zmena prehravaca v telefone - SE S500i
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zmena prehravaca v telefone - SE S500i
mam takuto otazocku...ci sa da v telefone bez prepalenia celeho softveru zmenit iba prehravas, presnejsie v SE S500i, myslim na walkman2.0 to asi je a zmenit aj gombik ktorym by sa pustal namiesto internetu napr
...pls volake reakcie ludi ktori sa do toho rozumeju 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jednoznacne W580i... jediny problem unho je ze sa mierne prehrieva.. teploty cez 55°C... ale to len pri vysokom zatazeni...
a to video... vsak je to tam napisane.. aj som ti uz kolko krat pisal..
S500i + w580i firmware + walkman 2.0
telefon S500i.. software z W580i.. a W580i ma uz aj Walkman...
flash temy a flash wallpapery
to iste mam aj ja so svojim K530i.. prepaleny soft na W660i... walkman.. flashka.. moznosti pridavania patchov, moznosti zmeny GFX, proste asi vsetko sa da zmenit co sa tyka SW... mozes sa rypat v zlozkach telefonu.. zmenit ich root..
inak neviem ci ma S500i aj ako samotny podporu flashiek.. ak hej tak aj ty mozes mat tie flash temy a wallpapery
o W580i si pozri TU
chalan tam ukazal komplet telefon.. ako je s nim spokojny.. od vybalenia az po pouzivanie... plusy a minusy... je to na 6X
a to video... vsak je to tam napisane.. aj som ti uz kolko krat pisal..
S500i + w580i firmware + walkman 2.0
telefon S500i.. software z W580i.. a W580i ma uz aj Walkman...
flash temy a flash wallpapery
to iste mam aj ja so svojim K530i.. prepaleny soft na W660i... walkman.. flashka.. moznosti pridavania patchov, moznosti zmeny GFX, proste asi vsetko sa da zmenit co sa tyka SW... mozes sa rypat v zlozkach telefonu.. zmenit ich root..
inak neviem ci ma S500i aj ako samotny podporu flashiek.. ak hej tak aj ty mozes mat tie flash temy a wallpapery
o W580i si pozri TU
chalan tam ukazal komplet telefon.. ako je s nim spokojny.. od vybalenia az po pouzivanie... plusy a minusy... je to na 6X
neni zac...no,zena ma se w580i a celkom sa mi pozdava,displej ma fakt super,len co mi nanom troxu vadi je ta spodna cast s klavesami-premna troxu tensia ako by som chcel,mam radsej hrubsie fony(momentalne mam SE M600i + se k700),no zvykol by som si dopohody....co sa tyka se s500i tak o neviem lebo som ho nazivo ani nevidelHulkm napísal:diky moc nieco som si pozrel....a uvidim ci sa chcem do niecoho takeho pustat...este vas nazor co by ste skor brali SE S500i(Mysterious Green) alebo SE W580i(White)???