Zmena, utajenie IP adresy.
Zmena, utajenie IP adresy.
Dobry den, chcel by som sa spýtať takú vec. Hrávam prehliadačovú hru darkorbit a tam sa mi stalo ze som na chat dostal ban na IP adresu, samozrejjme nebola to moja chyba ale niekoho iného a ja preto trpím, tak preto by som chcel ci by sa nenašiel nejaky program alebo postup, ako pri hraní tejto hry zmeniť moju IP aby som mal k dispozícií aj chat pretože je pre mna dolezity. Ďakujem za skoru odpoved.
P.S forum som prehľadať ale nenašiel som nič podobne čo sa týka môjho problému.
P.S forum som prehľadať ale nenašiel som nič podobne čo sa týka môjho problému.
Re: Zmena, utajenie IP adresy.
http://lmgtfy.com/?q=free%20proxy%20servers
utajenie by tio zrejme nešlo, keďže systém pracuje na systéme získavaní IP. Vtedy by ti pravdepodobne nešla cellá hra.
ešte je tu možnosť vypnúť/zapnúť router, pokiaľ bežíš na vlastnom a máš dynamickú IP
utajenie by tio zrejme nešlo, keďže systém pracuje na systéme získavaní IP. Vtedy by ti pravdepodobne nešla cellá hra.
ešte je tu možnosť vypnúť/zapnúť router, pokiaľ bežíš na vlastnom a máš dynamickú IP
MIRV, mam taky pocit, ze utajenie mu nebude fungovat, kedze, ako som vyssie spominal, pracuje to na baze zistenia IP, bude treba pouzit nejaku verejnu (proxy servery, vyssie som to spominal)
ale za pokus to stoji, pretoze proxy servery su strasne pomale.
ale za pokus to stoji, pretoze proxy servery su strasne pomale.
Tor mení aj IP adresu, ale je to tiež pomalé, takže to vyjde asi na rovnako.
robinko93: Prečo si dostal ten ban?
lebo nejaky hráč ktory mal rovnakú IP adresu ako aj ja tak hrubo porušoval pravidlá chatu, viac krát už bol zabanovany, snažil sa ukdarnúť učty, ostalo iba zabanovať IP ktorú mám aj ja... 
pokial nesiel na tvoj PC tak je nemozne, aby mal rovnaku IP. Ci chodis v kaviarni na PC?
ked ma nejakeho providera, ktory ma jednu ipecku pre pol dediny, tak admin chatu kludne mohol zabanovat prave tu jednu a on ma smolu
hovorím:ak má vlastný router, nech ho vypne, chvíľu počká a následne zapne. Ak nie, múže to skúsiť cez proxy servery alebo Tor.
cez proxy servery mi to nejde, skúšal som ich veľa a stále mi chat nejde, už iba vyskúšať ten Tor kde ho nájdem prosím ?
google si skusal?
chat ti nepojde ani cez Tor