ZOH Vancouver 2010 - hokej

O športe...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej

Príspevok od používateľa kachna »

demitra vie hrat, ale zigo nie. uz na to nema. skysol v nasej "extra"lige
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

nedohravaju suboje, nehraju do tela.. snad to pride dalsim zapasom..
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

moze mi niekto vysvetlit ako je to s postupom ? je velka sanca ze nepostupime ? ja som stoho debil :-D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Su tri skupiny po 4 muzstva tj. 12. Po skupinovej faze sa urobi celkova tabulka zo vsetkych 12 muzstiev na zaklade bodov bodov a skore zo zakladnej skupiny. Prvy styria z tejto velkej skupiny postupuju priamo do 1/4 finale a zvysnych 8 bude este bojovat o postup stylom 5-12, 6-11, 7-10, 8-9, vitazi tychto subojov postupia do 1/4 finale.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Cez ten zápas som mal tep asi 120.Naozaj po tom víťaznom nájazde som vyskočil od radosti a nechýbali ani slzy šťastia..snáď už hokejisti dostanú potrebné uznanie aj vtedy keď nenastupujú ako obhajcovia medailí
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Som veľmi rád, že sme takto zabojovali a porazili posledných 2-násobných majstrov sveta. Naozaj som to nečakal, hol, naši hokejisti ma prekvapili. U Rusov som mal pocit, že nás mierne podcenili. Teraz už len dúfať, že Česi porazia Rusov a my zvládneme povinnú jazdu proti Lotyšom.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Misuliatko napísal:Chara musi mat zlate nervy ked mu za toto jednu neflusol
Tak veru, ja mat Charove proporcie tak ho uz prizabijem za tie jeho zakroky. Niektore boli rozhodne za hranicami povoleneho, dost mu to prechadza a dufam, ze si ho niekto poriadne poda, alebo sa doje*** sam ako sa mu uz pred vianocami podarilo.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Veru tak. Ja som mal dnes tuším na toho Ovechkina väčšie nervy, ako samotný Chára. Ale páči sa mi, ako ho dneska naši úplne odstavili, veď sa dostal prakticky za 65 minút len do 1 dobrej šance.
Hviezda zápasu bol jednoznačne Halák a Demitra, Palo v dneskajšom zápase tuším zažil druhú mladosť. :P
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Chárovi učli nervy včera, keď tomu čechovi nakládol po chrbte. Tak sa dnes musel krotiť.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Určite treba do ďalších súbojov zlepšiť prechod do útočného pásma, využívať presilovky a vyhýbať sa hlúpym vylúčeniam napr. pri zlom striedaní. Je to už iný pocit keď Slovensko dokáže po rokoch poraziť veľmi favorizované a sebavedomé Rusko. Ukázalo sa, že aj hviezdy môžu mať problém. Lotyši by nemali byť problém, len ich netreba podceniť a postup do 1/4 finále by nemal byť problém.
NTFS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa NTFS »

velmi by som sa tesil, keby som sa teraz mylil, ale myslim, ze slovensko s hokejom pomaly ale isto konci :(
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

