Ahojte,
momentálne mám auto prihlásené na českých EČV a na svoj prechodný pobyt v ČR.
O pár dní sa však budem sťahovať, takže viem, že túto zmenu budem musieť nahlasovať na cudzineckej polícii a vybavovať si nový preukaz, ale netušíte, či je túto tortúru nutné absolvovať aj pre technický preukaz, v ktorom mám samozrejme auto napísané na svoju onedlho starú adresu?
Zaujíma ma to hlavne z toho pohľadu, že ak by som nedajbože spôsobil nejakú nehodu, ktorej by som bol vinníkom, aby sa poisťovňa do mňa za takúto maličkosť nemohla obuť a mala právo nezaplatiť škodu za opravy poškodenému.
Takže tuší niekto, či je aj takýto detail dôležitý? Ďakujem.
Zmena prechodného bydliska v ČR a technický preukaz
Re: Zmena prechodného bydliska v ČR a technický preukaz
Ano, na zmenu adresy v registri vozidel mas 10 pracovnych dni. Ci to niekto kontroluje netusim. Ale podla zakona to spravit musis.
Díky, melonSVK 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Urcite tot vybav, cesi maju taky bordel v administracii, ze su schopni ti poslat pokutu,nasledne exekuciu na staru adresu a nebudu sa potom ani bavit, ze si na cudzineckej nieco podaval. Znamej z ciech dosiel list zo sudu, ze ma 3 roky nezaplatenu poistku,exekutor ktory to mal nastarosti ani nekomunikoval len povdal ze budu exekuovat majetok ak to nezaplati ihned. Pritom uz 3 roky nezije v cz a mala od vsetkeko potvrdenia o ukonceni. Musela sa trepat osobne do poistovne a dobre tam nakricat aby sa veci pohli. A tahalo sa to snad rok.