Zmizli moznosti priecinka....
Zmizli moznosti priecinka....
Dnes som si chcel otvorit priecinok s hudbou , ale nikde nieje.....problem je v tom , ze som mal nastaveny ako skryty, ale v moznostiach priecinku bolo nastave ze zobrazovat aj skryte, lenze teraz sa mi to prestavilo na nezobrazovat skryte a este k tomu mi aj zmizli z nástrojov moznosti priecinku......nechapem to, lebo v dalsom userovi s obmedzenymi pravami ta moznost je... co mam robit, aby mi zase zobrazovalo ten skryty priecinok??
Re: Zmizli moznosti priecinka....
daj screen mgm1s0 napísal:Dnes som si chcel otvorit priecinok s hudbou , ale nikde nieje.....problem je v tom , ze som mal nastaveny ako skryty, ale v moznostiach priecinku bolo nastave ze zobrazovat aj skryte, lenze teraz sa mi to prestavilo na nezobrazovat skryte a este k tomu mi aj zmizli z nástrojov moznosti priecinku......nechapem to, lebo v dalsom userovi s obmedzenymi pravami ta moznost je... co mam robit, aby mi zase zobrazovalo ten skryty priecinok??
Re: Zmizli moznosti priecinka....
coho?SSemteXX napísal:daj screen mg
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spravil by som kontrolu kvoli pritomnosti havedi ako virusov a spyware. Ako docasne riesenie mozes pouzit na zobrazenie tej zlozky zmenu kluca v registroch:
Kód: Vybrať všetko
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\
kluc Hidden na hodnotu 1Podakuj Gadelatovi, za to, ze Ti nasiel ten kluc v registry 
Ak nevies ako to zmenit, v prilohe som Ti dal .reg subor, ktory spustis a pridas do databazy. Je to na dva kliky
Ak nevies ako to zmenit, v prilohe som Ti dal .reg subor, ktory spustis a pridas do databazy. Je to na dva kliky
- Prílohy
-
- advanced-options-hidden.zip
- Windows Explorer - Advanced options - Hidden registry setting 1
- (331 Bajtov) 42 stiahnutí
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak nemas problem s reinstalom, tak to preinstaluj. Ak sa Ti nechce stiahni si antispyware(AdAware) a antivirus (trial verzia Eset Smart Security). Ked zistis o co sa jedna, skus na servery viry.cz alebo spyware.cz najst cleaner. Ten Ti vrati aj povodne nastavenia spat.m1s0 napísal:virus...no super...mf....aj tak dakujem za vsetky rady...
...s reinstalom nemam problem...a doteraz som mal ten Eset smart security...lenze ten mi nic nenasiel.....impact napísal:Ak nemas problem s reinstalom, tak to preinstaluj. Ak sa Ti nechce stiahni si antispyware(AdAware) a antivirus (trial verzia Eset Smart Security). Ked zistis o co sa jedna, skus na servery viry.cz alebo spyware.cz najst cleaner. Ten Ti vrati aj povodne nastavenia spat.