len chces) je moj zivot su podla mna smiesne.. bral by som ich tak od Johna Lennona, Risa Mullera, Mozarta :lol:
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

v destve som fičal na ... no detskych pesnickach. potom som mal take blbe obdobie na zkladnej ksole kedy som nepocuval nic.
potom prisli horkyze slize a ja so msa zasa vratil do "sveta hudby". Zacal som chodit na blbe diskoteky a pocuvat diskotekovu hudbu, to bolo v 14.

To mi chivlku vydrzalo, ale potom som videl niekde klip Thoughtles (čítaj fótles :-) od KORN. Pesnicku som si zohnal, pacila sa. Kazdy den som si jednu od nich stiahol (mal som modem) a kazda jedna sa pacila. Tak som si RYCHLO zohnal vsetky albumi. FIcal som na Korne, a trosku neskor nu-metale vseobecne. Na diskoteky som sa vykaslal ...

Cez Nu-metal som sa dostal k death metalu a jeho melodickej odnoži, od toho ku klasickej hudbe a Vargovmu Colleium Musicum

Takže dnes : (melodic) death metal, klasika, Collegium Musicum.
no a pre relax pocuvam Polemic, ten sa mi pacil vzdy :)
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

Vesper napísal:a ty si myslis ze je dobre ze si izolovany (ak ozaj si) ? podla mna je rozhodne lepsie chodit medzi ludi a komunikovat s okolitym svetom ako a sustredit na jedinu aktivitu a trcat niekde zavrety 8)
ja niesom zavrety doma.normalne komunikujem z ludmi.si nemyslite ze som nejaky autista zase.pokecam rad ale nevnimam svet taky,aky v skutocnosti je.a mam toho viac.napr si nezapamatam xicht na prvy krat(a mozno ani na druhy)a tak dalej...proste som trochu dost iny a nevnimam tento svet tak ako vacsina ludi.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

safan napísal:ja niesom zavrety doma.normalne komunikujem z ludmi.si nemyslite ze som nejaky autista zase.pokecam rad ale nevnimam svet taky,aky v skutocnosti je.a mam toho viac.napr si nezapamatam xicht na prvy krat(a mozno ani na druhy)a tak dalej...proste som trochu dost iny a nevnimam tento svet tak ako vacsina ludi.
... este nam povedz ze si vestica Teodora a ze v Nas zijes uz 1000 rokov a asi ti uverim ...
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

väčšinou RAP :D ale aj ostatne veci
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

prioritas napísal:väčšinou RAP :D ale aj ostatne veci
vskutku zaujimava odpoved na otazku ci sme menili hudobny styl.. :aasmile27:
safan
Star
Star

nordkapp_pb napísal:... este nam povedz ze si vestica Teodora a ze v Nas zijes uz 1000 rokov a asi ti uverim ...
zase si ma raz pochopil...nechajme to tak
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

ja fungujem a vzdy som fungoval na rocku&metale... popri tom nejaky ten punk a ska obcas :) hehe a este tu ktosi spominal ze pocuva hudbu aspon hodinu denne... ja ked nikoho nerusim nevypinam ju ani ked idem spat 8)
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Chyba tam trance :wink: a inac okrem trancu vsetko nove aj strare iba rap nemusim. Strasne malo pesniciek z tohoto stylu sa mi paci. Jedine take nieco ako je The Streets.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vesper napísal:prosim ta nespravaj sa ako nejaky hiphoper a nerob ludom co pocuvaju tvrdsiu hudbu zle meno :? co je na tom zivotny styl... ja si tiez casto vypocujem tvrdsie veci a kedysi som na takych bol zavislak ale uvedom si ze zivot je o niecom inom ako o hudbe... btw co ti na pocuvani metalu pripada ako zivotny styl?
To akoze bude chodit hlavne v ciernom, styri dni nebude spat aby mal stylove kruhy pod ocami, rozpravat bude malo, aj to kratke vety a na kazdeho bude hadzat sfetovany pohlad. Nechty nalakovane na cierno mozme vynechat. Chapandos? :lol: :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Gangy napísal:To akoze bude chodit hlavne v ciernom, styri dni nebude spat aby mal stylove kruhy pod ocami, rozpravat bude malo, aj to kratke vety a na kazdeho bude hadzat sfetovany pohlad. Nechty nalakovane na cierno mozme vynechat. Chapandos? :lol: :wink:
toto presne som nechcel pocut :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zakladna: Backstreet boys, lunetic ine kafe
Teraz uz normalna hudba(rock +)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

