Zmena zakl. dosky
-
Jerry
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zmena zakl. dosky
pokazila sa mi zakladna doska,tak ju menim za novu a rovno uz aj menim procesor,pamate a aj graficku. Otazka:ked mi na disku ostal nainstalovany Win XP,pojde mi aj tam?alebo ho musim preinstalovat?
Obšas znesie, občas neznesie.. závisí od okolností. Pokiaľ silou mocou nechceš preinštalovať Windows, tak sa doporučuje pred posledným vypnutím starého kompu odinštalovať všetky ovládače a hw zariadenia, po zapnutí v novom kompe by ich malo nanovo vyhľadať. Avšak aj keď to bude fungovať, aj tak 100% výkon nového kompu dosiahneš až novou inštaláciou OS..

Mne napr. raz zniesol zmenu komplet kompu z P2 350MHz na P4 1,8GHz, avšak keď som pod P4 1,8 len vymenil dosku za inú, už som to nerozchodil..
Mne napr. raz zniesol zmenu komplet kompu z P2 350MHz na P4 1,8GHz, avšak keď som pod P4 1,8 len vymenil dosku za inú, už som to nerozchodil..
Ak bude neustále nabehovať BSOD, tak veľkú nádej nemáš.
Ale táto téma by Ti mala pomôcť pri vyriešení tohto problému:
http://www.hojko.com/ako-sa-dostat-k-su ... 96006.html
Ale táto téma by Ti mala pomôcť pri vyriešení tohto problému:
http://www.hojko.com/ako-sa-dostat-k-su ... 96006.html
-
hojko
Site Admin
Ked mi odisla doska, zahanal som novu avsak s rovnakym chipsetom, aby som sa vyhol reinstalovaniu.
Ked som menil PC, tak bol prechod z AMD Thunderbird na A64 a tam jednoducho system nenabehol. Takze si skor myslim, ze ti to asi nepojde, mozno skusit nudzovy rezim najskor a odinstalovat drivre k chipsetu a podobne...
Ked som menil PC, tak bol prechod z AMD Thunderbird na A64 a tam jednoducho system nenabehol. Takze si skor myslim, ze ti to asi nepojde, mozno skusit nudzovy rezim najskor a odinstalovat drivre k chipsetu a podobne...
v niektorych pripadoch ani nudzovy rezim sa nezapnehojko napísal:Ked mi odisla doska, zahanal som novu avsak s rovnakym chipsetom, aby som sa vyhol reinstalovaniu.
-
cORP.
Addict
ja ked som menil z intel celeronu s doskou na amd athlon 2500+ s inou doskou system nabehol vsetko som stihol size zalohovat ale
na dalsi krat uz som sa dostal len po vyber profilu dalej neslo tovnako ako ani nudzovy rezim mal som stastie no co uz , zalohu som nemohol pred tym spravit kedze intel umrel