A nato si ako prisiel?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak trochu chápem, ako to myslí. Hokej sa síce hrať bude, ale skoro všetci naši hokejovo zdatní "chlapci" pomaly zavesia korčule na klinec. A tu sa naskytuje otázka - koho nasadíme o 4 roky na OH v Rusku? Alebo ešte o dalšie 4 roky. Jasné, máme nejaké mladé talenty ale tých je ako šafránu. V porovnaní s práve končiacou generáciou je to ozaj žalostne málo. :( Aj práve preto sa snažím vychutnať si tieto OH ako sa len dá, lebo najbližšie už veru nemusíme mať káder schopný poraziť čo len Lotyšov.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mam par kamaratov hokejistov(niektori su/boli/budu v 20tke) a casto sa otom rozpravame a oni ma ubezpecuju, ze slovensky hokej az tak hlboko neklesne ako to vsetci ocakavaju. Jasne nemozeme sa spolieha len na Tatara, Panika a Viedenskeho, ale v Amerike v juniorskych ligach su "poskryvani" dalsi hraci, ktori nebola na MS. Neviem ci viete ako to bolo, ale Mikes ich nezobral, lebo dali prednost Amerike/Kanade pred 20-tkou. Takze na tochtorocnych MS nebolo to najlpesie :wink: . Ta premena starych hracov za novych nebude az taka prudka. Ked si vezmete, Marian Hossa ma 31, je velmi pravdepodobne, ze o 4 roky este bude hrat(bavime sa o OH, MS je podla mna uz pre Slovensko zabudnuta zalezitost, ked sa nezmeni politika "tam hore"). Gaborik ma 28, Chara 31, Svatos 27, Meszaros 24 a takto mozem pokracovat aj dalej. TU si mozete pozriet zoznam nasich naj hracov. A z mladych talentov za par rokov mozno vyrastu hraci na urovni tychto. Neboli draftovani az tak vysoko ako Gaborik alebo Hossovci, ale taky Satan, Bondra alebo Demitra, ktory urcite patria alebo patrili k nasim najlepsim hracom boli draftovani medzi poslednymi.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No vyzerá to na debakel Lotyšov. Masalskis pôsobí dosť neisto, ten prvý gól ide na jeho triko - ležal na zemi ešte skôr ako Krejči urobil nejaký pohyb do blafáku, takže mu už stačilo iba zasunúť puk do brány...

Takže sa treba spoliehať na Čechov, aby s Rusmi vyhrali.

My hádam s Lotyšmi problém nebudeme mať. Zatiaľ predviedli slabučký výkon.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak proti Rusom sme hrali uplne iny hokej ako proti Cesku. Ale stale mam pocit, ze sme si nevypracovali ziadnu lepsiu sancu, mozno tak ked bol Demitra sam na tec v druhej tretine pocas nasej oslabovky, ale to je asi tak vsetko. Herne to vsak bolo uz lepsie, aj presilovky boli o nieco lepsie, ale stale to nie je ono. Myslim, ze s takymto vykonom vela vody nenamutime a stvrtfinale bude maximum.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Tak pozrel som si zápas CZE vs LAT. Prvých 5 minút paráda, ale potom to Česi podvedome asi vypustili, síce si vypracovali množstvo šancí, mali množstvo nájazdov 2 vs 1, ale všetko domrvili. Uvidíme, ako dopadnú zajtra proti Rusku, nám by samozrejme viac sadlo, keby Česi vyhrali, ale myslím si, že Rusko už púšťať body nebude :roll:
NTFS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa NTFS »

Muffi napísal:Tak trochu chápem, ako to myslí. Hokej sa síce hrať bude, ale skoro všetci naši hokejovo zdatní "chlapci" pomaly zavesia korčule na klinec. A tu sa naskytuje otázka - koho nasadíme o 4 roky na OH v Rusku? Alebo ešte o dalšie 4 roky. Jasné, máme nejaké mladé talenty ale tých je ako šafránu. V porovnaní s práve končiacou generáciou je to ozaj žalostne málo. :( Aj práve preto sa snažím vychutnať si tieto OH ako sa len dá, lebo najbližšie už veru nemusíme mať káder schopný poraziť čo len Lotyšov.
presne takto som to myslel, a nehovoriac uz o MS, co ma dost mrzi, ze kym mame dobrych hokejistov nemozeme sa presadit, lebo neviem co tam robi ten siroky, co vsetko za tym je, ale urcite on je hlavny dovod.
profik: bodaj by si mal pravdu :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nori nakladaju Svajciarom? Klobuk dole..zaujimavy turnaj fakt :)
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

budem trochu OT, ale kamarat ma problem
momentalne sa nachadza v Irsku, a chcel by pozerat nasich, ale ziadna ich TV to nedava (teda nemoze to najst), neviete kde by si to mohol pozriet online?

/dik, ide mu to tam :-)
Napísať odpoveď