Zdravim,
vie mi prosim niekto poradit ako zmenim IP adresu?
Mam DSL pripojenie od T-Comu a dynamicku IPcku.
Problem je ale v tom ze mam router a tam mam stale tu istu IPcku aj tyzden.
Predtym som mal iba modem a ked som potreboval zmenit IPcku tak som len odpojil spojenie, znova sa pripojil a mal som inu IPcku.
Router mozem vytiahnut z elektriky, obuchat o stenu, vsetky kable vytiahnut, ale ked ho zapojim znova, ten smrad ma stale tu istu IPcku!
Pytam sa preto lebo sa mi nechce cakat ked stahujem z rapidu. A postup ktory som robil ked som mal modem mi zarucene fungoval. A adresy typu www.anonycat.com mi neviem preco nikdy nechcu fungovat.
Resp. poradite mi ako stahovat z rapidu bez cakania?
Dakujem velmi pekne.
zmena IP adresy
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Napadlo ma toto, tak to mozes skusit:
Skus to vo Windowse cez command line. Napis tam ipconfig /release a potom ipconfig /renew
1. Start > Run > cmd
2. Napis ipconfig /release
3. Vypni PC, vypni router - proste vsetky zariadenia
4. Pockaj minutku a zapni PC znovu
5. Potom chod do admin prostredia na routeri a pouzi tam funkcie release a renew. Byvaju vacsinou defaultne v prostredi zabudovane.
Daj vediet, ci ti pomohlo.
Skus to vo Windowse cez command line. Napis tam ipconfig /release a potom ipconfig /renew
1. Start > Run > cmd
2. Napis ipconfig /release
3. Vypni PC, vypni router - proste vsetky zariadenia
4. Pockaj minutku a zapni PC znovu
5. Potom chod do admin prostredia na routeri a pouzi tam funkcie release a renew. Byvaju vacsinou defaultne v prostredi zabudovane.
Daj vediet, ci ti pomohlo.
No, uz som nato dosiel 
mam tento router a tam som si v Maintanance -> Diagnostic -> General nasiel ze "Reset System", skusil som to a ono to funguje aj bez restartu compu.
Dik za pomoc
mam tento router
Kód: Vybrať všetko
http://www.planet.com.tw/news/productnews/ADE-3400_4400.htmDik za pomoc