safan napísal:zase si ma raz pochopil...nechajme to tak
... tak mi to nejako rozumne vysvetli ... btw.: kolko mas rokov ak sa smiem sopytat ? ...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

No keď som bol mladší tak všeličo hitparádovky... okolo 14-15 som bol zažratý do punku, ale už ma to prešlo, aj keď si ho vypočujem aj teraz raz za čas...
Teraz skôr počúvam rock/alternatívu : placebo, muse, the libertines...
safan
Star
Star

nordkapp_pb napísal:... tak mi to nejako rozumne vysvetli ... btw.: kolko mas rokov ak sa smiem sopytat ? ...
18.a toto sa mi zda uz dost OT,ak ta to vazne tak trapi tak SS
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Ja som zaciatkom zakladnej (1-4) pocuval rock potom som presiel na osemrocne a po prvom lyziaraku som zacal pocuvat techno/house / disco same tuc tuc tuc ... celkom ma to bavilo, ale potom som zistil ze kazda nova pesnicka je stale o tom istom a ze v tom style v podstate neje nic nove a nema to pointu :? a vlastne sa mi to cele zhnusilo a techno uz nemozem ani keby ma isli bit ... v podstate zaciatku strednej (5 rocnik 8r. gym.) som presiel na punk-rock a punk ... teraz sa to velmi nezmenilo ... pocuvam stale to iste ale pribudlo este aj emo a metalcore ... Ale vypocujem si aj nejaku dobru pesnicku ak sa mi paci a ak je to nieco gitarove ... neznasam komercne popove sracky :roll: srry za vyraz
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

No, zacal som s Ine Kape - neviem co to je za styl ale proste som to musel stale pocuvat :) potom to preslo na zahranicny rap - eminem - doteraz mem celu zbierku albumov (samo nie original :lol: ) a teraz to je RAP, Freestyle Rap Battle a pod.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

safan napísal:ja niesom zavrety doma.normalne komunikujem z ludmi.si nemyslite ze som nejaky autista zase.pokecam rad ale nevnimam svet taky,aky v skutocnosti je.a mam toho viac.napr si nezapamatam xicht na prvy krat(a mozno ani na druhy)a tak dalej...proste som trochu dost iny a nevnimam tento svet tak ako vacsina ludi.
nic proti tebe,ale taketo dristanie aky si ty odlisny a ako ty inac chapes svet.aky sme my tuctovi a ty vynimocny mi pride hodne 13-15rocneho EMO chlapceka s mastnou hlavou a nie 18 rocneho uz muza.no offence
inac asi musis vediet ako vnima svet vacsina ludi ked si myslis ze ty ho vnimas inak.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

ako mensi tak scooter, kabat, a potom kto zazil tie casy s kazetami a petrzalskym enes na nich tak vie o com hovorim.. no a odvtedy ma drzi ceskoslovenska hip hopova scena... jo a momentalne strasne ulietavam na supercrooo.
safan
Star
Star

pinacolada napísal:nic proti tebe,ale taketo dristanie aky si ty odlisny a ako ty inac chapes svet.aky sme my tuctovi a ty vynimocny mi pride hodne 13-15rocneho EMO chlapceka s mastnou hlavou a nie 18 rocneho uz muza.no offence
inac asi musis vediet ako vnima svet vacsina ludi ked si myslis ze ty ho vnimas inak.
ludia su slepy a hladia len na seba.nic ine len ja.necitia nic,len peniaze.a preco ta to tak trapi?proste mi pripada tento svet nechutny a nechcem byt takouto jeho sucastou.a niesom emo :x
Napísať odpoveď