Zníženie Pingu (Pre odborníkov)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Neviem kto z Vás videl toto video, chcel by som sa spýtať či to máte niekto odskúšané a či to naozaj funguje alebo či by to mohlo fungovať. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=Yjehh4hpfIo
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

v XP sa ziadne take subory nenachadzaju... mam dobry ping, ale za skusku nic nedam
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fuxxo: Ake subory??? Ved to su registre a pokial sa nemylim, tak .sys driver je aj v XPcku.
Mengy
Light Expert
Light Expert

Re: Zníženie Pingu (Pre odborníkov)

Príspevok od používateľa Mengy »

Cavte som trochu mimo z tej ENG. Videl som to video co je v linku hore. Pochopil som spravne ze v tych registroch tam mam vytvorit tie dva s nazvom TcpAc...... a druhy TCPNoDelay ??? A zadat im parametre 1 a to hexa.... ? A zavriet registre a ping klesne o 50 % ??? Hravame s partiou staršich blaznov Medal of Honor a prave som dostal novy net od TComu. Sranda vsak je ze doteraz som mal slau Wifi a ping 25 a teraz mam rychlejsi net po kabli a ping neklesne pod 80 a drzi vacsinou 95 az 100??? Vie teda niekto preformulovat to video co tam robil a poradit co je s tym pingom? Aj pri merani mi down ukazuje normal aj UPload normal a ping mi nameria vzdy 80. Humus. Dakujem pani
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

podla komentarov na YT to vazne funguje, aj ked to asi nebude az tak radikalne znizenie...a niekde som sa tam docital, ze ide o akysi "placebo efekt" pricom sa ping znizi, no realne ostava taky aky bol...no pockam kym to tu niekto vyskusa :) mozno by som to niekedy vyuzil aj ja..
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Toto som nasiel medzi komentarmi: (v TCP sa nevyznam ale dava to zmysel)
Setting the TcpAckFrequency makes it look like your ping decreased, but it won't improve your actual network speed. This is because changing the referenced registry value to 1 will cause Windows to respond to every synchronize packet, doubling the TCP overhead for a connection. While this seems to improve the ping rating you get in online games (since it takes a SYN packet less time to be ACKed) it will not increase the actual speeds of data transfer but reduce it.
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

ak sa nemylim:tak vacsina online hier by mala komunikovat cez UDP, cize nevidim zmysel nastavovat nieco v TCP
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Z tcp na udp pre online hry ? No sense.
Práve naopak.

Inak to zníženie pingu funguje ale len pre hry ako WOW.
Napísať odpoveď