dobry den!
prosim kde zmenim zobrazovanie okien pri presuvani vo windows xp ?
vdaka.
zmena zobrazovania okien pri presúvaní
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: zmena zobrazovania okien pri presúvaní
Nemam XP, tak ze ti to presne nenapisem, ale je to vo vlastnostiach pracovnej plochy
, tusim v nastaveniach a tlacidlo rozsirene, ma vybehnut dialogove okno so zaskrtavacimi polami 
-
BOS BOSÍCH HLÁV
Medium Expert
Pravým na plochu/Vlastnosti/Vzhľad/a v okná a tlačidlá dáš Štýl Win XP
ak mzslíš toto
ak mzslíš toto
Tak s týmto mam aj ja problém a konkrétne taky ze keď presúvam okno tak mi nezobrazuje cele okno ale iba rám okna:
//obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
ok pridal som prilohu.
Win: VISTA
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2012, 15:35)
Tvl ludia co sa deje ze neodpisujete ak mi stym viete pôct napiste.
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2012, 15:46)
H ludia hned ako som sem napisal svoju druhu odpoved isisel som na google a zadal som: probles z presuvanim okien a do 30sec. som to mla nastavene.
Tu mante navod:
Štart -> Ovládacie panely -> Systém -> Rozšírené systémove nastavenia-> Spresnenie-> a tam je ze vykon, použ profili a Spustanie a obnovovanie a dete vykon-> Nastavenia-> A zobrazovať prisvitny obdlžnik výberu dajte aby nebola fajka a je to hotovo.
//obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
ok pridal som prilohu.
Win: VISTA
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2012, 15:35)
Tvl ludia co sa deje ze neodpisujete ak mi stym viete pôct napiste.
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2012, 15:46)
H ludia hned ako som sem napisal svoju druhu odpoved isisel som na google a zadal som: probles z presuvanim okien a do 30sec. som to mla nastavene.
Tu mante navod:
Štart -> Ovládacie panely -> Systém -> Rozšírené systémove nastavenia-> Spresnenie-> a tam je ze vykon, použ profili a Spustanie a obnovovanie a dete vykon-> Nastavenia-> A zobrazovať prisvitny obdlžnik výberu dajte aby nebola fajka a je to hotovo.