zmrznutie telefonu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

zmrznutie telefonu

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| vzhladom na nedavne mrazy, stalo sa niekomu ze mu zmrzol telefon?

kto bol vonku, tak mobil klasika len vo vrecku, popripade drzany v rukaviciach. pad baterie zo 76% na 35% (behom minuty) z 35% na 12% a z 12% na 0% kde vyplo telefon. (vo vrecku - mam bundu ktora mi neprekryva vrecka, rychlost klesania samozrejme nizsia, vytiahnuty telefon vonku masaker, behom naozaj niekolkych minut amen.) pri vlozeni do nabijacky nabehlo naspat na 35% ... ked sa pocasie vonku trocha umudrilo tak je vsetko zase OK.

Co ma zaujima? Ked je u nas -20 ,... a telefony zmrznu, ako to ludia riesia v krajinach kde je bezne aj - 40 alebo -60 ???? ... finsko, norsko, island, rusko, aliaska. Ved je XY krajin kde je ta zima kurevsky brutalnejsia, a telefonuje sa stale.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: zmrznutie telefonu

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Čo máš za mobil?
qwerty-xyz

honor, ...

:arrow: ako inak to nerobi vobec. aleeeee teraz co bola taka zima tak toto spravilo, tak mi to pride divne.
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Mne sa to stalo sem tam na iPhone 6 este niekedy davnejsie, vtedy mohlo byt tak -15. Z nejakych 60% sa mi po zapnuti fotaku rovno vypol a nezapol - ukazovalo, ze je vybity. Ked sa trochu zohrial tak nabehol aj s tymi percentami co tam boli. Teraz so sedmickou nemavam tento problem. Sice ju mam len od novembra, ale uz boli dost silne mrazy a zatial ziadne poklesnutie percent baterie ani vypnutie...
qwerty-xyz

no mna to uz zacina srat, uz sa t ostalo viackrat, jednoducho, nie je mozne telefonovat vonku ... :| mobil je este v zaruke, ale na baterku je zaruka pol roka, tak ako teraz neviem, co robit, ist t ovymenit niekde len tak do servisu, alebo v ramci zaruky? ... no ja viem co mi odpisu, ze chyba baterky a ze sa to uz neopravuje.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

Toto robia aj vsetky iphony. Pokial si v - teplotach, tak sa ti proste vypne a dovidenia. Stalo sa mi to na 5s,6,SE, ked som bol na ture. Vonku asi -12, vytiahnem telefon, volam asi 1min cez viber a zrazu cierna obrazovka. Ukazuje, ze mam pripojit mobil k nabijacke. Nachvilu ho zohrejem a zas nabehnu nejake %, no po minute sa opat vypne. V podmienkach dokonca maju napisanu prevadzkovu teplotu : 0-35 stupnov, cize ani s reklamaciou by si nepochodil :)
qwerty-xyz

no presne o to mi ide, - 10 C ... - 15 C ....a mam rukavice a dam si tleefon k uchu, a par minut hovoru a zrazu zavibruje ze nema bateriu a exne. No proste nepouziteny tleefon v mrazoch. Preto ma prvotne zaujimalo, ako sa to riesi na trhoch kde je zima viac menej nonstop.

Ako blba otazka, ale je telefon pre finsko stavany na inu prevadzkovu teplotu ako ten pre slovensko?
jojo1996
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jojo1996 »

qwerty-xyz

tak toto mozem oje***. . . . :lol: nepouzitelny fon v zime, v zime sa netelefonuje ci co ? kur*a fix...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

V zime sa telefonuje, ale ty nie, lebo mas iPhone :D
qwerty-xyz

:lol: tak este raz. mam HONOR .... dcerska firma spolocnosti HUAWEI ... :) ale typ baterie je tam asi podobny.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je problem pocas prazov nosit telefon bol vo vnutornom vrecku a z neho hands-free do usi? na prijatie hovoru netreba dat rukavice dole, na zavolanie tych par sekund baterka prezije. ja som to tak riesil a nebol problem
Napísať odpoveď