Zmeny v CCNA
Zmeny v CCNA
Zdravím, vedel by mi tu niekto prosím zhrnúť zmeny v CCNA, ktoré sa majú udiať teraz (alebo sa už sú?). Našiel som k tomu dosť info, lenže nejak nie je všade to isté. Z toho čo som pochopil, tak CCNA ->CCNA Routing & Switching, na to treba spraviť CCENT. Neviete ako sa zmení obtiažnosť? Oplatí sa spraviť teraz alebo po zmenách? Diky.
Re: Zmeny v CCNA
Tiez som niečo o tom čítal, ale že nemajú byť nijaké výrazné zmeny. Nevies odporucit nejaké kurzy na CCNA na zapadnom alebo strednom Slovensku , ktore su prednasane v slovenskom jazyku? Nasiel som training.alef.com a cisco.fiit.stuba.sk.
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2013, 19:13)
Tiez som niečo o tom čítal, ale že nemajú byť nijaké výrazné zmeny. Nevies odporucit nejaké kurzy na CCNA na zapadnom alebo strednom Slovensku , ktore su prednasane v slovenskom jazyku? Nasiel som training.alef.com a cisco.fiit.stuba.sk.
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2013, 19:13)
Re: Zmeny v CCNA
teraz sa podla mna neoplati zrobit, pretoze maju vyjst nove kurikula ... ked si sa neucil zo starych zatial, tak by som pockal na tie nove, naucil sa z nich a az tak isiel na certifikat