Zmizlo posledné prihlásenie?
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zmizlo posledné prihlásenie?
Dá sa na stránky, ktoré zaznamenávajú posledné prihlásenia, prihlásiť tak, aby sa to posledné, teda predposledné prihlásenie nezmenilo? Teda, ak sa prihlásim o 23:33, aby mi ako posledné prihlásenie neukazovalo čas 23:33, ale ten, čo tam bol predtím? Bo som sa prihlásila na libimseti.cz a dám si ruku uťať, že som sa tam dnes ráno prihlasovala a keď som sa prihlásila večer, ukazovalo mi tam včerajší dátum. Halucinujem alebo len na okamih zblbla stránka? 
Re: Zmizlo posledné prihlásenie?
Mozu mat nejaky bug na stranke, kedy datum posledneho prihlasenia moze byt trosku skresleny. Na to by ti mali ale skor odpovedat majitelia daneho portalu 
-
hojko
Site Admin
Moze to byt ako na Pokeci, ze kym sa vari nelognes na chat, tak ti ostava stare prihlasenie a teda si nikto nemusi vsimnut, ci si tam bola alebo nie. A defacto to iste aj ked sa prihlasujes s mobilu cez m.pokec.sk.
-
Old Dirty Bastard
Guru
takto to už v sučasnosti zrejme nefunguje, pretože tam mam jedno konto, kam si bežim občasne skontrolovať emaily, ale na pokec nikdy nechodim a prave to kontrolujem, že mi to zaznamenalo posledne prihlasenie presne vtedy, keď som tam bol.
-
weronyka
Light Star
Díky chlapci za info... ono im to tam asi trochu blbne, bo dnes som sa tam prihlásila o pol šiestej a ukázalo mi, že posledné prihlásenie bolo o 06:07, čo ma trochu pobavilo...
téma je už nepodstatná, môžete ju

téma je už nepodstatná, môžete ju
-
DeJF
Addict
Ja do chatu nikdy nechodím a vždy mi to pekne pridá do toho logu.hojko napísal:Moze to byt ako na Pokeci, ze kym sa vari nelognes na chat, tak ti ostava stare prihlasenie a teda si nikto nemusi vsimnut, ci si tam bola alebo nie. A defacto to iste aj ked sa prihlasujes s mobilu cez m.pokec.sk.
-
hojko
Site Admin
DeJF: Urcite je potrebne kliknut na niektore veci, mozno chat, mozno profil, mozno posta, neviem. Mozes to otestovat a dat vediet, ja teraz na taketo srandy moc nemam cas.