Zdravím, mám taký zaujímavý problém. Kôli podozreniu že mi ntb blbne od vírusu som si naformátoval HDD až neskôr som zistil že to bolo asi obrazovkou. Keď ju dám zobraziť cez druhý displej ukáže mi len úvodnú obrazovku a to je všetko. Totižto som formátoval HDD a neviem ako mám opäť nainštalovať Win keď na ntb nevidím nič lebo tam nie je žiadny operačný systém tak mi nič cez druhý monitor nezobrazí.
Je nejaká možnosť toto napraviť? ..Je možné že mám len nejaký kábel od dispeja na ntb zalomený alebo niečo podobné? ...alebo ako by sa dalo v mojom prípade postupovať?
zobrazenie ntb cez druhý displej bez OS
Re: zobrazenie ntb cez druhý displej bez OS
Reklamovať? dať servisovať?.... Nezobrazí ti nič ani po stlačení fn + button, ktorý je na prepnutie screenu?
Inak nerozumiem, ako ti blbol... aký to malo súvis s obrazkou etc... keď pustíš notebook vidíš tam niečo? nemyslim, teraz či začne bootovať win... je tam vidieť aspoň niečo?
Inak nerozumiem, ako ti blbol... aký to malo súvis s obrazkou etc... keď pustíš notebook vidíš tam niečo? nemyslim, teraz či začne bootovať win... je tam vidieť aspoň niečo?
fn + button?
no domnievam sa že mám problém v obrazovke.. po štarte ntb nevidím nič iba bielu obrazovku a tam pásiky keď som si dal zobraziť ntb cez druhý monitor, tak ten druhý monitor mi zobrazil akuráť len uvodný obrázok s názvom výrobcu ntb a bios to je celé...problém mám v displeji monitora...keď tam dám tú inštalačku, CD-čko mi načítava asi 5 minut a potom prestane ale čo sa tam deje to neviem ...a skutočne nič nevídím ani na jednej obrazovke
no domnievam sa že mám problém v obrazovke.. po štarte ntb nevidím nič iba bielu obrazovku a tam pásiky keď som si dal zobraziť ntb cez druhý monitor, tak ten druhý monitor mi zobrazil akuráť len uvodný obrázok s názvom výrobcu ntb a bios to je celé...problém mám v displeji monitora...keď tam dám tú inštalačku, CD-čko mi načítava asi 5 minut a potom prestane ale čo sa tam deje to neviem ...a skutočne nič nevídím ani na jednej obrazovke
fn.. neviem čo to znamená
zrejme function... na väčšine notebookov je tlačítko ktoré keď držíš (fn) a napr f11 tak stíšiš zvuk etc.
a ak sa to chová rovnako na oboch obrazovkách tak je to podla mňa odídená grafická karta?
a ak sa to chová rovnako na oboch obrazovkách tak je to podla mňa odídená grafická karta?
no už som to dal riešiť niekomu inému ja tam toho asi viacej