Zmizla RAM
Zmizla RAM
Cawte, mam 4 GB ram a 64 bit Windows 7, ktory mi aj zobrazoval 4 GB ale odkedy som updatol bios mam zrazu len 3,19 GB. Treba nieco v biose nastavit ? Je to normal PC nemam notebook. Zakladnu dosku mam ASRock G31M-S. Graficku kartu pouzivam geforce 9500 GT. Co som pocul tak to moze aj integrovanou grafikou ale neviem ako to spravit.
Poradil by niekdo ?
SCREEN
//obrazky vkladaj do prilohy
Poradil by niekdo ?
SCREEN
//obrazky vkladaj do prilohy
Re: Zmizla RAM
zvyšnú RAM si bere grafika , mam už s ňou skúsenosti od brata mal toto zdieľanie nechtiac zapnuté v ovládačoch
pre istotu sa pozri či náhodou nemáš zapnutú grafiku na doske lebo pri update BIOSU sa vlastne všetky nastavenia mohli uviesť do pôvodného stavu
pre istotu sa pozri či náhodou nemáš zapnutú grafiku na doske lebo pri update BIOSU sa vlastne všetky nastavenia mohli uviesť do pôvodného stavu
pridaj sem obrazky nech to vidime
pridaj sem screen z monitoru prostriedkov, mal by si tam mať taký graf svojej pamate
pridaj sem screen z monitoru prostriedkov, mal by si tam mať taký graf svojej pamate
Tak davam par screenov : ( Ten monitoru prostriedkov neviem ci som pochopil - myslel si tym Spravca uloh - Vykon ? )
no..spravca systemu - vykon a svieti ti tam monitor prostriedkov - vidis to dokonca aj na screene, tam kliknut, zalozka pamať a budeš tam mat pekny graf co ti zerie pamať
jaj aha
tu to je :
// ako ten HARDWARE ostranit ?
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 9:42)
Hello, nikto nevie ? Je to dost surne.
// ako ten HARDWARE ostranit ?
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 9:42)
Hello, nikto nevie ? Je to dost surne.
co chces odstranit ? tu ramku ti zere windows stym nic nenarobis a na co to potrebujes akoze ? myslis si ze ti to pomoze k hraniu?
ved mas len 4.7 hodnotenie omg
v biose zmen memory remap z disabled na enabled, zapni pc vojdi do monitoru prostriedkov, ak sa "hardware reserved" znizi nechaj tot ak, ak nie vrat to s5
tu ramku mu praveze nezerie nic...proste sa nevyuziva
tu ramku mu praveze nezerie nic...proste sa nevyuziva
CheZteR velmi pekne dakujem, pomohlo to.
eror :
1. Predtym som mal 4 GB takze mi bolo divne ze ich teraz nemam
2. Neviem ako ty ale ja mam 64 bit OS a tam ta Ram ide rychlejsie dole ako na 32 bit
Monitor prostriedkov :
eror :
1. Predtym som mal 4 GB takze mi bolo divne ze ich teraz nemam
2. Neviem ako ty ale ja mam 64 bit OS a tam ta Ram ide rychlejsie dole ako na 32 bit
Monitor prostriedkov :
aj ja mam nb a mam 64bit verziu systemu a mam tiez 4gb a ukazuje mi 3.87 pouzitelne a neplacem koli tomu...